Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ce stiti despre dr. Jeana Radu?

Recommended Posts

Vreau sa ma duc la un control la Dr. Jeana Radu de la Spitalul Clinic N. Malaxa, la alergologie. Am sunat la Spital si mi s-a spus ca domna doctor nu face controale decat la cabinetul propriu. Apoi mi s-a dat un nr de mobil (probabil ca al doamnei doctor, nu stiu), am sunat si mi s-a spus sa sun dupa ora 15.00.

A fost cineva la dr. Radu? A rezolvat vreun caz grav de alergie? Cand am auzit ca m-a indreptat spre cabinetul particular, deja mi-am dat seama de profesionalismul ei...[V]

Ioana

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu nu am auzit de acest medic insa nu inteleg afirmatia ta:"Cand am auzit ca m-a indreptat spre cabinetul particular, deja mi-am dat seama de profesionalismul ei..."

Eu merg la citiva medici care si-au deschis cabinet particular si sint medici exceptionali.Nu cred ca e un criteriu dupa care sa te iei....

Ia gindeste-te si invers:poate ca e un medic bun in meserie si isi exploateaza capacitatile....decit la salariile din spitale.....

Zic si eu....parerea mea....la urma urmei,adevarul poate fi oricare...

BRENDA

CU CE VITEZA AR TREBUI SA MERGI SPRE APUS PENTRU A NU SE TERMINA NICIODATA ZIUA?

http://community.webshots.com/user/brendamitran

Din cate stiu eu este profesor de alergologie.Nu stiu daca mai exista alta sectie de alergologie in Bucuresti.Alta catedra de alergologie sigur nu mai exista..Faptul ca ai fost indreptata spre cabinetul ei...nu stiu, poate asta e politica ei.Dar asta nu inseamna ca din punct de vedere profesional nu este buna.

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Am zis asa pentru ca multi doctori prefera sa mergi la cabinet ca sa-ti ia bani mai multi. Totusi nu e vorba de bani aici. Doar ca am sunat-o pe doamna doctor si mi-a zis ca afectiunea mea cere internare si ca la cabinet nu are ce sa-mi faca. M-a intrebat cine mi-a zis ca ea consulta doar la cabinet!!![bang]

Ioana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...