Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dr. Mihalceanu Elena

Recommended Posts

Salut

Eu merg la ea, sint multumita de ea, este tot timpul alaturi de mine, cind am nevoie de ea o sun si imi raspunde la toate intrebarile pe care i le pun.

Intrebarea mea este, daca a ramas cineva insarcinata dupa ce a fost la ea.

Stiu ca depinde de fiecare organism in parte, dar vreau sa stiu daca a putut sa trateze infertilitatea.

Am auzit, si stiu ca este foarte buna , nasterile cu ea sint usoare, e calda, primitoare.

Oricum, ei ii datorez ca m-a vindecat de endometrioza.

Daca este cineva care poate sa-mi raspunda, ii multumesc frumos.

pupici

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna,

Nustiu in ce masura te va ajuta raspunsul meu,dar...

Noi ne doream f. mult un bebe,care se cam lasa asteptat,am mers la d-tor Elena Mihalcianu,mia garantat ca vom reusi,am inceput cu echo,spermograma sotului,mam speriat cand a spus ca poate am trompele infundate,stiam cai dureroasa verificarea,atunci a zis ca-mi face direct laparoscopie care ma speriat si mai mult,am zis ca mAI ASTEPTAM 1-2 LUNI apoi o voi face daca nu se va intampla minunia.

Am mers la Sovata la recomandarea unor prieteni,e statiune recomandata celor cu infertilitate,am luat amandoi tinctuta de Branca Ursului 1-2luni,am luat o luna Duphaston,am pus pomelnice,am vorbit cu un preot,mam rugat din suflet, simtind ca va da rezultate toate cate le faceam,si...dupa 2 luni cand chiar nu ma asteptam mia iesit testul pozitiv,lam repetat a doua zi,numi venea sa cred,[cool]

nu exista cuvinte ca sa pot spune ce am simtit,a doua zi am si mers la medic,la d-tor Elena M.a zis ca sunt a doua pacienta care ramane insarcinata dupa Sovata,acum sunt in 7 luni,cu tratament de mentinere de la inceput,doamna doctor e o dulce,sa ocupat de mine cum nu se putea mai bine,mai am dureri,contracti,dar speram sa fie bine.

Eu iti doresc sa-ti iasa cat mai curand testul pozitiv,[hia]

Din punctulmeu de vedere d-tor Mihalcianu e f.buna,eu am mers la multi medici inainte

sanatate si cat mai repede un bebe[copil]

[flo][gravi]27 si[copil]Robert

Ce bine ca regasesc iesence paciente ale d-nei dr. Mihalceanu! Eu am avut prilejul sa o cunosc in 2004 cand incepuse sa imi monitorizeze sarcina. Este cu adevarat o profesionista cu suflet cald si pentru asta am recomandat-o prietenei mele care acum are 25 de sapt si unei colege de birou. Din pacate sarcina mea monitorizata la dumneaei nu a fost o reusita, dar intentionez la fel ca si tine sa raman din nou insarcinata. Trebuie insa la lupt cu un hidrosalpinx pe trompa stanga si prin urmare sa fac laparo tot la ea, si apoi sa vad cum mai stau cu ovulatia. Eu nu prea am auzit cazuri de infertilitate tratate de ea, dar despre nastere pot sa-ti spun garantat ca intotdeauna prima ei recomandare va fi nasterea naturala. Eu merg pe mana ei si urmez cu sfintenie toate sfaturile ei si sper ca rugile mele sa fie auzite cat mai curand. Este insa foarte interesant ce ne spune marrycaluid="red"> dupa tratamentul ei si al sotului la Sovata.

Curaj mult si pupici,

[hagi]

Pusichet:[hopsieu]

Eu sunt abia la inceputul odiseei. Pana acum am facut doar cateva investigatii care au avut rezultate pozitive. Se pare ca nu ar fi o problema (incercam pt [copil]de 6 luni. D-na Mihalceanu mi-a cerut sa fiu rabdatoare si m-a trimis [xinpat]. Numai ca fara nici un rezultat doua luni[V]. Asa ca de luni merg din nou la ea si sa vad ce mai urmeaza[duel].

Tu ce tratament urmezi?[alcool]

Toata lumea vorbeste numai de bine despre [medic]

Sper sa ne admiram[gravi]

Succes.[bis][bis][bis]

Buna!

E si dr. mea, m-am impacat tare bine cu ea. Din fericire noi a trebuit sa avem doar rabdare pentru a concepe.

In schimb sa stiti ca este adevarat ce ati auzit de SOvata. Eu sunt nascuta in zona (la Odorheiu Secuiesc) si din totdeauna Sovata a fost renumita pentru infertilitate. Plus ca este o statiune super, daca aveti ocazia merita sa-i faceti o vizita.

Pupici,

Andrea si Stefania (13.08.2004)

Stefi mica-mica si Stefi - mica

[cit] O poveste despre o raza de soare

Katthy eu merg la ea acum pentru monitorizare in ziua 10, apoi fac pregnyl, dupa care in ziua 13 merg iar la ea, sa vada daca s-a produs ovulatia, si tot asa in fiecare luna. Deosebirea este ca nu se sparge in fiecare luna si imi mai da si duphaston. Sa speram ca luna asta nu trebuie sa iau dupgaston, ma dyuc miine la ea sa vad daca s-au spart foliculii.

pupici

pusichetid="red"> merci pt lamuriri si felicitari pt.folicul valori excelente[cool]

Maine merg si eu la dansa sa vad ce mai urmeaza. Am inceput insa, tratamentul cu polidin si un tratament homeopat destul de alambicat.[xx(]dar ce nu facem noi pt. un [copil]

Succes poimaine si treci la [xinpat]

katthy

Dar ce incapatinat folicul !!!! [mariaj]

Nu uita ca din martie se intorc berzele si nu cred sa nu fie [copil] si pentru noi.

Am ajus la dr in z6 si la revedere stimulare luna asta. Luna viitoare se pare ca incepem amandoua cu clomifen. [cheers]

Am scris si la monitorizari...

Sunt cu psihicul ceva mai bine, valorile nu mai sunt asa anemice, drept urmare astept z 13 sa vad daca au mai crescut foliculii astia incapatinati.

[flo]pentu tine.

Intrebare: Mergi la [medic] in spital sau la cabinet.

katthy

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...