Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de septembrie - octombrie (6)

Recommended Posts

Asa a inceput totul :

(1)(2)(3) (4)(5)

Asteptam cu nerabdare sa ni se alature si alte [gravi]

[gravi] bb ralucutza id="purple"> DPN [copil] .....

[gravi] bobociu id="purple"> DPN [copil] ..........dr.Badea

[gravi] Cecilia Cid="purple"> DPN [copil] .....

[gravi] gabrellinaid="purple"> DPN [copil] .....

[gravi] Georoxid="purple"> DPN [copil] .....

[gravi] Osnaid="purple"> DPN [copil] ..... - dr. Roloff

[gravi] Monique new id="purple"> DPN [copil] ..... ,dr. Tutunaru, spitalul Elias

[gravi] Paps id="purple"> DPN [copil] 1.09.2006, dr.Gliga Flaviu

[gravi] flavia ramona id="purple">DPN [copil] 2.09.2006, dr. Novak Tibor, Szeged

[gravi] Ignaticaid="purple"> DPN [copil] 2.09.2006, dr. Anastasiu

[gravi] Vauvaid="purple"> DPN [copil] 03.09.2006

[gravi] Bibiid="purple"> DPN [copil] 05.09.2006

[gravi] inniid="purple"> DPN [copil] 5.09.2006, dr. Badiu Alexandru, spitalul Universitar (Municipal)

[gravi] RO ANA DPN id="purple">[copil] 6.09.2006, dr. Moisa Anca, Maternitatea Giulesti

[gravi] alina morostes id="purple">DPN [copil] 9.09.2006, dr. Miclea Iuliu, Arad

[gravi] Crisnemesid="purple"> DPN [copil] 15 septembrie, dr.Micu Romeo, Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca

[gravi] Susaid="purple"> DPN [copil] 15 septembrie

[gravi] Gabitzicaid="purple"> DPN [copil] 18 septembrie, dr. Furau Gheorghe, Arad

[gravi] Cri19id="purple"> DPN [copil] 19 septembrie, dr. Ancar - Polizu

[gravi] Giuliellaid="purple"> [copil] 19 septembrie

[gravi] ionicaid="purple"> DPN [copil] 11....19.09.2006

[gravi] floricikaid="purple"> DPN [copil] 18.09.2006, dr. Suciu, maternitatea Polizu

[gravi] Ionela-Roxana id="purple">DPN [copil] 13.09.2006, dr. Zahner Mihaela, Timisoara

[gravi] anangel_lexi id="purple">DPN [copil] 16.09.2006, dr. Cristina Vasiliu, spitalul Universitar (Municipal)

[gravi] acai24id="purple"> DPN [copil] 19.09.2006

[gravi] Chantalid="purple"> DPN [copil] 22.09.2006

[gravi] gabrellinaid="purple"> DPN [copil] 23.09.2006

[gravi] Mcrmikiid="purple"> DPN [copil] 23 septembrie, dr. Hrubaru - Timisoara

[gravi] Acai24id="purple"> DPN [copil] ...

[gravi] Adameascaid="purple"> DPN 24 septembrie - dr. Stefan Marian, Spitalul Militar

[gravi] Cricorid="purple"> DPN [copil] 26.09.2006

[gravi] PamELLAid="purple"> DPN [copil] 27.09.2006

[gravi] Mephala30id="purple"> DPN [copil] 27 septembrie - dr. Aursulesei

[gravi] Pufymicid="purple"> DPN [copil] 28.09.2006,dr.Muresan Daniel, Clinica Ginecologie I, Cluj-Napoca

[gravi] Princessid="purple"> DPN [copil] 28 septembrie - dr. Magda Petrache, Polizu

[gravi] Katiaid="purple"> DPN [copil] 30 septembrie

[gravi] Beatricemcid="purple"> DPN [copil] 1 octombrie - dr. Rusa, Constanta

[gravi] Putzurucaid="purple"> DPN [copil] 02 octombrie

[gravi] Adriana micaid="purple"> DPN [copil] 08 octombrie

[gravi] Mexxaid="purple"> DPN [copil] 8 octombrie

[gravi] Gigi25id="purple"> DPN [copil] 8 octombrie

[gravi] Beatrixid="purple"> DPN [copil] 10 octombrie

[gravi] Loreema24id="purple"> DPN [copil] 10 octombrie - dr. Margaritescu, CFR2

[gravi] Anda005id="purple"> DPN [copil] 13 octombrie - Dr. Tutunaru

Ileana, mama deid="size3"> LUCAid="size4">(2 octombrie 2003)id="Lucida Console">id="purple">

Jurnalid="purple">id="size4">id="Lucida Console">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 165
  • Creat
  • Ultimul răspuns

'neatza!

Am actualizat listutza, sper sa nu fi uitat pe nimeni.

Ma simt ok, am greturi in limite normale, dar am dat de alta belea: am inceput sa am tensiunea mare. Aseara aveam 15.8, si ma simteam bine. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce tensiune am avut la pranz cand imi pocneau urechile si-mi era rau... [bang] Maine merg la medicul de familie sa vedem incotro o iau...

