Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ce parfum

Recommended Posts

ce parfum folositi. eu nu ma prea pricep la firme asa ca iau daca-mi place cum miroase , indiferent de ce scrie pe ambalaj.

oare ce gasim in magazine sunt originale??

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"

LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 65
  • Creat
  • Ultimul răspuns

tomacica,am impresia ca fetele au "dezbatut" subiectul asta[:D]

ai cautat in arhiva?!

eu nu-mi cumpar parfumuri la intamplare.Am 3 pe care le folosesc prin rotatie[:D]

"Amarige", "Opium" si "organza".

Le folosesc de cand ma stiu si nu cred ca m-ar "prinde" altceva[:D]

Lacoste(e divin), Miracle(Lancome) si Ralph Laurent albastru.

Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete

Te vezi aievea numai in stersele portrete

Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,

Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!

http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....

Davidoff-Coolwaterid="blue">id="size3">

pur si simplu ma inebuneste ..nu conteaza ca e barbatesc sau de dama..is nebuna dupa el [il][il]...sincer din Ro nu am cumparat nicodata ( nu imi permiteam[xx(]) de aici cumpar mereu e si mai ieftin si stiu ca e si original[:D]

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE![bis][bis]

Alessia[vampa], Benny [nl](02.03.05) si Sebi (16.01.98)[bonjovi]

Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA!

____________________________________________________________________________________________________

Specialii 2005 , Poze de pitici voinici ____________________________________________________________________________________________________

"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi

da a mai fost un subiect dar raspuns si aici:deci:dolce&gabanna-blue light si Innsense ultramarina^givenchy

poze noiid="size3">id="green"> [foto]

3 generatii [vampa] [hippi]

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati." id="blue">id="size2">

Sabina

devylla, in ce priveste primul parfum avem aceeasi preferinta. Al doilea preferat e Sensi de la Armani.

tomecica, eu prefer sa cumpar din duty free atunci cand am ocazia. Sunt si mai ieftine si sunt originale.

In ce magazine gasesti aici originale? Pai la Beauty Shop, la Ina center...

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are[:D] id="navy">

pentru ca vorbiti de "copiii" mei [:D] ma bag si eu in seama. Eu nu am un parfum preferat dar sunt totusi unele la care revin. Ce am acum si evident le iubesc daca le-am cumparat sunt: Cerutti 1881, Dior J`Adore , Escada Magnetism, Gucci Rush, Gucci Envy, Salvatore Feragamo,. Doua parfumuri care mi-au placut in mod deosebit sunt Kenzo Le monde est beau si Thierry Mugler Angel pt barbati.

Parfumuri care nu sunt de nasul meu ( care mie imi put desi sunt apreciate de altii ) sunt Chanel 5, Opium , Dior Dune, Davidoff Cool water ( cel pt femei ca cel pt barbati mi se pare minunat) , Guerlain Shalimar.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...