impreuna Publicat Februarie 6, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 6, 2006 Nurorile cu soacre buneid="red"> si nebuneid="blue"> 1.impreunaid="red">_____________1.gabibartaid="blue"> 2.BraveGirlid="red">_____________2.camelia72id="blue"> 3.boeruid="red">________________3.cornelianeliid="blue"> 4.ralucamesid="red">____________4.linusaid="blue"> 5.badjokeid="red">______________5.Natyid="blue"> 6.Boobooricuid="red">___________6.angy11id="blue"> 7.klumea_blondyid="red">________7.olimid="blue"> 8.Himmelsduftid="red">__________8.monaganid="blue"> 9.gylyid="red">_________________9.loreenid="blue"> 10.kisstherain999id="red">_______10.dia_biid="blue"> 11.joneid="red">________________11.inaioanaid="blue"> 12.mara95id="red">_____________12.a.cicelid="blue"> 13.adimercedesid="red">_________13.devyllaid="blue"> 14.lavinaiid="red">_____________14.jozsaerikaid="blue"> 15.Cloverid="red">______________15.Ralu-Catid="blue">.. 16.soarenistorid="red">__________16.alexa00id="blue"> 17.mihaela amaliaid="red">_______17.diadanielaid="blue"> 18.niccosteaid="red">___________18.Lonaid="blue"> 19.fannna2003id="red">__________19.mebid="blue"> 20.RaluDid="red">_______________20.Paula2003id="blue"> 21.NinaRid="red">_______________21.Beeid="blue"> 22.SunSmileid="red">____________22.mandaid="blue"> 23.minaid="red">________________23.Gianaid="blue"> 24.andoraid="red">______________24.cherry22id="blue"> 25.marinarid="red">_____________25.corneliaaid="blue"> ______________________26.diaanid="blue"> ______________________27.annitha_clid="blue"> ______________________28.Ileana Cosanzeanaid="blue"> ______________________29.axiaid="blue"> ______________________30.Siminafid="blue"> ______________________31.cristiamaid="blue"> ______________________32.Gargaritzaid="blue"> ______________________33.alionushcaid="blue"> ______________________34.Raza de soareid="blue"> ______________________35.sigridid="blue"> ______________________36.andreea_trendid="blue"> ______________________37.ioana2004id="blue"> ______________________38.sigridid="blue"> ______________________39.jokerid="blue"> ______________________40.bunicutaid="blue"> ______________________41.Eliseid="blue"> ______________________42.mokoid="blue"> ______________________43.pinguleasaid="blue"> ______________________44.ciuleandraid="blue"> capitolul 11 Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impreuna Postat Februarie 6, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2006 Gata, am ramas singura, sper sa fie ok. Sunt ingrijorata pana ajunge sotul in Budapesta, sa stiu ca a fost ok pe drum, ca in rest rezist eu cumva pana vineri. Va pe toate, mersi mult de incurajari, va citesc, sper sa apuc sa mai si scriu. Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadaniela Postat Februarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2006 neata! Eu mai puturoasa azi! feteleeeee,ce au ma socroseniile cu voi? Andreea,nu te enerva ca face rau la bebe.[pup]Nu va lasati enervate ca uratele astea atat asteapta. Flavia, stai linistita ca o sa ajunga cu bine! ,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,, Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a.cicel Postat Februarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2006 Flaviaid="red">, eu stiu ce e in sufletul tau, crede-ma. Cand iubin pleaca pana la Brasov stau cu inima cat un purice, dar sa plece in tari straine. si suntem alaturi de tine. [gravi]12+ Mai am 19 de zile pana la nuntaid="red"> POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andora Postat Februarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2006 Asa e Andreea, lasa dom'le nervii , ce, ea cand a fost mireasa pe pariu ca-i suflau toti in fund, sa nu mai zic de altele. Flavia hai ca mai sunt doar 3 zile pana vineri [flo] Fanna ceeee? Bai ce nesimtire, probabil voi ati girat si ei nu mai au nici un bun pe numele lor? Si casa e fictiv vanduta? Wowww ce smecheri.... no comments [alcool] Dar oare dac-ati angaja un avocat ar avea ce sa le faca? Ca de legal s-au fofilat legal [bang] Ia pune subiect la legislative ca e imposibil sa-i lasati sa scape asa... Ptiu ce m-am OFTICAT [alcool] Pupici.......... Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes id="red">- Carl G. Jung id="orange"> site,id="orange">nunta,id="orange">nastereaid="orange">id="size3"> [hop][hop][hop]id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diadaniela Postat Februarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2006 eu aseara am fost bolnava pana a ajuns Robert acasa.La un moment dat ,pe la Sibiu ,i-a cazut bateria la telefon si efectiv am innebunit.Pana a oprit el la un restaurant sa -l incarce atat cat sa vorbeasca cu mine,am fost turbata. ,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,, Dana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andora Postat Februarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2006 Hai ma fetelor c-o sa fie bine sotiorii... tre' sa-i captusiti doar bine de tot cu cartele telefonice [biz] Off topic.... CINE A FOST LA SINCA VECHE? Hai ca pun peste tot intrebarea asta, am facut si subiect dar nimik, ati fost? Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes id="red">- Carl G. Jung id="orange"> site,id="orange">nunta,id="orange">nastereaid="orange">id="size3"> [hop][hop][hop]id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
a.cicel Postat Februarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2006 quote:Originally posted by diadanielaeu aseara am fost bolnava pana a ajuns Robert acasa.La un moment dat ,pe la Sibiu ,i-a cazut bateria la telefon si efectiv am innebunit.Pana a oprit el la un restaurant sa -l incarce atat cat sa vorbeasca cu mine,am fost turbata.id="quote">id="quote">Cunoastem, cunoastem. Cand iubi nu are semnal la telefon disper, nu alta. Dra s-a invatat minte si poarta cu el si o cartela telefonica. Opreste laaproape toate telefoanele publice din localitatile unde nu e semnal si ma suna sa imi spuna unde e si ca e bine. Daca e plecat o saptamana, slabesc 2 kg. E groaznic. La inceput o luam pe sora mea sa doarma cu mine, mai ales cand a facut un curs de 2 luni la Bucuresti. Acuma m-am obisnuit cat de cat, dar de telefoane tot nu scapa. Dupa ultimele delegatii ne-a venit o factura de 800 si ceva de mii la tel, si amandoi avem cate 180 de minute +20 nationale. Si cum abia facusem abonamentele, eram in perioada in care abonamentul era gratuit. Deci a platit numai convorbirile in plus fata de minutele alocate.id="navy">[gravi]12+Mai am 19 de zile pana la nuntaid="red">POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
impreuna Postat Februarie 6, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2006 Andora eu n-am fost acolo, nici nu stiu pe unde e, deci nu te pot ajuta. Da ti-am citit pataniile cu soacra, lasa ca mai ai putin si pleaca, sper sa fie inainte de ziua ta, si poate no mai vezi decat peste 6 luni SunSmile de ce stai in casa? Ce operatie? cumva cu zana maseluta? Andreea da chiar asa, spune-i soacrei sa vina cu trenul, daca ii e groaza singura trimiti socru dupa ea sa-i tina companie:) Fana tare naspa faza cu creditul, dar eu cred ca aia o incurca, mai ales ca sunteti atatia care ati patit-o. Poate daca erati doar voi nu s-ar fi deranjat lumea atata, dar asa cu mai multi, ar fi culmea sa nu iasa scandal. Nu v-ati gandit sa implicati presa? Poate asa se misca treburile mai repede, sti cum e cu institutiile, de frica presei macar isi fac treaba. Dana fericito, bucura-te de sot mai mult si de soacra mai putin. marinar numele tau care e, sau cum vrei sa iti spunem? Felicitari ca aveti liniste, cel putin din partea soacrei. Eu deocamdata sunt singura acasa, cam asa oi fi toata ziua si nici macar nu stiu daca ma bucur sau nu.? Flaviaid="purple"> (sotie si mamica fericita) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fannna2003 Postat Februarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2006 m-am gandit sa pun subiectul la probleme...dar imi trebuie un pic de timp sa scriu...cu siguranta ca tre sa fac ceva. Problema e ca nu am girat ci am facut imprumut pe numele meu(fraiera de mine),la notar nu am fost am facut numai o hartie de mina cum ca imprumutul ii apartine si se obliga sa plateasca ratele lunar.O colega a facut la notar cum ca i-ar fi imprumutat 80 de mil...iar ceilalti nu au nimic la mina. DUPA CE A FACUT ACTELE LA NOTAR CU COLEGA A VINDUT CASA UNUI VAR...BLA BLA TOTI ISI DAU SEAMA DE ADEVAR MAI ALES CA SOTUL EI LOCUIESTE IN ACELASI APARTAMENT(cica plateste chirie) Macar eu platesc lunar dar am colegi care au fost vizitati de executor. Acum sa nu va inchipuiti ca nu am vrut sa fac un imprumut si sa-l pun pe el girant sa nu platesc si sa plateasca el...dar nu se poate figurez in lista rai platnicilor....si adio credite...va spun asta sa nu faceti acelesi greseli ca si mine... [bang] mai da cine a invatat-o bine a mai invatat-o... a prosti atatia oameni incat maria vlas e copil pe langa ei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.