melina34 Publicat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 7, 2006 Fetelor ce anume gatiti din ficatzei de pui si mai ales cum, caci eu in afara de ficatzei la gratar sau ficatzei inabusiti cu ceapa si usturoi nu mai stiu alta reteta[bang] M. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Witchie Postat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2006 cu unt si putin lapte si putini cartofei si sare - se face pasta si se serveste cu painica prajita yumyum si pt bebei! Anda, mama Irinei domnisoara Irina In love with... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tumpi Postat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2006 eu nu ma inebunesc dupa ficatei,dar sunt 2 retete care le fac ca-mi plac f mult.Una este cea data de tine(ficatei inabusiti cu sos de rosii si usturoi) si a doua e urmatoarea: oparesc ficateii(ii lasa in apa sa dea odata in cloct), ii scurg bine de apa si apoi ii infasor in sunculita(sau kaizer), ii prind eventual cu o scobitoare ca sa nu se desprinda sunculita si apoi ii sau la cuptor.In tava pun doar putin ulei.Condimentele si le alege fiecare in functie de gusturi. "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Corina Postat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2006 Eu prajesc ficateii in putin ulei,apoi adaug macaroane(sau spaghetti ,depinde ce ai prin casa) fierte si scurse de apa,amestec bine totul iar la sfirsit adaug cascaval ras!! Sint foarte bune ,dar au cam multe calorii,deci e bine sa le faceti din cind in cind,ca alternativa la retetele pe care le aveti deja!! Pofta buna!! Corina si Anna nazdravana!![hop] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melina34 Postat Februarie 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2006 tumpi, ce pofta mi-ai facut!!!!! ce ...salivez...[pofta][pofta] va multumesc, M. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danat Postat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2006 Tumpiii ce pohta imi facusi...si sunt la regim Si eu am o reteta pe care o prefer, ca fac ficateii in special pt baietelul meu: ii spal si-i curat de pielite f bine, ii scurg, si-i pun intr-un vas de jena mai micutz, pun apa aproape cat sa-i acopere, putin ulei de masline sau de porumb, usturoi taiat felii, marar tocat si acopar. Ii las asa pina se schimba la culoare si vad ca s-au patruns, apoi scot capacul ca sa se rumeneasca.Gata! "Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc" Dana mama lu'[copil]Radu Stefanid="size3"> (Fecioras de 2003)id="Trebuchet MS">id="green"> [foto]Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adema Postat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2006 Dar ficatei pane ati incercat? Noua ne plac tare mult! Adema&Codrut Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melina34 Postat Februarie 7, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2006 vai ce idee delicioasa adema, de unde le scoateti fetelor???si daca ar fi si o salata verde linga ei??? M. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adema Postat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2006 Dar sa faceti un pate din ei?Eu chiar ieri am facut si a papat baietelul meu de nu se mai satura! Si nu are nici E-uri! Adema&Codrut Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaT Postat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2006 Si eu fac o pasta ca un fel de pate.:ficat de pasare fiert,unt,galbenus de ou,cateva picaturi de lamaie ,se freaca si se obtine aceasta pastade ficat,tare buna. Mihaela si printesa Alexia (25 ianuarie 2005) Pozicile Alexiei Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.