Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

poat sa mai lucrez?

Recommended Posts

Sunt intr-o mare dilema si intr-un mare stres. Sunt insarcinata cam in 4 saptamani. Abia am aflat de o saptamana. Sunt fiziokinetoterapeut si lucrez intr-un cabinet medical cu laser ultrasunet bioptron, galvanizari, etc. Imi pot afecta aceste proceduri in vreun fel sarcina? Eu eram linistita stiind ca nu am de ce sa-mi fac griji. Insa cineva (o colega) m-a bagat intr-o panica teribila. Stiu cat este de important primul trimestru pentru dezvoltarea copilului si nu as vrea pentru nimic in lume sa se intample ceva.

alica

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna

Cred ca cel mai bine e sa te adresezi unui medic ginecolog.

Sa-i aduci toate certificatele aparatului respectiv cu care lucrezi si el sa decida.

Dar daca poti mai bine sa-ti iei concediu sau din contul tau o perioada pina ce vei trece aceste primele 3 luni.

Eu lucram la compiuter toata ziua (asa era serviciul meu). Am avut o toxicoza din care cauza m-am adresat ginecologolui care acesta m-a intrebat cite ore eu petrec in fata calculatorului. Dupa ce a aflat ca practic toata ziua el m-a sfatuit sa renunt de la serviciu. Medicul mi-a spus asa: "Vei avea unul sau doi sau poate trei copii, si de ce sa nu fie sanatosi. Caci lucru vei avea toata viata, dar sanatatea unui copil e mult mai importanta si daca se va intimpla ceva te vei chinui toata viata." Si eu am renuntat la serviciu fiind in luna a doua de sarcina. Toata perioada de sarcina m-am plimbat, am avut grija de alimentatie, fara stres. Asta ceea ce am facut eu, insa tu decizi pentru tine.

Sanatate si un bb sanatos

[mamica] Karinaid="size2">id="red"> mamica lui [copil] LUCIANid="size2">id="blue"> (23 februarie 2005)

Oare cit avem?id="blue">

munca mea este in fata calculatorului!trist ca acum imi spuneti ca nu ar fii indicat!dar la 25 de saptamani nu am probleme cu sarcina!astept totusi cu nerabdare sa merg la control pe 14 februarie!si in legatura cu echipamentele care te inconjoara cel mai bine e sa te adresezi medicului tau!el te va indruma!intr-adevar cele mai importante luni sunt primele 3!si conteaza fiecare decizie pe care o iei![pup][pup][pup]

http://community.webshots.com./user/raalucutza

quote:Originally posted by andira

Si eu lucrez toata ziua la calculator, dar n-am auzit sa spuna vreun dr ca sa stau acasa din cauza asta...N-am avut nici o problema la prima sarcina din cauza asta...Raalucutza, Crinia, cred ca aici se exagereaza nitel...

id="quote">id="quote">Corect!!!Andra,[mamica]de [pup]printesa [zana](15 noiembrie 2004)id="teal">id="Verdana">

Fetelor fiecare decide pentru dinsa.

Eu v-am spus ce mi-a relatat un medic care primeste nasteri zilnice.

Ei au observat ca majoritatea mamicilor care stau la calculator, practic toata ziua, nasc copii cu diferite probleme.

Mai ales daca lucreaza in localuri unde sunt 3 si mai multe calculatoare distanta intre ele fiind mai mica de 3 metri.

[mamica] Karinaid="size2">id="red"> mamica lui [copil] LUCIANid="size2">id="blue"> (23 februarie 2005)

Oare cit avem?id="blue">

Daca ar fi acum anul 2002 cand am ramas insarcinata,si lucram si cate 10 ore in fata calculatorului si erau inca 3 calculatoare + o masa de digitizare + inca multe alte aparate sigur as renunta la servici.E important primele luni in ce mediu ne aflam nu vreau sa zic nimic,dar eu am suferit mult si acum ma invinovatesc pe mine,atunci nu ma gandeam la asa ceva,sau poate nu stiam,ce va urma...Multumesc ca acum am un copil sanatos,dar din pacate a avut de suferit o interventie chirurgicala.

Sanatatea copiilor nostri e cea mai importanta.

[foto]

Pettra, nu stiu ce sa spun despre cazul tau decat ca e cel mai bine sa intrebi medicul.In schimb pot sa spun ca lucrul intr-o incapere cu mai multe calculatoare nu afecteaza copilul.Eu am lucrat intr-o firma de IT unde aveam o multime de calculatoare in jur, plus ca munca mea era numai si numai pe calculator.Am intrebat medicul si mi-a zis ca singura problema ar fi ca stau numai pe scaun si ca ar trebui sa ma ridic din cand in cand sa fac miscare dar ca nu ii face nici un rau copilului calculatorul.Am nascut si am o fetita perfect sanatoasa ceea ce ma face sa sustin ceea ce am scris mai sus...caci doar n-am fost eu un caz fericit avand in vedere ca in ziua de azi f multe joburi presupun munca la calculator.Sarcini usoare va doresc la toate si copii sanatosi!

Mihaelaid="purple"> si [copil]Alexiaid="red">- Mariaid="red">26 august 2004id="purple">
id="right">id="size1">Multumirea aduce fericire chiar si in saracie. Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confuciusid="size1">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...