Ileana, mama deid="size3"> LUCAid="size4">(2 octombrie 2003)id="Lucida Console">id="purple">

Jurnalid="purple">id="size4">id="Lucida Console">

Neata burtici!

Adameasca id="green">nu e prea bine sa ai tensiunea mare in sarcina....sper sa nu apara alte complicatii si sa fie bine cu bb mic si cu tine!

Eu azi ma simt bine....deocamdata....oricum greturile isi fac simtita prezenta dupa-masa si seara....

In rest am pus niste poze noiid="blue">, cu noi in albumul de pe Yhaoo(dc aveti chef de vizionat)!

Sper sa aveti cu toate o zi usoara si fara probleme(de nici un fel)!

Pupici!id="Comic Sans MS">id="orange">

Ioana[gravi](9+)id="limegreen"> &id="maroon">[pirat] Alesio(08.10.2004)id="purple">

Pagina Alesio

Poze Yahoo

Povestea bazucului nostru scump

Neatza!

Va invidiez pe cele care leneviti in pat si care dormiti bine noaptea.

Cu un copil mic si fara ajutor, nu poti sa-ti permiti 'luxul' asta.

Ieri, am vomat pentru prima oara. Am luat cateva guri de apa si imediat am dat-o inapoi. Ei, in tot timpul asta, Iustin ma privea si se amuza copios. [alcool]

Ileana, pe mine ai uitat sa ma treci pe lista. Te rog sa modifici: Dpn: 27 sept, dr. Aursulesei. Mersi

Ioana, merg acum sa ma uit pe poze.

O zi buna, fara greturi!

Carmenid="brown"> si[copil]Iustinid="green"> (5.06.2004)id="navy">

Album Iustin

Mephala id="red">nici tu n-ai parte de somn noaptea?Iulian vad ca e mai mare decat Alesio....inca se trezeste?Papa noaptea sau de la dinti?

Si bazucu meu se maraie noaptea, dar cand ii mai iese cate o masea/canin e jale....sper sa-i iasa toti pana vine bb mic, macar sa nu trebuiasca sa ma trezesc pentru 2 bebici ci numai pentru unul.....[:D].....visez....[:D]!

Eu am greturi dar nu vomit(de fapt am vomitat de vreo 4-5 ori in toata viata mea, asa ca slabe sanse[:D]).....sper sa treaca si astea cat mai repede....oricum per ansamblu pot spune ca ma simt mult mai bine decat la sarcina cu Alesio...ca aia tare grea a fost....

Pupici!id="Comic Sans MS">id="orange">

Ioana[gravi](9+)id="limegreen"> &id="maroon">[pirat] Alesio(08.10.2004)id="purple">

Pagina Alesio

Poze Yahoo

Povestea bazucului nostru scump

Pupicei la burticei,

Azi am facut o plimbare de dimineata. Am fost la Catacuzino sa-mi fac listeria si toxoplasmoza si luni am rezultatele.

Eu ma simt bine. Cand m-am trezit am avut un pic de greata dar a trecut repede. Iau tratamentul in continuare si mananc orice fara probleme. Maine si poimaine lucrez cate 12 ore. Cand ma gandesc ca o sa ma trezesc la 5,45 dimineata mi se face rau de pe acum. Bine ca nu fac munca fizica.

Va doresc sa va fie bine si aveti grija de burticutze.

[gravi]5+

Pupicei la burticei,

Azi am facut o plimbare de dimineata. Am fost la Catacuzino sa-mi fac listeria si toxoplasmoza si luni am rezultatele.

Eu ma simt bine. Cand m-am trezit am avut un pic de greata dar a trecut repede. Iau tratamentul in continuare si mananc orice fara probleme. Maine si poimaine lucrez cate 12 ore. Cand ma gandesc ca o sa ma trezesc la 5,45 dimineata mi se face rau de pe acum. Bine ca nu fac munca fizica.

Va doresc sa va fie bine si aveti grija de burticutze.

[gravi]5+

[flo][pup]Buna [gravi]

Sunt si eu o proaspata [gravi ]si nu-mi mai incap in piele de fericire . Abia astept sa apar si eu pe listuta [si-eu], chiar daca voi fi pe la sfarsit . La mine UM a fost 06.ian. si dupa calculele mele DPN este 13.oct. Eu sunt pacienta d-lui dr.Tutunaru . Nu am ajuns inca la [medic] pentru ca abia am aflat duminica si aseara cand am sunat n-am mai gasit liber decat pe 22.feb. O sa mi se para o vesnicie pana atunci , nu stiu cum sa fac sa imi treaca timpul mai repede , pentru ca numai la asta ma gandesc .

N-am greturi deloc , imi este doar somn (poate si din cauza ca am redus cantitatea de cafea) si foame tot timpul .

Va doresc ce-mi doresc si mie : sarcina usoara si [copil] sanatosi tun .

Va pup [pup] [flo]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...