numeioana Publicat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 7, 2006 Sunt foarte ingrijorata. De 3 luni am o alergie de care nu pot sa acap. Am fost la doctor, mi-a prescris ceva, cat am luat ce mi-a dat el mi-a trecut, apoi la o saptamana m-am umplut iar de blande. Nu stiu ce sa mai fac! Nu mai au efect nici pastilele pe care mi le-a dat el: Flonidan. Am eliminat toate pernele cu puf din casa (am iesit alergica la puf), am incercat sa ma feresc de praf si mucegai (si la astea am iesit pozitiva), sa tin regim si nimic nu da rezultate. Acum de vreo saptamana s-a agravat. ma trezesc cu ochii umflati, cu pete pe fata, care ma mananca ingrozitor si cu blande mari pe tot corpul. Am mai avut acum 6 ani aceasta problema din cauza stresului dinainte de bacalaureat. Si atunci imi trecea doar cu prednison, dar nu as vrea sa mai iau, pt ca are f multe contraindicatii. Atunci am scapat de alergie cu Diprophos si niste pastile (problema e ca nu-mi amintesc de ele). Am incercat si un tratament naturist, dar n-am mai rezistat sa il iau cand eu eram plina de blande. Dati-mi niste sfaturi! Ce sa fac? A avut cineva asemenea probleme? Cum le-ati rezolvat? Ce pastile ati luat? As vrea ceva sa imi treaca de tot, ca imi vine sa mor! Ajutati-ma! Ioana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kittycat Postat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2006 Fa-ti si un examen coproparazitar. Simptome de tipul alergodermiei apar frecvent ca manifestari ale parazitozelor digestive. De asemenea fa si o ecografie abdominala si radiografie pulmonara pentru a exclude un eventual chist hidatic; si acesta poate determina reactii alergice. Sanatate multa. Andra,[mamica]de [pup]printesa [zana](15 noiembrie 2004)id="teal">id="Verdana"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
citizen Postat Februarie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2006 o prietena s-a tratat cu succes pentru o problema asemanatoare la Cabinetul de Terapii Scenar. In numai 10 sedinte de tratament a scapat de o problema care dura de mai bine de 6 luni. Poti incerca, efectele pozitive sunt vizibile dupa numai 3-4 sedinte. Pentru programari poti intra pe www.scenar.ro citizen Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
numeioana Postat Februarie 8, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2006 Pai am facut toate analizele si mi-au iesit bune. Cat despre tratament as vrea unul mai rapid. Nu sunt din Bucuresti si nu pot face naveta... Ioana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
filofteia Postat Februarie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2006 Eu am fost foarte alergica... pana pe la 19 ani... Apoi o singura data mi-au mai aparut blande intr-o sesiune... Ani de zile am luat clorocalcin... sau calciul gluconic, care este mult mai bun la gust... si un antialergic (tavegyl) pe termen lung . Cert este ca in mometul unei eruptii calciul era sfant... la mine functiona... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.