Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ufaaaa tatici astia...

Recommended Posts

Fetelor spuneti-mi si mie cum e pe la voi caci eu m-am cam saturat.La voi in fam taticul cat timp dedica pruncului???Al meu doar in weekend pt ca in sapt e f obosit .Eu inteleg dar cum eu stau acasa toata ziua as vrea ca seara sa mai stea si dansul cu ea[bang][bang][bang]Asa mai am si eu timp de una de alta de computer de ex[:D]Acum cand la mine este ora 23.52 s-a trezit printesa si cine treb sa se duca la ea ?EU!pt ca el e la tv[neand]Spuneti-mi cum e pe la voi?Sunt eu exagerata?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Este foarte important ca ambii sa se implice in cresterea si educatia copilului. Un copil are nevoie de amandoi in egala masura.

Si la noi, tati lucreaza foarte mult, ba chiar si noaptea, dar de ajutorul lui m-am bucurat mereu si ii face placere si micului ingeras. Implicarea lui ma ajuta si pe mine, pentru ca asa am si eu timp liber, dar si pe copil, ii apropie mult.

Eu cred ca ar fi bine sa discuti si cu el aspectul si sa-i ceri ceva mai multa particpare. Oboseala nu poate fi o scuza in cazurile astea, mai ales ca va veni o vreme cand vei merge si tu la servici, probabil, iar atunci va veti afla pe picior de egalitate in ceea ce priveste stresul si extenuarea. Ce se va intampla atunci? Nu se va mai acupa nimeni de copil decat in week-end?

Solutia nu o puteti gasi decat impreuna. Succes!

Geani si Daria

exista foarte putini tatici care fac asa ceva. ei inteleg ca daca tu stai acasa iar el se duce la serviciu.. e firesc sa stea la telev\izor si sa te duci tu... la orice ora... cand tipa copilasul.

pur si simplu nu inteleg nimic dintr-asta...

insa daca nu incerci sa-i explici de la inceput, ma tem ca mai incolo nu vei mai putea face ceva.......

eu i-am explicat ca daca nu se implica de cand e mic bebe, nu se va putea crea nici-o legatura intre ei niciodata, legatura mamicilor cu copiii e stabilita prin faptul ca a stat in burtica noastra , iar a lor prin faptul ca se implica in crestere.. educatie.. adica pampers, laptic, baita, cantecele.. etc.. rezultatul a fost ca s- impliat in toate...

s-auzim numai de bine! si [pup][pup][pup]

[alcool]Asa a facut si el la inceput.Acum puiusorul are 2 ani si jumatate.In ultimul timp e fff ocupat la serv si il cred dar si eu simt nevoia de liniste[biz]Nu stiu ce sa mai zic[bang][bang][bang]

Probabil ca a fost mama mea aici pt 3 luni si s-a invatat ca am ajutor si el treb doar sa "aduca bani in casa"[alcool]Cum treb sa facem sa impacam si capra si varza???

Ramona,nu stiu cum e puiul tau si nici daca alaptezi dar ale mele nu ar sta cu tac-su noaptea cind se trezesc nici moarte.

Aia mare acum sta bine merci,dar cind era bebe nu.Asta mica desi nu mai alaptez daca se trezeste si plinge poate sa o ia in brate 10 tatici,degeaba.nici unul nu-i ca mami[:D]

Desi el vine tirziu de la serviciu ,cum deschide usa caprele ii sunt in brate.Si in urmatoarea ora nici nu vor sa mai auda de mine[bis]

Sta cu ele,vorbeste,le tine in brate chiar si la masa dar asta pina la somn.Cum i se face somn nu mai accepta pe nimeni in afara de mine.

Se intimpla sa intirzii cu masa,mai stam de vorba una alta,ei daca incepe sa moraie de somn nu ma pot misca sa pun masa,efectiv nu vrea la tac-su,desi se lupta sa o tina.[:D]

Biberonul in gura si in brate la mine pina adoarme.[bibe]

-------------------------------------------

EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.

(Coran 42:13)

[biz]SI LA NOI PAPA LUCREAZA MULT SI VINE OBOSIT INSA MA AJUTA DINTODEAUNA CU FATA ...EL II FACE BAITA INTIMP CE EU FAC DE MANCARE[yami]DUPA CE AU PAPAT AU PROGRAM DE JOCA LA CARE EU NU POT PARTICIPA [q]CAND E PAPA ACASA EU PARCA NICI NU ASI EXISTA[q]

DACA EL ESTE ACASA STAU MAI MULT IMPREUNA IAR EU IMI FAC TREBURILE LINISTITA

SEARA LA FEL DACA EL VEDE CA EU NU REUSESC SA O ADORM O LEAGANA EL SI II CANTA PANA ADOARME

EU ZIC CA AMANDOI TREBUIE SA FACEM ACESTE LUCRURI DOAR E COPILUL NOSTRU ACUM DEPINDE SI DE BARBAT CA SUNT FEL SI FEL

MULTA BAFTA[flo]

[copil][foto]EMILY printesa noastra[zana] [foto] [foto]poze[yami][foto]

la noi lucram amandoi, insa sotul meu nu prea se baga la capitolul copii... si se supara daca copiii ma vor numai pe mine daca au ceva problema. Noaptea foarte rar s-a intamplat sa se implice si el.

