Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Stimularea Ovariana

Recommended Posts

Dragele mele, a ramas vreuna dintre voi insarcinata in urma stimularii ovariene?

Eu am parcurs mai multe etape si am ajuns aici. Foliculii nu cresc suficient... Acum am inceput stimularea. Daca nu reusesc asa, dl. dr. mi-a spus ca ultima etapa este FIV. Sunt tare ingrijorata.

Voi ce parere aveti?id="blue">id="Times New Roman">id="size6">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul răspuns
da, cred ca sunt fete care au ramas in urma stimularii ovariene. Insa inainte sa incepi stimularea trebuie sa-ti faca obligatoriu analizele hormonale, sa te monitorizeze atent si pe timpul stimularii iar dupa pregnylul pe care il faci la urma ca sa se sparga foliculii trebuie avut contact sexual sau inseminare artificiala dupa care sa iesi utrogestan pentru sustinere in caz ca ai ramas. Pe timpul stimularii obligatoriu monitorizare ecografica transvaginal si daca se poate si dozari hormonale (estradiol, progesteron). Bafta!

KITTAid="red">, daca progesteronul e la pamant cu atat mai mult e musai utrogestan! Eu l-am avut in limite normale si tot mi-a dat utrogestan dupa IA. Daca-l iei corect (intravaginal, ca sa nu afecteze colecistul si sa nu ai ameteli in cursul zilei) dupa ovulatie 10 zile nu are ce sa-ti faca rau, este bun pt cresterea endometrului dupa ovulatie, pt nidare si pt sustinerea sarcinii.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">

Eu am facut un tratament de stimulare ovariana cu clomifen in noiembrie, dar am avut ovulatia pe partea pe care se presupunea ca trompa e infundata, asa ca nu am facut IA. Dar incepnad cu luna viitoare banuiesc ca voi reveni pe tratamentul de stimulare, asa ca voi avea ce povesti, sper insa nu pentru multa vreme. [pup][pup][pup]

Tabitha

Si maine e o zi

Multumesc mult pt raspunsuri si incurajari!

Sper sa iasa bine. In ceea ce priveste trompele, le-am verificat, sunt permeabile. Am facut si histerosalpingosrafie si histeroscopie. Ulterior am facut PUTS - 5 in doua luni, toate cu permeabilitate 1. Mi-am facut si toate testele de sange si sun in regula. Se pare ca problema este ca foliculii nu cresc suficient.

Eu am mai rames o data insarcinata, in urma cu doi ani. Sarcina s-a oprit in evolutie si am pierdut-o. De atunci tot incerc si nimic...

va doresc mult succes tuturor!

Buna!

Atena sa stii ca e posibil sa ramai dupa o stimulare cunosc o fata care a nascut acuma de curind si a ramas cu trat. de stimularea dar abia dupa a doua stimulare.Eu am facut prima stimulare in noiembrie cu rezultat negativ pe linga asta mi-a venit ciclu cu 18 zile mai tirziu si in plus in timpul asta am facut trei teste de sarcina care erau positive,dar pina la urma sa dovedit ca din cauza stimulari nu sa eliminat din corp Hcg din Predalon(injectabil)si testele au fost alarme false[bang].Luna asta am inceput trat.pt a doua stimulare.Ieri eu am facut prima ecografie deoarece am inceput acuma luna asta a doua stimulare si surpriza ca deja erau folicului de 20 -19 cei mai mari si alti trei de 16-17 ,ceea ce data trecuta au fost mai putini si mici.Azi find in ziua a 11-a am facut Preadalon(10.000) de urgenta,endometru era de 7....deci sper ca va fi cu mult mai mult noroc luna asta.Si tratamentele astea ajuta acuma depinde in ce cauze la mine de ex.nu am mai ramas in ultimi doi ani si eu am nevoie decit de stimulare asa spune med. un pic sa ajute acolo....ce sa faci virsta de peste 30 e de vina[:D]

Eu va doresc la toate fetele multa bafta in ceea ce va-ti propus fiecare cu noroc.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute

Fabyaid="limegreen">

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...