Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mancare de castraveti

Salina

Recommended Posts

Fetelor-gospodinelor, va [pup]

Am si eu o intrebare pt. cunoscatoare [:D]. Stiti cumva daca trebuie sa pun la desarat castravetii inainte de a-i folosi in mancare? Sau ii pun direct asa, spalati doar, si potrivesc cu mai putina sare? Nu am facut niciodata mancarica asta, dar bunica mea o facea delicioasa si sotul meu si-a amintit si a zis ca-i e pofta.

Va rog mult, poate stie cineva dintre harnicute[grup] .

ALINA

"Adevarul nu e intotdeauna acelasi lucru cu propria-ti parere." -H.Sienkiewicz

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu nu am facut niciodata dar am vazut ca tata ii punea la desarat inainte. Insa el e atent la sare .. dehhh ... tensiune alea alea... Eu zic sa ii lasi putin in apa rece la desarat ( nu prea mult max 1 ora) si apoi mai reglezi tu sarea in mincare la sfirsit .. mai bine sa trebuiasca sa pui decit sa fie prea sarata mincarea ...

Bafta !!

Cristina

Noi doi... si nu numaiid="blue">

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Dupa ce ii tai rondele, eu pun apa clocotita peste ei si ii las asa vreo 10 min. apoi ii clatesc cu apa rece, dupa care fac mancarica.

Si fac asa: 2-3 cepe maricele, taiate cubulete, se calesc putin in ulei, apoi pun carnea de pui(aripioare sau copanele), le mai las putin la calit, apoi pun castravetii, acopar cu apa calda si las sa fiarba. Pun suc de rosii sau bulion amestecat cu o lingura de faina si mai las sa fiarba. Condimentez dupa gust. Dupa ce o iau de pe foc pun marar si patrunjel verde tocat.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)

Poze cu Vladutz

Mersi mult pt. sfaturi.

Gata mancarica, am lasat castravetii la desarat putin. A iesit delicioasa...[cool]

PS- e singura mancare la care folosesc cimbrul, iese super asa...nu stiu daca ati incercat si varianta asta.

[pup]

Alina

"Adevarul nu e intotdeauna acelasi lucru cu propria-ti parere." -H.Sienkiewicz

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...