ankasandu Publicat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 7, 2006 buna,sunt insarcinata in a doua luna,iubitul fiind japonez.suntem impreuna de 1an.Inca nu suntem casatoriti.stie cineva ce reguli sunt pt.o romanca necasatorita insarcinata cu un japonez?acum sunt in japonia,dar cred k ma voi intoarce pe 17 feb.acasa.Ce ar trebui sa fac?sunt derutata,multumesc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baicualina Postat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2006 Buna Anca! ma bucur pentru tine! ce cred eu ca trebuie sa faci(ceea ce am facut si eu cu sotul meu chiar daca santem romani amandoi[bang] insa el nu era in Romania in momentul in care urma sa se nasca bebelusa noastra) este sa-l pui sa dea declaratie notariala(intocmita de notar) prin care sa declare paternitatea copilului si ca este de acord sa ii poarte numele de familie! astfel, cand vei naste chiar daca esti in Romania sau in Japonia copilul va purta numele tatalui si deci inclusiv prin asta va primi cetatenia japoneza! daca nu....NU! stiu ca sunt foarte drastici in privinta asta!si e pacat.....pentru copil e f bine sa aibe dubla cetatenie! deci pentru tine e f importanta declaratia lui! dar de ce nu va casatoriti legal?? si de ce te intorci in tara??? mai vorbim! Alina mamica de [copil]Diana 4luni si 3saptamani Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baicualina Postat Februarie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 9, 2006 scumpa ce faci ca nu mai dai nici un semn de viata! sper ca esti bine! Alina mamica de Diana[copil]4luni si 3 saptamani Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.