Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

szeged - 3

Recommended Posts

• Răspunsuri 141
  • Creat
  • Ultimul răspuns

ceau fetele!

Mi-a venit CM, ieri am facut testul si a iesit negativ.Nu am primit inca rezultatul la sange, dar mai mult ca sigur ca e negativ.Asa a fost sa fie,n-am ce sa mai fac, doar sa-mi adun puterile si sa vad cand o iau de la inceput.

Mi-ka si Leliutza va tin pumnii, macar voi sa reusiti.

VA PUP

Mirabela 11

Distribuie pe alte site-uri

Lianaid="red">: tu stii foarte bine cate zile are anul asta, nu-i asa?[pup][pup][pup] o fata buna tare

mirabelaid="red">: o sa fie tare greu o perioada, dar noi suntem alaturi de tine si vream sa te ajutam sa iti revii si sa continui lupta de a avea un copil si de a te implini[flo][flo][flo]

Mi-Kaid="red">: ne rugam sa ne dai o veste buna ![pup][pup][pup]

crinutaid="red">, asiid="red">: mi-a fost dor de voi.[pup][pup][pup] De fapt mi-a fost dor de voi toate.

Tabitha

Si maine e o zi

Mirabelaid="purple">, uite, ca sa te incurajez, o sa iti dau un exemplu al unei fete de pe forum, Tia. Trebuie sa o stii. A facut Fiv si a ramas insarcinata pentru prima data in viata ei, la 35 de ani. La scurt timp a pierdut sarcina. Iar in lunile urmatoare a ramas insarcinata in mod natural. Nu e minunat?

[pup]

Lianaid="purple">, anul asta o sa mai ai vreo 10 ovulatii, trebuie sa ochesti una din ele si sa tragi! [am]

[pup]

Silvana [iepu]

Mirabella11id="red">, imi pare nespus de rau [:(] ca nu a iesit asa cum trebuia, sunt alaturi de tine si m-am intristat nespus de mult. Intr-un fel parca mi s-au spulberat si mie visele de a reusi cu un singur embrion...

Dar tot ce mai conteaza acum este sa-ti readuni fortele, sa gandesti pozitiv si sa incepi sa speri din nou.

Te pup [pup].

Mi-ka

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...