Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

La noi la Galati sa veniti (18)

Recommended Posts

Poftiti va rog ![grup]id="Comic Sans MS">

Poftiti va rog !id="Comic Sans MS">cap.4,cap.5,cap.6,cap.7,cap.8,cap.9,cap.10,cap.11,cap 12,cap 13, cap 14,cap 15,cap 16,cap 17,Doamnele din Galati:AlinaMid="red"> [mamica] de Vladid="blue"> (25.09.2005)Almyid="red"> [mamica] de Eleniaid="red"> (26.09.2005)Liliac id="red">[mamica] de Andra Mariaid="red"> (29.09.2003)Korinnaid="red"> [mamica] de STEFAN OCTAVIAN id="blue">( 31.05.2003 ) si de MIHAIid="blue"> ( 25.09.1996 )Cookieid="red"> [mamica] de SABINA IOANA id="red">( 24.12.2004 )ElizaMironid="red"> [mamica] de VLAD TUDOR id="blue">( 03.01.2001 )Hanavladid="red"> [mamica] de VLAD CRISTIAN id="blue">(01.03.2004 )Liliana29Sid="red"> [mamica] de DAN MIHAI id="blue">(15.06.2004)LauraFloid="red"> [mamica] de DARIAid="red"> ( 15.03.2004 )Verutzaid="red"> [mamica] de DALIAN BOGDANid="blue">( 1.12.2000 ) si de ALINA DIANA id="red">( 8.04.2003 ) Vilmaid="red"> [mamica] de ANCAid="red"> (27.04.2001) si de TUDORid="blue"> ( 11.12.2003)Dinedanaid="red"> [mamica] de ANTONIAid="red"> (30.09.2003)Eleid="red"> [mamica]de ANA DENISA id="red">(26.10.2004)Lauraspeedyid="red"> [mamica]de LAVINIAid="red"> (04.03.2005)DanaBoeruid="red"> : lucreaza la proiectul [bb]Delphinid="red"> [mamica]de Sebastienid="blue"> (07.06.2003)Dana_Danenid="red"> [mamica] de bebelusa si scolaritaDana _Iuliaid="red"> [mamica] de Vlad Stefanid="blue"> ( 19.10.2004 )Gitanaid="red"> [mamica] de Taniaid="red"> Av_crinaid="red"> [mamica] de Beatrixid="red"> (29.08.2005)Mitoasaid="red"> [mamica] de Claudiaid="red"> (08.07.2005)Roxicucuid="red"> [mamica] de Stefanid="blue"> (24.04.2004)Cristina Serbanid="red"> [mamica] de Razvanid="blue">Pinguleasaid="red"> [mamica] de Alexandraid="red"> ( 20.12.2004)Poze cu noi: aici aici si aiciid="Comic Sans MS"> [bis][bis][bis] bebelusa DARIA id="blue"> si mamica LAURAid="red"> id="Comic Sans MS">[bis][bis][bis]

Album MARTIEid="red">-APRILIEid="blue"> 2004id="size1">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 147
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Neata!

Slaba miscare pe forum zilele astea, ce ati patit fetelor??? eu am scuza, bb vrea numai in brate , cica e criza de 4 luni (care tine pana la 18 ani :( ) plus ca mai am doua examene in sesiunea asta, doua proiecte (care fie vorba intre noi mai mult le face sotul noaptea ca eu nu pot cu plodul asat al meu care vrea sa stea agata de masa ca mimutica).

in rest suntem sanatosi si satui de stat in casa din cauza frigului, vreau sa vina primavara.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

poze

Neata!

Fetele eu ma tot lupt cu kg si am ajuns sa mananc numai nutret [bang][bang]...asa ca mi-am amintit de Cookie ca si ea e pe baricade.

Cookieid="red"> zi-ne cum a mers?? ai rezistat?? cat ai dat jos???

In rest, mai nimik nou. Astept sa vina mama vineri, sotul pleaca la sedinta tot we la Bran [bang][bang]...deci o sa fim 3 femei singurele [xx(]

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)

Deny..si altii

Eleid="red">...inca mai sunt pe baricade...si e al naibii de greu...dar s-au dus vreo 4 kile [bis]...oricum mai am o gramada...

Acum sunt in studiu, sa vad cu ce dieta continui dupa asta...ca daca tot m-am obisnuit sa nu mananc...[:D]

Tu ce dieta tii?

Alinaid="red">, [pup] la maimutica de Vladutu...lasa ca nu sta el agatat de tine pana se insoara...vorba maica-mii...

Hai sa va arat pana una alta cine conduce in casa noastra:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/detail?.dir=1763&.dnm=21c7re2.jpg&.src=ph

Hai va pup fetelor!

Cookie si Sabina bulina

Cookieid="red"> super tare Sabinuta.Eu chiar ziceam cand discutam cu prietenii ca de acuma ei sunt sefii si noi ne conformam la dorintele lor. S-o fi gandit cineva ca fac copiii ce vrem noi????[alcool][alcool]

In legatura cu regimul am citit pe un site dietele in fct de grupele sangvine si cica tre sa ma fac vegetariana [:D]. Dar eu nu rezist si mai bag cate o conserva de ton in salata sau macar niste cascaval. In rest legume si fructe cat incape. Am dat jos 3 si am inceput de lunea trecuta. Dar azi m-a apucat disperarea. Parca merge prea incet. Si poate drept "rasplata" poate ma infing intr-o punga de napolitane trase in ciocolata.[xx(]

Deny..si altii

Cookieid="red"> eu prefer Montignac. Si asa cand mai calc pe alaturi macar respect Montignac. Eu nu pot tine regimuri stricte care sa imi spuna la ce ora si ce sa mananc.Stiu ca e bine 3 kg dar parca as vrea sa se duca toate kg in plus intr-o saptamana si dupa sa ma pun pe mancat dulciuri fara sa pun un gram inapoi [alcool]

Deny..si altii

quote:Originally posted by Ele

Eu nu pot tine regimuri stricte care sa imi spun la ce ora si ce sa mananc.Stiu ca e bine 3 kg dar parca as vrea sa se duca toate kg in plus intr-o saptamana si dupa sa ma pun pe mancat dulciuri fara sa pun un gram inapoi [alcool]

Deny..si altii

id="quote">id="quote">

He, he, cand o gasesti pe aia sa-mi dai si mie de veste...ca ma intereseaza...[:D]

Auzi, da' tu de ce nu pleci cu sotu-n delegatie daca tot vine mami tau? Sau nu se poate?

Cookie si Sabina bulina

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...