Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Putem lupta cu asa ceva???

Recommended Posts

• Răspunsuri 31
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ma cam indoiesc ca se va intampla asa ceva. Se dau spagi grase pt constructia de cladiri, e adevarat... dar daca le sare tot poporul in cap ?

Au dreptate si fostii proprietari, ma pun si-n locul locul lor, dar nu asa ! Culmea e ca stiu cat valoreaza terenurile respective si tin mortis ca tocmai acolo sa fie proprietari ! [bang] Nu conteaza parerile miilor de oameni. Oare ? [biz]

E strigator la cer, cum sa se trezeasca X ca vrea vila cu enspe camere in Herastraul meu drag, in care am copilarit si unde mi-am cunoscut sotul? Sau in Tineretului, de unde ma trezesc vara cu veverite-n curte si unde mi-am propus sa-mi plimb bebele zilnic ? Stiu, sunt motive "pro-parc" copilaresti, dar m-as lega de orice, numai sa nu se intample asa ceva !

Raza de soare

" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "

Foto

Distribuie pe alte site-uri

Si eu m-am ingrozit. Poate ca totusi un prim pas pe calea cea buna este ca astazi mai multe ziare au scris despre asta, a fost stirea si pe la TV... macar se mai face valva. Cand au stricat Bordei-ul au facut-o pe sest. Este numai una dintre multele porcarii care se fac in tara asta.

Din pacate, concret, ca individ, nu stiu daca se poate face ceva!

Toate tarile largesc spatiul verde numai la noi se restrange in functie de spaga pe care o da fiecare..Nu e suficient ca e atata poluare in Bucuresti mai taie si aia cativa arbori care au mai ramas.[xx(]

Cait

Home is where heart is...my heart is far away from here..

quote:Originally posted by Raza de soare

Ma cam indoiesc ca se va intampla asa ceva. Se dau spagi grase pt constructia de cladiri, e adevarat... dar daca le sare tot poporul in cap ? Au dreptate si fostii proprietari, ma pun si-n locul locul lor, dar nu asa ! Culmea e ca stiu cat valoreaza terenurile respective si tin mortis ca tocmai acolo sa fie proprietari ! [bang] Nu conteaza parerile miilor de oameni. Oare ? [biz]E strigator la cer, cum sa se trezeasca X ca vrea vila cu enspe camere in Herastraul meu drag, in care am copilarit si unde mi-am cunoscut sotul? Sau in Tineretului, de unde ma trezesc vara cu veverite-n curte si unde mi-am propus sa-mi plimb bebele zilnic ? Stiu, sunt motive "pro-parc" copilaresti, dar m-as lega de orice, numai sa nu se intample asa ceva ! Raza de soare" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "Foto

id="quote">id="quote">Eu iti inteleg indignarea, pentru ca traiesc intr-un oras in care chiar nu este nici un parc adevarat.Dar.Ceea ce numesti tu Herastraul tau drag este chiar terenul sau furat, pur si simplu. Adevaratii proprietari nu vor acele terenuri pentru ca le stiu valoarea mare, ci pentru ca acelea sunt ale lor. Au muncit pentru ele.Imagineaza-ti ca - Fereasca Dumnezeu! s-ar intoarce vremurile acelea si intr-o zi te-ai trezi ca ti se ia, pur si simplu, casa sau apartamentul pentru care poate n-ai dormit nopti intregi sau pentru care poate n-ai mancat ca sa-l cumperi. Si acolo s-ar instala altcineva, care peste cativa ani l-ar considera apartamentul lui drag.E adevarat ca in jurul fostilor proprietari, abuziv deposedati, misuna tot felul de grupuri de interese. La fel de adevarat este ca pana acum se puteau gasi solutii, si nu s-ar fi ajuns la situatia asta.Pe de alta parte, sa stii ca nu prea inteleg de ce ar trebui sa platesc eu, contribuabil, despagubiri. Care este vina mea? Asa ca, personal, consider ca retrocedarea in natura este fireasca. Din pacate, acest gest firesc aduce cu el alte probleme serioase, iar cea in discutie este una dintre ele.Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)

quote:Originally posted by Lona

[

Eu iti inteleg indignarea, pentru ca traiesc intr-un oras in care chiar nu este nici un parc adevarat.

