valiburu Publicat Februarie 5, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 5, 2006 Buna M-am intalnit azi cu o buna prietena care mi-a dat vestea extraordinara ca a ramas insarcinata in urma unui tratament cu polidin pe care l-a facut trei zile.Am inteles ca s-a mai discutat acest subiect,dar nu sunt lamurita in ce situatii este indicat si cate zile trebuie urmat,mai ales ca prietena mea nu a facut nici o investigatie. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veronici Postat Februarie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 5, 2006 E fumata! Tine la fetele cu o mica anexita(care a stat la baza sterilitatii lor). Crede-ma am incercat tot:homeopat,naturist,bioenergie, acupunctura, namoale,inseminari artificiale, trat.cu antibiotice,polidin,tot ce a auzit urechea mea si nimik,am ajuns la FIV,dar asta nu inseamna ca la tine nu o sa reuseasca cu ceva. Mult succes! Polidin se fac intramuscular cate 2 fiole ,timp de 5 zile. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IULIABRAILA Postat Februarie 5, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 5, 2006 sa stii ca mie mi-a iesit cu un tratament cu doxiciclina, de 3 zile, un antibiotic specific mucoasei, cailor genitale,piele, etc. asta este valabil cind nu ai alte probleme, esti tinara si nu ai alte accidente(avorturi, avorturi spontane) la activ; daca da se schimba problema in totalitate. nu ai stiut ca in urma oricarui tratament cu antibiotice sau pentru imunitate, exista acest"risc"? deasemenea, in urma acestor tipuri de tratamente se modifica si aparitia menstruatiei precum si durata ei. pt. alte chestii mai incearca. IULIA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
numeioana Postat Februarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2006 Intr-adevar, primul tratament pe care il dau medicii in cazul in care nu ramai insarcinata si toate analizele iti ies bune consta in injectii cu polidin (din prima zi a ciclului pana in ultima, cam 3 luni de zile). Unii mai dau si gentamicina (injectii). Tratamentul ar putea da rezultate in cazul in care o anexita ar fi cauza infertilitatii. Daca tot nu sunt rezultate se recomanda o histerosalpingografie, interventie prin care, cu ajutorul unei camere, vede mai bine cum e uterul, cum sunt ovarele si trompele... Apoi medicul poate decide ca ar fi necesare instilatiile, care desfunda trompele. Prin toate aceste proceduri a trecut cumnata mea si dupa prima luna de instilatii a ramas gravida. Asta dupa ce 3 ani nu a reusit. Avea trompele infundate. Ioana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Februarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2006 Depinde de cauza infertilitatii - la mine, de ex., belelele se trag tot de la anexita. Am trompele infundate dar n-am rezolvat cu Polidin, cu laparo, cu HSG, instilatii...etc - pur si simplu nu se mai poate rezolva. Nu cred ca exista o solutie universal valabila. Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valiburu Postat Februarie 6, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2006 Ioana,eu am facut 2 HSG,laparoscopie,analize hormonale si toate au iesit OK.La noi nu s-a gasit cauza infertilitatii si incercam de 4 ani si jumatate.Intre timp am adoptat un ingeras de baietel care acum are un an si o luna,dar vazandu-l cum creste ,m-a apucat dorul de a avea un bebe,mai ales ca peste 3 zile implinesc 29 de ani si nu ma dau batuta atat de usor. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Februarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2006 quote:Originally posted by valiburu La noi nu s-a gasit cauza infertilitatii si incercam de 4 ani si jumatate.id="quote">id="quote"> Dar sotul a fost investigat? Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kateryna Postat Februarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2006 Si eu am facut un tratament cu polidin dupa care am ramas insarcinata. Din pacate am piedut sarcina, dar asta din cu totul alte motive. "]Nunta noastra Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrusha Postat Februarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2006 Si eu am incercat tratamentul cu polidin la inceput, cand incepusem investigatiile pentru a ramane insarcinata, din povestite stiu ca poate da rezultate bune mai ales la fetele tinere fara probleme si cu spermograma sotului in regula. Mi-aduc aminte ce zicea doamna doctor de atunci: faci injectiile cu polidin, te duci la mare, iar in toamna te intorci cu bebe[biz]. Bine sa fi fost asa dar uite ca n-a fost! A Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valiburu Postat Februarie 6, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2006 Elise,sotul meu are spermograma OK facuta de Mioara Matei si apoi la Giulesti de Moisa. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.