Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Dr. Mihalceanu Elena

Recommended Posts

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu va doresc din tot sufletul sa va dea Dumnezeu copilul mult dorit,va inteleg prin ce treceti,dar sunt convinsa ca [copil]isi va face aparitia,apropo de berze...cand eram la Sovata am vazut f.multe berze si sotul meu zicea sa le zicem sa ne aduca si noua un bebe,le priveam si in mintea noastra chiar ne rugam si la ele sa ne aduca un bebe,si nea adus

Multa rabdare si d-ra d-tor Mihalcianu chiar e de nota 20,imi monitorizeaza sarcina fffffff bine,am incredere totala in ea

[pup]la toate

29[gravi]

Distribuie pe alte site-uri

Marrycaluid="red"> Multumesc pentru incurajari. Sarcina usoara. Pentru tine si [copil] o [flo].

Pusichetid="red"> Te-am intrebat pt. ca eu tot in spital merg numai ca ultimile doua dati tare aglomerata a fost. Tu cand o prinzi mai libera?

Am si pt. tine [flo] si[pup]

katthy

Salut

Katty ma duc numai dimineata, la ora 7. In jumate de ora maxim am si iesit de la ea.

E mai bine dimineata.

Au fost si zile cind stateam cite 3.-4 ore la rind sa intru la ea, desi o sunam cu o seara inainte.

pupici

Marycalu iti doresc o nastere usoara si sa ia un bebe sanatos, multumim de urari

pupici pe burtica

Dragelor, eu in primele zile ale lui Martie trebuie sa fac niste instilatii recomandate de d-ra Mihalceanu, astea fiind o prima alternativa la operatia laparoscopica pentru hidrosalpinxul de pe trompa stanga. Aveti idee cam ce sunt astea?

Dupa astea, sper sa vin cu vesti bune si de prin toamna cu un bb in burtica cam asa [gravi]!

Inainte de toate insa va doresc sa aveti o primavara cu soare, optimism si incredere ca viata noastra va fi mai implinita![hippi]

[pup] Ramona

Ramsamid="red">am facut o singra instilatie si sincer nu cred ca as vrea sa mai trec prin asta. In principiu se introduce prin col(se dilata putin) si apoi prin uter o substanta (poate sa difere) spre si prin trompe cu ajutorul mai multor instrumente. Ar fi bine sa iei un tampon cu tine (mai curge ceva lichid)dupa . Problema este ca acesta operatiune e un pic dureroasa.[xx(][xx(]

Bafta!! Sa fie [bibe][bibe].[bis][bis]

katthy

Multumesc pentru urari.Asa-i mai tot timpul d-ra dr.Mihalcianu in spital,aglomerata sau are vreo nastere,la cabinet mi se pare mult mai relaxata si mai rabdatoare,dar de cele mai multe ori ma cheama in maternitate,sunt dati cand stau putin dar sunt si dati cand stau mai mult,dar mam obisnuit

Va doresc sa dea rezultate[copil]

tratamentele pe care le faceti[pup]

[gravi]30

Marrycalu, Pusichetid="red"> un martisor de la mine si [flo]

Sa va aduca primavara ce va doriti voi cel mai mult. [bibe]. Stiti voi ....primavara.... berze ....cu surprize..... Sa fie cu noroc pt. toate.[cool]

Pusichet vroiam sa te intreb ceva. Ai verificat daca pregnylul pe care l-ai facut era de 5000 UI? Pt. ca eu cred ca al meu a fost de 500 si bineinteles ca nu a avut nici un efect.[mariaj]

Acum spuneti voi cum mi s-a putut intampla asa ceva? De obicei verific tot dar acum nu am stiut ca se comercilaizeaza in mai multe variante.

Petrecere frumoasa de martisor.[cina2][amoras]

katthy

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...