Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Stimularea Ovariana

Recommended Posts

Tabiid="red">, imi pare rau ca e chist pana la urma. Eu am avut unul care s-a resorbit singur, nici nu am luat AC. M-a monitorizat echografic si dupa Cm s-a resorbit singur. Eu am vazut ca exista tratamente naturiste si pentru chisturi. De ce nu incerci ceva naturist? AC contin tot hormoni...

Speranta moare ultima!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul răspuns

bubulinaid="red">: multumesc pentru sfat. Deocamdata nici nu stiu daca voi face tratamentul cu AC. Stau si ma gandesc incotro sa ma indrept. Voi incerca sa ma interesez si de ceva tratamente naturiste, daca voi mai avea forta necesara. Poate chiar o sa fac o eco in primele zile ale CM-ului urmator, poate dispare chistul asa cum a aparut. [pup][pup][pup]

Tabitha

Si maine e o zi

Tabiid="red">, imi pare rau sa aud de chist... Si eu am facut unul in urma stimularii cu ova-mit, cam de 34/28 mm parca (chist hematic), dar a disparut de la sine la menstra, fara sa fie nevoie sa iau nimic. Am avut insa vreo 2-3 zile dureri mari din cauza lichidului datorat spargerii chistului (am ajuns si la urgenta o noapte !). Tu ai ceva dureri sau nu te deranjeaza ? Si eu as zice sa astepti pana la menstra si apoi vezi ce si cum. Parerea mea e ca o sa dispara. La mine a fost un eveniment singular, nu s-a mai repetat de atunci, dar nici n-am mai facut stimulare.

Te [pup] si ai grija de tine. Si, mai ales, nu te descuraja, ca nu e mare lucru !

rami

Pupici tuturor.

Am si eu o intrebare : Am vazut ca unele fete au facut stimularea incepand cu ziua a 5-a a cm-ului, insa mie dr. mi-a dat sa iau Comifen incepand cu ziua a 2-a, oare e prea devreme? iar ptr. monitorizare mi-a zis sa ma prezint in ziua a 6-a.

Am facut HSG-ul luna aceasta, trompele sunt permeabile, am facut analizele hormonale si de sange, doar prolactina a fost marita si am luat Dostinex, iar luna viitoare incepe monitorizarea.

Este neaparat obligatoriu ca dupa tratamentul ptr. stimulare sa-ti apara chisturi, eu nu am avut pana acum deloc, dar dupa stimulare vor aparea sigur?

Eta

ramiid="red">: am ceva dureri, eu care inainte nu aveam nimic. deocamdata am inceput sa iau extract de muguri de zmeur si poate ca voi reusi sa ajung zilele astea la un dr. homeopat, sa-si dea si el cu parerea. Sper sa se resoarba, dar mi-e si teama ca nu se va intampla asa.[pup]

etaid="red">: eu am facut stimulare din ziua 3. Banuiesc ca la tine CM este mai scurt, de aceea ti-a dat din ziua 2 si te-a chemat la eco mai devreme. Eu am mai facut o data stimulare dar nu mi-a aparut nici un chist, asa ca nu este obligatoriu sa-ti apara. La mine problema este ca aveam deja chiastul cand am inceput stimularea iar tratamentul de stimulare a agravat situatia.[pup]

Tabitha

Si maine e o zi

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...