ruxandra_sb Postat Februarie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2006 quote:Originally posted by Raza de soare Adevaratii proprietari sunt morti de mult ! Mostenitorii le stiu valoarea si se vor bogati peste noapte. Am spus ca-i inteleg, dar nu asa... "tata-mare a avut casa aici, stricati parcul". id="quote">id="quote"> Din punctul meu de vedere nu exista diferentza intre un proprietar din 1948 si mostenitorii sai de astazi. Au aceleasi drepturi asupra bunuror lor. Asta ar fi culmea! Sa muncesc o viata intreaga pt familia mea si cand n-o sa mai fiu, sa-mi deposedeze copiii pe motiv ca nu ei au muncit efectiv pt acea bucatzica. Bineinteles ca acesti mostenitori stiu valoarea terenului si bineinteles ca au tot dreptul sa redevina bogati. Si eu iubesc Herastraul, unde-am copilarit (,lustruit gascanul si curcanul,[hop] ) si unde am petrecut zeci de ore cu iubitul meu. Imi doresc sa ma alerg si cu nepotzii pe aleile sale. Sper sa se gaseasca o solutie echitabila pt toata lumea. Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
adi_dalma Postat Februarie 8, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2006 Eu sunt de acord sa fie despagubiti proprietarii cu sume rezonabile (pt ambele parti stat/proprietar). Nu sunt de acord cu desfiintarea spatiilor verzi din Bucuresti. Sunt plamanii orasului !!!! Dar sa luam un caz: Parcul Izvor. Pana in anii '80 acolo erau case frumoase (v Cotroceniul)dar erau si case amarate (v Rahova). Multi fosti proprietari au primit locuinte de stat (in acea zona, din cate stiu). Dupa '90 au cumparat apartamentele acelea la preturi mai mult decat rezonabile. Acum acele apartamente valoreaza multicel (3 camere in zona Izvor/Fantani valoreaza 100.000-150.000 EURO). In aceste cazuri eu zic sa se faca o evaluare justa a despagubirilor. Desi este o mare diferenta intre ce au avut (casele acelea superbe) si un apartament la bloc nimeni nu poate compensa (mai mult decat cu bani) pierderea lor. Sunt de acord cu cei ce au pierdut proprietati la Nationalizare . Au muncit pentru ei si urmasii lor. Este complicat si nu stiu cine ar putea judeca fiecare caz in parte. ag Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
tata lu Toma Postat Februarie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2006 M-ati zapacit cu plamanii & stuff ! Cum ar fi ca Primaria sa va darame blocu' ca sa mai faca un plaman pentru oras ? Cool, nu ? anaerobu' _________________________ Take me home, country roads Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
sinzi_ana Postat Februarie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2006 Tata lu Toma, daca m-ar despagubi cu valoarea reala a ap meu, m-as muta cu placere!!! Dupa ce ca traim intr-o tara plina de blocuri si stam unii peste altii, e trist ca ramanem si fara parcuri, si fara surse de "oxigen"... Si la noi in C-ta, au distrus jumatate din singurul parc (Tabacariei) din oras, ca sa faca..........MALL!!!!! Mi se rupe inima cand vad cum defriseaza in favoarea unui spatiu comercial... Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3"> Sinzi, Radu[avion]si David[marinar] David[cool] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Raza de soare Postat Februarie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2006 quote:Originally posted by tata lu TomaM-ati zapacit cu plamanii & stuff !Cum ar fi ca Primaria sa va darame blocu' ca sa mai faca un plaman pentru oras ? Cool, nu ? id="quote">id="quote">Da' cum e ca Primaria sa darame spatii de joaca pt copii, pt ca bastanii care au dat spaga sa aibe garaje ? Hm ? [biz]Raza de soare, curand SOTIE de pui alintatFoto Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
adi_dalma Postat Februarie 8, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2006 quote:Originally posted by tata lu TomaM-ati zapacit cu plamanii & stuff !Cum ar fi ca Primaria sa va darame blocu' ca sa mai faca un plaman pentru oras ? Cool, nu ? anaerobu'Mi se pare mie sau nimeni nu propune daramarea blocurilor si inlocuirea lor cu parcuri??Nu vorbim de ceea ce s a facut rau in trecut vorbim de ceea ce avem bun azi si putem strica.Apropos exista si urmatoarea formula: se dau terenurile dar nu se da autorizatie de constructie. Asa e fair?_________________________Take me home, country roadsid="quote">id="quote">ag Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