Dar.

Ceea ce numesti tu Herastraul tau drag este chiar terenul sau furat, pur si simplu. Adevaratii proprietari nu vor acele terenuri pentru ca le stiu valoarea mare, ci pentru ca acelea sunt ale lor. Au muncit pentru ele.

id="quote">id="quote">

Adevaratii proprietari sunt morti de mult ! Mostenitorii le stiu valoarea si se vor bogati peste noapte. Am spus ca-i inteleg,

dar nu asa... "tata-mare a avut casa aici, stricati parcul". Nu !

Stii si bunicilor din partea mamei li s-au furat paduri, oi, vite, etc. Acum, eu, pt ca stiu cat costa kilu' de carne, ce sa fac, sa cer turmele inapoi ? Sau padurea ? Si ce sa fac cu ea ? Phii, ce fraiera sunt.. pai s-o cer, ca doar e a mea ! S-o vand, proprietarul s-o taie... amandoi ne imbogatim... si oamenii raman fara aer ! Poate-s eu mai sufletista si poate vorbeste asa educatia... dar nu asta-i rezolvarea.

Raza de soare

" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "

Foto

quote:Originally posted by Kehleyr

oate ca totusi un prim pas pe calea cea buna este ca astazi mai multe ziare au scris despre asta,

id="quote">id="quote">

Oare Lonaid="purple"> a scris ? Si daca da, ce ? " Dati-le parcurile, ca acolo au terenuri mostenite" ? Lona, scuza-ma, poate nu ai asemenea atributii, dar eu stiu ca ziaristii sunt primii impotriva unor asemenea lucruri.

Raza de soare

Foto

quote:Originally posted by Lona

Eu iti inteleg indignarea, pentru ca traiesc intr-un oras in care chiar nu este nici un parc adevarat.

Dar.

Ceea ce numesti tu Herastraul tau drag este chiar terenul sau furat, pur si simplu. Adevaratii proprietari nu vor acele terenuri pentru ca le stiu valoarea mare, ci pentru ca acelea sunt ale lor. Au muncit pentru ele.

Imagineaza-ti ca - Fereasca Dumnezeu! s-ar intoarce vremurile acelea si intr-o zi te-ai trezi ca ti se ia, pur si simplu, casa sau apartamentul pentru care poate n-ai dormit nopti intregi sau pentru care poate n-ai mancat ca sa-l cumperi. Si acolo s-ar instala altcineva, care peste cativa ani l-ar considera apartamentul lui drag.

E adevarat ca in jurul fostilor proprietari, abuziv deposedati, misuna tot felul de grupuri de interese. La fel de adevarat este ca pana acum se puteau gasi solutii, si nu s-ar fi ajuns la situatia asta.

Pe de alta parte, sa stii ca nu prea inteleg de ce ar trebui sa platesc eu, contribuabil, despagubiri. Care este vina mea? Asa ca, personal, consider ca retrocedarea in natura este fireasca. Din pacate, acest gest firesc aduce cu el alte probleme serioase, iar cea in discutie este una dintre ele.

id="quote">id="quote">

Lona, nu te inteleg. Eu ca si contribuabil as fi mai mult decat dispus sa contribui la reparatiile in natura ale fostilor proprietari daca asta mi-ar garanta ca se pastreaza parcurile.

Si da-mi voie sa ma indoiesc ca adevaratii proprietari, cei de buna credinta, reprezinta mai mult de 5% din totalul de cereri de retrocedare.

Trebuie sa existe o alta solutie. Pentru ca pe acelasi principiu - sunt ale lor! - s-au distrus si padurile. Astea sunt lucruri care nu se mai repara si sunt pierdute pe vecie. Uite, cu Pelesul cum au reusit? L-au retrocedat si apoi l-au cumparat inapoi. Problema este ca in acest caz interesele de a construi in acele zone sunt mult mai mari, si nimeni nu vrea sa gaseasca solutii!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...