Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Detoxifierea organismului (3)

Recommended Posts

• Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Servus gagici,

M-ati primit in grup, m-ati invatat sa beau apa ( cat de cat)...m-ati convins sa "beau argila", dar acum mai am o problema:

DuREREA DE CAP NU-MI TRECE DE CAND BEAU ARGILA...nici nu vreau sa iau vre-un medicament, dar nu mai vad pe unde merg...

Si a 2-a problema, este cea cu argila...a mai avut cineva argila roz/movului?..v-am zis ca "face urat"cand pun apa in pahar, dar azi a facut o asemenea reactie, incat mi-a pleznit paharul in 2 , 2 bucati perfect egale, inclusin piciorul paharului despicat in 2!!!A...si mai am senzatia ca are si efect termic...dupa ce beau argila , cam la 5-10 minute, incepe sa-mi "arda"fata..

Dati-va cu parerea!

Astept indicatii!!!

ileana

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by ileana

Servus gagici,M-ati primit in grup, m-ati invatat sa beau apa ( cat de cat)...m-ati convins sa "beau argila", dar acum mai am o problema:DuREREA DE CAP NU-MI TRECE DE CAND BEAU ARGILA...nici nu vreau sa iau vre-un medicament, dar nu mai vad pe unde merg...Si a 2-a problema, este cea cu argila...a mai avut cineva argila roz/movului?..v-am zis ca "face urat"cand pun apa in pahar, dar azi a facut o asemenea reactie, incat mi-a pleznit paharul in 2 , 2 bucati perfect egale, inclusin piciorul paharului despicat in 2!!!A...si mai am senzatia ca are si efect termic...dupa ce beau argila , cam la 5-10 minute, incepe sa-mi "arda"fata..Dati-va cu parerea!Astept indicatii!!!ileana

id="quote">id="quote">Si eu m-am simtit straniu azi si m-am gindit ca ar fi tot de la argila...cred ca mi-a scazut tensiunea, am mai patit-o odata...Poate de aceea te doare si pe tine capul. Ce doza iei? Chestia cu paharul e de-a dreptul...paranormala. Nu mi s-a intimplat. Ce fel de argila iei?Noraid="red">

Servus,

Argila comandata la Bocan...este roz/movuluie, depinde cum gasesc "bolovanul".

Prima data cand am preparat, am crezut ca am gresit si am pus apa minerala...asa reactie are cand pun apa peste...

Iau 3 doze...primele 3 zile, am baut apa mai limpede..ca asa scria la foaie...

ileana

Lauraid="blue"> eu nu am apucat sa citesc toate mesajele de la capitolele anterioare si de aceea nu stiu daca ma repet, dar cred ca nu va fi nimica daca iti voi spune din experienta proprie.

Eu am facut detoxifierea organismului acuma 3 ani.

Detoxifierea se face treptat (fiecare organ separat).

Mai intii ficatul cu ulei de masline si zeama de lamiie. Care tb de facut cam de 3 ori.

[mamica] Karinaid="size2">id="red"> mamica lui [copil] LUCIANid="size2">id="blue"> (23 februarie 2005)

Oare cit avem?id="blue">

ileanaid="blue">, culoarea argilei este ok ( rozuliu-movulie...). Si reactia efervescenta este normala. Mie nu mi-a pocnit nici un pahar dar intr-adevar ca se intimpla sa mai aud pocnete, numai ca eu foloseam o cana asa ca nu se putea sa crape asa de usor...

Folosesti doar ustensile de lemn, asa cum scrie in prospect?

Cu efectul termic, nu stiu ce sa-ti spun...nu am observat dar fiecare organism este diferit si poate in cazul tau, aveai deja o problema in directia asta ( poate legata de tensiune sau altceva...) si asta sa fie un semn ca "se lucreaza!"[:)].

Ca sa te mai linistesc pot sa-ti spun ca eu am luat doze foarte mari si nu am patit nimic dar vezi si tu..cum te simti si daca poti sa continui. In definitiv nu are rost sa te chinuiesti sa iei ceva in care nu crezi ca ajuta.

Eu am luat prima oara argila ( desi auzisem de ea mai demult) cind am vazut cu "ochii mei" cum verisoara mea bolnava de hepatita tip C, si-a stopat evolutia bolii de s-au mirat si medicii, bind aceasta argila. Cazul a fost intens "mediatizat" la noi in familie si imediat am inceput cu totii sa luam argila!

Eu am luat pentru gastrita si revigorarea organismului.

De curind sora mea ne-a trimis din Austria o cutie cu un preparat indicat pentru tonicitatea corpului, pielii si cresterea parului. Citind cu atentie prospectul (si pentru ca si gustul mi se parea cunoscut) am remarcat ca era pe baza de silicati, pe scurt argila!

Asa ca avind si pareri pro si contra, ramine doar sa asculti ce spune "organismul" tau si sa te opresti daca te sperie simptomele...

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

si eu am luat mai demult chestie dinasta rozulie, si a fost ok. nu am preparat decat in cana, asa ca nu am avut probleme. bineinteles ca se amesteca doar cu lingura de lemn.

oricum, e dubios cum s-a crapar paharul. poate era ceva [cusca] in mijlocul bolovanului de argila [:)]

quote:Originally posted by Crinia

Lauraid="blue"> eu nu am apucat sa citesc toate mesajele de la capitolele anterioare si de aceea nu stiu daca ma repet, dar cred ca nu va fi nimica daca iti voi spune din experienta proprie.Eu am facut detoxifierea organismului acuma 3 ani. Detoxifierea se face treptat (fiecare organ separat).Mai intii ficatul cu ulei de masline si zeama de lamiie. Care tb de facut cam de 3 ori.[mamica] Karinaid="size2">id="red"> mamica lui [copil] LUCIANid="size2">id="blue"> (23 februarie 2005) Oare cit avem?id="blue">

id="quote">id="quote">Ne detaliezi si noua tot ce stii si ai experimentat despre detoxifiere? Incepe cu reteta pentru ficat, apoi, ce urmeaza?Multumim anticipat !Noraid="red">

quote:Originally posted by dpop

si eu am luat mai demult chestie dinasta rozulie, si a fost ok. nu am preparat decat in cana, asa ca nu am avut probleme. bineinteles ca se amesteca doar cu lingura de lemn.oricum, e dubios cum s-a crapar paharul. poate era ceva [cusca] in mijlocul bolovanului de argila [:)]

id="quote">id="quote">...un extraterestru mic si furios ? [:D]Noraid="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...