mimsi Publicat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 7, 2006 Buna! Am vorbit asta seara cu o buna prietena care are o fetita de 8 ani. Anul trecut prietena mea si sotul ei s-au despartit, iar pana sa se termine relatia dintre ei copila a asistat la multe certuri intre parinti. Prietena mea banuieste ca si acum copila simte traumele despartirii parintilor dar ar vrea sa afle si parerea unei persoane de specialitate care lucreaza cu copii. Stiti pe cineva? Mimsi si [copil] Alexia(10.09.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Principesa Postat Februarie 7, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 7, 2006 Mimsi, iti pot comunica informatiile necesare pe PM Fiecare om este un inger cu o singura aripa si numai imbratisandu-ne unul pe altul putem zbura Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mimsi Postat Februarie 8, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2006 OK, multumesc mult! Mimsi si [copil] Alexia(10.09.2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.