Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

reglarea menstruatiei?

Recommended Posts

...fetelor, nu aveti idee cum sa fac sa-mi vina si mie odata??? am avut ciclu ultima data la inceputul lui decembrie(primele zile) si acum e februarie si ..NIMIC.Am facut doua teste de sarcina si joia trecuta am fost la medic,m-a controlat cat se poate +eco si nu e nimic,nu sunt insarcinata.

mi-a dat o reteta de pastile dar parca nu vreau sa le iau,daca stiti voi ceva naturist de reglare a menstruatiei,ceaiuri sau ceva de genul asta.Niciodata nu a fost regulat(exceptand perioadele cand luam pastile)dar demult nu s-a mai intamplat sa intarzie mai mult de o luna.Cand vine..e hemoragie,o data a trebuit sa fac injectii cu vit k,in rest le beam dupa 10 zile.Eu ma gandeam ca o sa se regleze automat dupa copil...dar au trecut 3 ani de atunci si eu nu stiu niciodata cand ar trebui sa-mi vina.E foarte nasol si m-am saturat sa fac teste de sarcina:)

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the

moments that take our breath away.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Trebuie sa-ti faci analize hormonale inainte sa iei pastile. Amenoreea si metroragia pe care o ai in loc de menstruatie inseamna o dereglare hormonala, care trebuie depistata si apoi inlaturata cauza (pt. ca ai zis ca s-a exclus sarcina).

Menstruatia poate fi provocata cu 3 injectii cu progesteron, iti va veni, dar dupa aceea exista riscul sa dispara din nou. Adica atat timp cat cauza exista, si problemele vor continua.

Iti spun din proprie experienta ca nu e de glumit, mai ales daca mai vrei un bebe.

Sanatate multa!

P.S. Daca mai doresti amanunte, spune-mi.id="purple">

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)id="Comic Sans MS">id="green">

[copil]Puiul meu iubit e atat de mare[copil]id="purple">

Iulia Anastasiaid="red">

Mamica dulce, parca ai scris de mine aici.Aceeasi problema am si eu (doar ca atunci cand vine e in cantitati acceptabile timp de 5-7 zile) si am sperat ca dupa ce voi avea primul copil totul se va regla de la sine...de fapt asta mi-au spus si doctorii.Ei bine nu a fost asa si acum ne dormi f mult un bb2 care se lasa asteptat si tare greu mai e sa vezi ca din 3 luni de incercari (cat ar avea o femeie in mod normal) eu am doar una-doua incercari din cauza ciclului lung.Luna asta mi-a venit dupa 53 de zile, dupa 10 zile utrogestan si vreo 5 de duphaston.De luna asta am inceput sa iau tinctura de branca ursului pt ovulatie (ca cica nici d'asta n-am) si pt reglarea ciclului...Sunt curioasa cum va fi luna asta, iar dc e bine iti spun!Macar de-am sti cand tre sa ne vina, sa avem o regula, ceva ...

Mihaelaid="purple"> si [copil]Alexiaid="red">- Mariaid="red">26 august 2004id="purple">
id="right">id="size1">Multumirea aduce fericire chiar si in saracie. Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confuciusid="size1">

mamica dulce si eu sunt in aceeasi situatie. tot 3 ani dupa copil, tot inainte nu-mi veneea regulat. iar acum....ce sa mai zic...si m-am hotarat sa fac ce mi-a recomandat doctoru'. analize hormonale sa vedem care e problema si apoi anticonceptionale potrivite (desi eu nu mai vroiam sa iau). mi-a explicat ca daca am un dereglaj hormonal provenit dintr-o disfunctionalitate hormonala nu am cum sa scap de anticonceptionale. asa ca, am asteptat sa-mi vina (doua luni a durat asteptarea) si acum, in a 14a zi dupa ce-a m-a venit, ma duc sa dau sange pentru niste dozari hormonale. si voi mai vedea.

oana

Mamico dulce eu cred ca ar trebui sa iei "pastilele alea" pe care ti le-a dat medicul, ca nu degeaba ti le-a dat. dereglarea asta nu e a buna si trebuie rezolvata. probabil contin progesteron si vor face ca ciclul sa revina. in locul tau le-as lua si as lasa metodele naturiste pentru alte cazuri, e mai safe. sanatate!

Roxana

quote:Originally posted by ange

hihihi si eu ma regasesc prin ce povestiti voi:))dar de ce va faceti atatea probleme?!

id="quote">id="quote">Pai ar trebui sa ne facem probleme pt tot ce e anormal cu corpul nostru...apoi pt ca eu imi doresc f mult un bb2 si care se incapataneaza sa apara.Dar tre sa recunosc caci dc nu ne doream atat de tare bb2 nu dadeam asa mare importanta acestei probleme si as fi gandit la fel ca tine...

Mihaelaid="purple"> si [copil]Alexiaid="red">- Mariaid="red">26 august 2004id="purple">
id="right">id="size1">Multumirea aduce fericire chiar si in saracie. Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confuciusid="size1">

ange,pai ma enerveaza faza ca ,spre deosebire de roandre,eu nu doresc pe bb2 si stau stresata cu lunile-sunt sau nu insarcinata,mai ales ca de obicei am si musca pe caciula[:D]

quote:Mamico dulce eu cred ca ar trebui sa iei "pastilele alea" pe care ti le-a dat medicul, ca nu degeaba ti le-a dat. dereglarea asta nu e a buna si trebuie rezolvata. probabil contin progesteron si vor face ca ciclul sa revina. in locul tau le-as lua si as lasa metodele naturiste pentru alte cazuri, e mai safe. sanatate!

id="quote">id="quote">

pai ginecologul a zis ca e la alegerea mea,ori le iau,ori astept sa vina natural...numa' ca pana astept tot mai fac o treaba cu sotzu' si apoi paranoica din mine iar zice ca s-a spart condomu'[bang][:D]

Apoi,eu vreau sa-mi pun mirena si pentru asta e musai sa-mi vina,numa ca am spart banii in tzoale si acu e chiar pe dos,sper sa mai intarzie o luna,pana mai am iar 300 de euro de investit[:D]

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the

moments that take our breath away.

io am patit asa chiar acum. nu am avut niciodata un cm f regulat. acum ani in urma imi venea si la 60 zile. de vreo 3 ani s-a stabilizat m'nealui la 35-36 zile. toate bune pana in 2 dec cand mi-a venit ultima data. si aia a fost pana pe 2 februarie [:D]

teste negative..etc

explicatia medicului: stres, nervi, emotii, schimbari de temperatura.

n-am luat nimik. am asteptat sa vina de la sine. am ovulat pe 20 ian stiu exact [:D]

asa k..rabdarica..k vine

[flo] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">

pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">

Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi. id="size1">id="navy">

Dragelor, problema ciclurilor prea scurte (15 zile) sau prea lungi (2 luni) este aceea ca ele sunt cicluri anovulatorii. Din cele doua probleme - cea a c.m. neregulate si cea a lipsei ovulatiei - eu am reusit sa rezolv doar una. Cu ajutorul unui tratament naturist cu tinctura de branca ursului (timp de o luna cate o lingurita dizolvata intr-un pahar cu apa de 3 ori/zi) am ajuns sa am CM fix la 31 zile cand inainte de acest tratament, aveam cicluri total dereglate (23 zle, 42 de zile, 33 de zile)! Si eu ca si voi, incerc cu disperare sa ma agat de momentul ovulatiei. La monitorizarile ovulatiei, am iesit ok. Am ovulatie, dar nu se prinde nimic.

Va urez sa fiti sanatoase!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...