Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Crema hidratanta pentru burtica

Recommended Posts

Buna ziua fetelor

Sunt intr-o dilema si de aceea apelez la voi: ce crema este buna ( a se citi "fara interdictii" ) pentru masajul zilnic pentru burtica, sani, fese etc. Mi-a spus cineva ca Nivea , cuta albastra ar fi destul de hidratanta si OK, dar nu stiu....Voi ce creme folositi?

Ar fi util pentru noi toate daca am scrie aici rezultatele diverselor produse folosite in timpul sarcinii (mai ales pentru cele la prima sarcina)

Multumesc mult pentru orice informatie

Assa[gravi]17+

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna, Assa!

Nivea baby de care vorbesti este bunicica, hidrateaza bine pielea, dar te sfatuiesc sa folosesti ulei de bebe pt. masajul burticii, este cel mai bun. Este indicat si pt. prevenirea formarii vergeturilor. Sau un ulei special pt. mamici.

Ca sa iti spun concret un produs, Bubchen are un ulei special pt. gravidutze, cu ulei de migdale, de trandafiri, e f. bun.

Poti sa incepi de acum, cu cat mai repede cu atat mai bine, pt. a hidrata bine pielea ce se va intinde pe masura ce sarcina avanseaza. Rezultatele le vei vedea. Secretul este consecventa.

Evita orice produs, chiar si crema de fata care contin vit. A sau retinol, pot face rau lui bebe.

Si inca ceva: daca vei naste normal, iti poti masa si perineul cu acest ulei sau cu unul de migdale de la Plafar. Ajuta la cresterea elasticitatii zonei si, cu putin noroc, chiar vei putea evita epiziotomia.

P.S. Mai exista in comert creme antivergeturi pt. mamici, dar citeste eticheta cu atentie sa nu contina vit. A.

Sarcina si nastere usoara iti doresc!id="purple">

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green">

[copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple">

Iulia Anastasiaid="red">

Eu folosesc crema antivergeturi de la Galenic, pentru femei gravide, insa e f. scumpa (ieri am dat pe ea 720.000 lei). Am auzit insa ca este foarte buna. In paralel mai folosesc si crema antivergeturi de la Avon, care e mai ieftina.

Am auzit ca cele mai bune rezultate le da uleiul de masline, insa eu nu cred ca l-as suporta, pentru ca banuiesc ca intra destul de greu in piele.

Cristina

salutare,

si eu mai vreau idei de creme. am cumparat de la sanosan (crema antivergeturi, special pt gravide) dar nu m-a tinut tubul decat o saptamana. e cam putin.

sa stii ca eu am folosit crema de la nivea dar nu cumparata de la noi. mi-a adus-o sotul ditr-un duty free de pe aeroport. era facuta in germania si vreau sa spun ca chiar se vedea ca-si face treaba. chiar imi hidrata pielea. din pacate s-a terminat si mi-am luat una de la noi. mi-am dat de 2 ori cu ea si am renuntat. e proasta rau. nu hidrateaza, nu intra in piele si e si mai flescaita (scuzati expresia) decat aia originala.

Si eu mancam pe paine crema antivergeturi de la Galenic sarcina trecuta, dar acum mi-a trecut, pentru ca bagam o gramada de bani si vergeturi tot am facut, asa ca acum folosesc numai si numai ulei de masline extravirgin, sunt tare tare incantata...

Cristina_Ana, e adevarat ca intra mai greu in piele, dar este natural si pielea ta,in fct de cat e de uscata, isi ia cat ii trebuie si ramane hidratata pt mai mult timp

Eu fac in felul urmator : seara dupa dus ma ung toata si masez putin picioare, maini, fese, solduri, burtica...senzatia e chiar misto, ca miroase a maslina, e fresh, dupa care am un halat si o pijama de sacrificiu si le iau pe mine pana intra ca lumea in piele...

Cristina 18+

Si untul de cacao este f bun de la Body Shop, este adevarat ca nu am incercat crema pt.vergeturi dar acesta este pt.mine singurul produs care intra in piele si o hidrateaza.Restul am mai incercat si eu dove nivea lapte doina etc.Foarte important este si hidratarea sa bei multe lichide ape, ceaiuri de plante freshuri si lapte

http://www.snugglepie.com/ezb/336024.png[/img][/link]

Eu am folosit DOVE toata sarcina si nu am avut delok vergeturi.

Dar eu cred ca asta e mostenire,nici mama nici sora nu au avut vergeturi.

Parerea mea,nu are rost sa te dai cu creme super scumpe si un simplu ulei de masline face treaba foarte bine.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)id="Comic Sans MS">id="purple">

[:-)))][:-)))] am citit ce ai scris Diana Mirela id="red">despre crema cu vit. A. Eu de la 8 saptamani folosesc o crema facuta la farmacie doar pe baza de vit. A pentru ca tocmai imi arsesem pielea de pe burta, coapse, sani cu ulei Baby Johnson. Acum am 26 saptamani folosesc aceiasi crema recomandata de medicul dermatolog acceptata fara probleme de medicul ginecolog care imi urmareste sarcina si se pare ca cea mai fericita pt. acesta crema este chiar pielea mea. NU-I FACE NICI UN RAU LUI BEBE chiar daca pare incredibil este adevarat.

poze carmina

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...