tata lu Toma Postat Februarie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2006 "Tata lu Toma, daca m-ar despagubi cu valoarea reala a ap meu, m-as muta cu placere!!!" Sigur, Sanziana, doar ca o sa-i dea despagubirea lu' David cand o avea vreo 80 de ani. Raza de Soare, daca vrei iti fac un desen cu "bastani" ca sa vezi care "e" diferenta dintre ei si expropriati Chiar, adi_dalma, nu numai sa nu le dea autorizatie de construire da' sa-i oblige sa intretina parcu' din banii lor si sa repare si toboganele stricate. tot ala, ps.Din fericire n-am terenuri/imobile de revendicat pps.Sper ca nici Toma si nici copii vostri sa nu aiba vreodata _________________________ Take me home, country roads Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Guestus Postat Februarie 8, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2006 "Dupa ce ca traim intr-o tara plina de blocuri si stam unii peste altii, e trist ca ramanem si fara parcuri, si fara surse de "oxigen"..." Prin electroliza apei orice familie poate sa aiba oxygen proaspat. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
adi_dalma Postat Februarie 8, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 8, 2006 quote:Originally posted by tata lu Toma"Tata lu Toma, daca m-ar despagubi cu valoarea reala a ap meu, m-as muta cu placere!!!"Sigur, Sanziana, doar ca o sa-i dea despagubirea lu' David cand o avea vreo 80 de ani. Raza de Soare, daca vrei iti fac un desen cu "bastani" ca sa vezi care "e" diferenta dintre ei si expropriatiChiar, adi_dalma, nu numai sa nu le dea autorizatie de construire da' sa-i oblige sa intretina parcu' din banii lor si sa repare si toboganele stricate.tot ala,ps.Din fericire n-am terenuri/imobile de revendicatpps.Sper ca nici Toma si nici copii vostri sa nu aiba vreodata_________________________Take me home, country roadsid="quote">id="quote">Tata lui Toma nu te supara.Tot ce sper pt fetita mea este sa traiasca intr o lume normala. In care nimanui nu i se ia ce ii apartine !1.Ceea ce am scris cu autorizatia de constructie s a intamplat in Bucuresti deja. Cineva a intrat (abuziv) in posesia unui teren care avea pe el o baza sportiva si statul l a penalizat neacordandu i autorizatie pentru nimic altceva.Si hai sa ti spun una dura: multi mahari cumpara imobile/terenuri in litigiu (la preturi f mici), castiga procesele si apoi sunt fericitii castigatori ai unor terenuri/imobile incredibile.Asa ca nu cred ca fostii proprietari (de multe ori actualmente cu venituri modeste) vor fi cei care vor avea terenuriule in zonele respective.Deci va rog sa nu intelegeti ca nu respect proprietatea sau ca 'vanez' o polemica.2. Spatiile verzi trebuie mentinute. Poate suna a 'blah blah' dar trebuie sa respectam pamantul pe care stam! Daca poluarea se va accentua ma tem sincer pt viitorul copiilor nostrii . Nu doar de buzunarul lor.Ci pentru sanatatea lor. 3. nu sunt 100% ecologista si nici nomenklaturista.ag Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Raza de soare Postat Februarie 9, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 9, 2006 quote:Originally posted by tata lu Toma Raza de Soare, daca vrei iti fac un desen cu "bastani" ca sa vezi care "e" diferenta dintre ei si expropriati id="quote">id="quote"> Nu-s chiar asa toanta, dar am invatat sa primesc eventualele jigniri. Multumesc ! In alta ordine de idei, in Bucuresti, cartierul Aviatiei, a existat un superb loc de joaca pt copii. Intre blocuri. Toate bune si frumoase... pana intr-o zi, dupa vreun an, timp in care copiii se bucurau de cele cateva leagane, de tobogan, cand s-a trezit X ca vrea garaj pt masina taman in locul ala. Si ce-a facut ? A dat spaga de rigoare, dupa el si altii si... au aparut peste noapte garaje in locul leaganelor. Copiii si parintii ar trebui sa fie multumiti ca a mai ramas un jaf de leagan si ala demontat si montat de cateva ori ? Si ca e fix intre garaje, unde proprietarii acestoa urla sa nu cumva sa le atinga fiarele ? Cumva locul ala era mostenit ? Raza de soare, curand SOTIE de pui alintat Foto Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.