Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ficatzei de pui, ce retete avetzi?

melina34

Recommended Posts

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu nu ma inebunesc dupa ficatei,dar sunt 2 retete care le fac ca-mi plac f mult.Una este cea data de tine(ficatei inabusiti cu sos de rosii si usturoi) si a doua e urmatoarea:

oparesc ficateii(ii lasa in apa sa dea odata in cloct), ii scurg bine de apa si apoi ii infasor in sunculita(sau kaizer), ii prind eventual cu o scobitoare ca sa nu se desprinda sunculita si apoi ii sau la cuptor.In tava pun doar putin ulei.Condimentele si le alege fiecare in functie de gusturi.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)id="red">

Distribuie pe alte site-uri

Eu prajesc ficateii in putin ulei,apoi adaug macaroane(sau spaghetti ,depinde ce ai prin casa) fierte si scurse de apa,amestec bine totul iar la sfirsit adaug cascaval ras!!

Sint foarte bune ,dar au cam multe calorii,deci e bine sa le faceti din cind in cind,ca alternativa la retetele pe care le aveti deja!!

Pofta buna!!

Corina si Anna nazdravana!![hop]

Tumpiii ce pohta imi facusi...si sunt la regim [bang]

Si eu am o reteta pe care o prefer, ca fac ficateii in special pt baietelul meu: ii spal si-i curat de pielite f bine, ii scurg, si-i pun intr-un vas de jena mai micutz, pun apa aproape cat sa-i acopere, putin ulei de masline sau de porumb, usturoi taiat felii, marar tocat si acopar. Ii las asa pina se schimba la culoare si vad ca s-au patruns, apoi scot capacul ca sa se rumeneasca.Gata!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana [hia] mama lu'[copil]Radu Stefanid="size3"> (Fecioras de 2003)id="Trebuchet MS">id="green">

[foto]Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...