Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Caramele

maimutzica

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ce mult imi plac si mie caramelele.Eu am incercat acum cativa ani in urma sa fac ,nu mi-a iesit[bang].Reteta era cu caimac.

Dar am cautat si eu pe net si am gasit o reteta,se pare ca e mai usoara decat cea postata aici.Daca iti iese,o pun si eu la bataie[:D]

Caramele de cafea

500 g zahar

1/2 pahar esenta de cafea

1 lingura miere

1 pahar frisca sau smantana

unt proaspat (cat o nuca)

vanilie

Se freaca intr-o cratita zaharul cu cafeaua pana se topeste zaharul. Se adauga frisca (smantana).

Se pune sa fiarba la foc potrivit, amestecand mereu pana se ingroasa. La urma se adauga o bucatica de unt proaspat, cat o nuca. Dupa ce s-a racit compozitia se taie mici patratele cu un cutit.

Bafta!Nu mi se pare asa greu...

Sursa>http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/464-caramele_de_cafea/id="size1">

[flo]

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by lgireada

Mie nu mi s-au intarit niciodata. Drept, nu am folosit exact retele de mai sus, dar am incercat destule ....

id="quote">id="quote">Liliana, si care-i problema, foloseste reteta pe post de sos de caramel, e delicios la inghetate, budinci si alte bunatati. [pofta]------------------Numai bine,Natalia si bebe Vlad (22.06.2004)P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!id="blue">[;)]
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...