giuliella Publicat Februarie 6, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 6, 2006 Salutare gashca mea draga. Am nevoie de ajutorul vostru. Sunt insarcinata in 8 sapt si secretia care era normala pana acum doua zile..albicioasa ca la toate gravidutzele..a devenit mai abundenta, mai galbuie si chiar am senzatia ca pe alocuri se coloreaza in portocaliu, plus ca am si o senzatie de usturime si chiar mancarime cateodata. Sarcina mea a debutat cu o candida foarte urata dar asta mi s-a intamplat de fiecare data cand am ramas insarcinata (asta fiind a treia oara). Acum am inteles ca in sarcina se mai intampla dar ma nelinisteste culoarea putin portocalie..ceea ce ma face sa cred ca poate sa fie si de la sange..si tare mi-e teama sa nu pierd si sarcina asta pentru ca pana acum am tot dat gres. Ajutati-ma cu un sfat..ce pot face..ati mai patit asa ceva? Deabia vineri sunt progr. la dr si sunt putin cam panicata.[bang] gia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crinia Postat Februarie 6, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 6, 2006 Gia daca ti se pare ceva in neregula si vrei sa-ti pastrezi sarcina, atuncea ramii acasa culcata. O prietena de-a mea la fel a avut multe perderi si de acuma la urmatoarea sarcina a stat toate 9 luni acasa la pat si a nascut o fetita tare dragalasa. Dupa cum iti spuneam toata ziua statea in pat pina ii aduceau si mincarea in pat. Sanatate si bb sanatos Karinaid="size2">id="red"> mamica lui [copil] LUCIANid="size2">id="blue"> (23 februarie 2005) Oare cit avem?id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raalucutza Postat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2006 GIULIELLA eu zic sa stai linistita ca nu a fost sange!asa facem noi gravidutzele!ne panicam mai mult decat trebuie!sigur candida ta nu a fost tratata corespunzator si acum e si mai puternica ca s-a obisnuit la tratamente!mergi la doctor cat mai repede dar stai linistita ca nu e ceva grav!eu iti tin pumnii![pup] RALUCA 24+ http://community.webshots.com./user/raalucutza Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adriella Postat Februarie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2006 Giuliella stai linistita. Si eu prin sapt a 16-17 am avut tot asa o scurgere usoara aboi mai galbuie spre portocaliu. M-am dus la medic li-a luat o lama si mi- iesit Candida -si mi-a zis medicul ca 90la suta din femei in timpul sarcinii sau dupa nastere fac Candida. Mi-a dat ovule Canesten si in 3 zile mi-a trecut. io [gravi]24+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexxa Postat Februarie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2006 Buna fetelor...si eu am avut scurgeri maroni..si inca mai am dar nu sunt dese..c cate 1-2 picaturi pe zi.Am fost la medic insa nu mi-a zis ca ar fi ceva rau nici ca ar fi ceva foate bine..nici nu stiu ce sa zic exact.Insa la cat am citit eu oare e posbil ca sa se curate uterul de la celelelte menstruatii avute pana acum? Eu sunt in 5 saptamani. Care ati vazut asa ceva spneti si mie...ca medicii astia decat sa iti explice mai mult te lasa cu gura casca!! Pupici [gravi]5+ http://community.webshots.com/user/mexxa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magghyc Postat Februarie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2006 giuliella, In sarcina exista doar 2 culori care pot anunta probleme: maro si rosu. Ce spui tu e o candida sau ceva din categoria asta...Stai linistita, deci! Mexxa, doctorul ti-a facut eco?? Daca da, atunci e OK, nu-ti fa probleme. daca nu fugi la un ecografist bun. Nu te baza numai pe examene de palpare intr-o astfel de situatie! Poate s anu fie nimic serios, dar de ce sa risti? Nu mai bine afli sigur? Magg [gravi]cu bb Nichita 24s fix Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexxa Postat Februarie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 9, 2006 magghyc si eu sper sa fie bine. Da mi-a facut medicul ecografie si nu e era chiar asa rau...pt ca se vedea numai sacul gestational si a zis ca nu e chiar asa de rotund insa are sanse sa isi revina..ceva de genul asta. Maine am programare pt o noua ecografie. Abia astept ca stau cu sufletul la gura. PUPICI[pup] http://community.webshots.com/user/mexxa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
try Postat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2006 Asa-i, in timpul sarcinii femeile sunt mult mai usor expuse acestui tip de infectie. Ea apare ca urmare a schimbarii balansului de pH din vaginul femeii. Noile conditii presupuse de sarcina favorizeaza dezvoltarea peste nivelul normal al acesei bacterii. Ea exista tot timpul acolo in vagin, insa e tinuta sub control de bacteriile bune. Cand balansul de pH se schimba, bacteriile rele incep sa se inmulteasca mai mult decat trebuie si apar aceste candide. Inca un aspect: in cele mai multe cazuri nu tine de igiena personala. "Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic" [gravi].......id="white">in 5+ sapt. Alex - 5 Nov. 2004 ......... id="red">poze cu noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magghyc Postat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2006 Mexxa, eu am avut hemoragie in primul semestru de sarcina vreo 2 luni , nu vreau sa iti zic cam ce ecografii incurajatoare am facut!!!Cred ca iti poti imagina. Nu-ti pierde increderea, dar nu uita ca un doctor cu adevarat bun e f important. Doctor bun inseamna unul cu experienta in cazuri delicate, nu doar un doctor care are paciente multumite. Tratmentul de sustinere al sarcinii e f important, banuiesc ca deja faci. Iti tin pumnii, Magg [gravi]cu bb Nichita 24s+ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexxa Postat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2006 magghyc da fac tratament de sustinere iau utrogestan si alltele...acum sper sa fie bine. Pupici si merci pentru incurajare. http://community.webshots.com/user/mexxa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.