daniella4 Publicat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 7, 2006 Ati folosit vreodata Henna? Am auzit ca e o metoda mult mai putin traumatizanta de a-ti vopsi parul..dar ca procedeul de vopsire propriu-zis e destul de complicat. Si nici nu sunt foarte multe optiuni de colorare. Ce ziceti? Daniella, id="teal"> mama lu'Alexis Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cait Postat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2006 Mama mea numai cu asta se vopseste de 6 ani si nu i se pare asa de greu procedeul.Oricum e mult mai bine decat cu celelalte produse chimice. Cait Home is where heart is...my heart is far away from here.. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loma Postat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2006 eu numai cu Henna ma vopsesc, si nu mi se pare complicat deloc, daca te referi la timpul in care stai cu placinta in cap, da poate fi mai complicat, singura chestiune care ma nemultumeste pe mine, este se vede diferenta dintre firele albe si cele normale, cele albe sunt mai deshise la culoare decat restul, in rest culoarea iese super si tine mai mult decat o vopsea normala, si firul de par e mai stralucitor ...[il], da impresia unui par sanatos Loma Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalynaa Postat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2006 S-a mai discutat si aici despre henna Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisi_ella Postat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2006 Eu m-am vopsit o data, sau am avut o tentativa sa ma vopsesc, ca nu mi-a prins mai deloc! Ori nu am pregatit-o eu cum trebuie...cine stie!! Stiu insa ca mi-am facut multi nervi si nu am mai incercat de atunci! _Ella, [copil]Emma & [bibe] Matei Povestea nasterii lui Matei ;) http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237 http://community.webshots.com/user/emmaandreea Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuf Postat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2006 Dar imi puteti spune si mie cum se pregateste Henna? Ca mi-am cumparat un borcanel de la un magazin arabesc si scrie doar in limba lor. LOL. Nu inteleg nimic. Am inteles ca trebuie sa stau vreo 3 ore cu buruienile alea in cap. Dar inainte ii mai fac ceva? Ah, s-a vopsit cineva, insarcinata fiind, cu Henna? S-a prins bine? Multumesc mult pentru raspuns. Pup Ciuf (29+) si Luca (11.11.2003) Camera lui Luca/Finding Nemo Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loma Postat Februarie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2006 Ciuf id="red">la mine prinde f. bine, cred ca depinde f. mult de unde ati cumparat henna. Eu mi-am adus-o din Ro. de la Carrefour, insa provine din Franta, bine tara de origine este Iranul. Mai de mult am cumparat niste cutii de la un magazin de pe Magheru parca Unic si nu mi-a prins deloc. anyway, sa va spun cum o pregatesc eu. fac un ceai din pelin, frunze de nuc, urzica, alte buruieni ce vreti voi, asa incat sa iasa o culoare cat mai inchisa a ceaiului, pun 2 lingurite de cafea si una de sare, strecor buruienile il las putin sa se mai raceasca si apoi adaug henna in ceai, insa atentie trebuie sa le potriviti sa iasa o pasta nici subtire dar nici groasa, si se lasa vreo 2 -3 ore. apoi te speli pe cap, te stergi cu prosopul si pe parul umed aplici pasta cu henna, bine iti pui manusi ca pateaza, cateodata mai pun si un galbenus de ou si o lingurita de otet de mere in pasta cu henna, insa compozitia sa nu fie fierbine atunci cand pun oul .... apoi stau cu placinta in cap cat pot de mult... de regula cam 1 si jum sau 2 ore depinde de cat timp am la dispozitie, cu cat o tii mai mult cu atat iese culoarea mai frumoasa, mai vie. Eu consider ca merita efortul, daca vi se pare mai complicat. [il] Ziceam de pasta sa nu fie prea subtire ca altfel incepe sa curga pe langa urechi, pe gat, cel mai potrivit sa fie ca un iaurt. Insarcinata n-am fost niciodata, insa nu cred ca nu va prinde, daca o prepari dupa cum am scris eu aici. Metoda asta de preparare aparea pe primele cutii care au aparut pe piata romaneasca de dupa revolutie, cutiile proveneau din Iran, ulterior n-am mai vazut scris la fel, apare mult mai simplificata, insa va spun ca am testat eu, cel mai bine asa iese dupa metoda data de mine. LOMA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciuf Postat Februarie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2006 Multumesc, Loma, de raspuns. Azi ma si vopsesc. Pup Ciuf (29+) si Luca (11.11.2003) Camera lui Luca/Finding Nemo Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Februarie 8, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2006 quote:Originally posted by LomaCiuf id="red">la mine prinde f. bine, cred ca depinde f. mult de unde ati cumparat henna. Eu mi-am adus-o din Ro. de la Carrefour, insa provine din Franta, bine tara de origine este Iranul.Mai de mult am cumparat niste cutii de la un magazin de pe Magheru parca Unic si nu mi-a prins deloc.anyway, sa va spun cum o pregatesc eu.fac un ceai din pelin, frunze de nuc, urzica, alte buruieni ce vreti voi, asa incat sa iasa o culoare cat mai inchisa a ceaiului, pun 2 lingurite de cafea si una de sare, strecor buruienile il las putin sa se mai raceasca si apoi adaug henna in ceai, insa atentie trebuie sa le potriviti sa iasa o pasta nici subtire dar nici groasa, si se lasa vreo 2 -3 ore.apoi te speli pe cap, te stergi cu prosopul si pe parul umed aplici pasta cu henna, bine iti pui manusi ca pateaza, cateodata mai pun si un galbenus de ou si o lingurita de otet de mere in pasta cu henna, insa compozitia sa nu fie fierbine atunci cand pun oul .... apoi stau cu placinta in cap cat pot de mult... de regula cam 1 si jum sau 2 ore depinde de cat timp am la dispozitie, cu cat o tii mai mult cu atat iese culoarea mai frumoasa, mai vie.Eu consider ca merita efortul, daca vi se pare mai complicat. [il]Ziceam de pasta sa nu fie prea subtire ca altfel incepe sa curga pe langa urechi, pe gat, cel mai potrivit sa fie ca un iaurt.Insarcinata n-am fost niciodata, insa nu cred ca nu va prinde, daca o prepari dupa cum am scris eu aici.Metoda asta de preparare aparea pe primele cutii care au aparut pe piata romaneasca de dupa revolutie, cutiile proveneau din Iran, ulterior n-am mai vazut scris la fel, apare mult mai simplificata, insa va spun ca am testat eu, cel mai bine asa iese dupa metoda data de mine.LOMAid="quote">id="quote">Loma, ce nuanta de Henna folosesti tu?Si a doua intrebare, dupa ce-ti scoti placinta din cap cum spui tu cu ce te speli, tot cu sampon ?Daniella, id="teal"> mama lu'Alexis Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loma Postat Februarie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 9, 2006 Daniella4, eu am folosit numai roscat, cica exista si negru insa n-am incercat. Da dupa ce imi scot placinta ma spal normal, bine tin capul sub dus sa se duca toata compozitia cu henna apoi ma spal cu sampon cu tot ce vrei tu, conditioner... Loma Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.