Daca cumva e treaz si se uita la tv, iar fata face show, il ia langa el, si isi fac de cap[alcool] Deci si daca se implica intr-un fel, face magarii, nu intelege de ce un copil de 3 ani nu are voie cola, nu are voie sa stea treaza noaptea, nu-i o tragedie daca are pampers noaptea, etc...

[pup]Gabi+Robert 20.05.1997[box]Lili 17.05.2002

pozici poze iarna 2005/2006

Ramona, consider ca o parte din vina ne apartzine si noua, mamicilor. Oare nu suntem uneori prea posesive cu puii nostri, iar cand obosim ne asteptam ca partenerii sa "simta" si sa se schimbe peste noapte? eu zic ca e un proces care trebuie pregatit pas cu pas, cu multa rabdare. Decat sa-i arunci in fatza "scoala-te si tu" sau "copilul e si-al tau" sau alte expresii de genul asta, pur si simplu ii pui piul in bratze acolo, la tv si pleci sa rezolvi alte treburi. Gandeste-te ca daca de fiecare data actionezi imediat la plansul sau nevoie copilului, sotzul tau se lasa pe baza ta si isi gaseste scuze, bineinteles. In definitiv toti suntem comozi si vrem sa ne facem viatza cat mai ushoara, nu? si daca esti bolnava, are grija de fetitza? atunci fii bolnava mai des [:D]. Glumesc, dar gaseste-ti treburi foarte importante de facut, in asha fel incat sa-i dai taticului posibilitatea sa petreaca mai mult timp cu printesa voastra. Mult succes si toate urarile de bine [pup]

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Parerea mea e ca nici un barbat nu face instinctiv asta, si al meu noaptea sforaie, nu are treaba, eu la fiecare intoarcere a fetei sunt in picioare sa o invelesc. Dar daca il scol si ii zic sa mearga sa faca lapte face. Peste zi la fel, ne jucam cu ea pe rand si la fel, pe rand stam la tv sau la calculator.

Si apropo de calculator, mi-a zis si mie odata ca ce fac toata ziua, stau la calculator. Si cand am mers odata la serviciu cu ceva treaba a ramas cu ea cateva ore. Eu cand am venit il intreb: ce ai facut toata ziua? ai stat la calculator. Moment in care a si replicat: cum, ca nici la [consti] nu m-am dus. Asa ca singurel si-a inchis gura, pentru ca a realizat ca nu e chiar asa lejer nici programul meu de casnica, mai ales ca mai fac si mancare si mai si spal, basca plimbarea copilului.

Cristina si [zana] Ale (30.09.2004)id="violet">[foto]

Aissa,m-ai facut sa rid!!Asa le trebuie cite o lectie.

Eu cit am fost in spital cu asta mica a facut omul tot fetelor.A dus-o si-a adus-o pe aia mare la gradi,a gatit,a spalat si a facut piatza,plus ca si-a facut pachet zilnic si mie si lui.

Cind am venit acasa era casa BEC!Efectiv lucea,asta ca sa-mi faca o surpriza .Cica s-a gindit ca o sa-mi fie greu si ca sunt obosita asa ca a facut totul .

Nu pot sa zic ca nu m-a impresionat dar sa vezi faza de acum doua zile.

Dimineata intru la dush si-i dau instructiuni sa puna la fiert citeva oua(ca el tocmai isi facea o cafea)

Buun,ies de la dush si il intreb daca a fiert ouale.Aiurea,cica "pai n-am stiut in ce se le fierb!"

Nu stiu cum mi-am adus aminte ca a fiert cit a fost singur acasa si mi-a adus si mie.Zic da` cit am fost eu in spital unde le-ai fiert?

A zimbit pe sub mustati si-a recunoscut ca i-a fost lene,cica vroia sa stea in liniste la hota sa traga o tzigara.[:D][:D]

M-am intins ca o placinta,dar asta apropo de ceea ce zicea Lorelai.

Trebui sa-i dresam si noi ,nu noi toata ziua sa sarim sa le facem pe toate.Si tot cum zice Lorelei,si i-o pun in brate pe aia mica si imi fac treburile ,ba chiar nu mai sar nici daca o vad catzarata pe masa sau pe scaun.Sa sara si el [:D]

Si la masa i-o plasez sa o tzina si el(pt. ca nu sta in scaunel)

citeodata cind se incing spiritele intre astea doua si urla care mai de care el ma compatimeste "vai saraca de tine ce greu e cu ele toata ziua acasa!"

Zic "na sa ma crezi si tu , sau crezi ca de placere fac vocalize la voit toti cind ma lasa cerebelu?"[:D]

-------------------------------------------

EL v-a orinduit voua religia pe care i-a prescris-o lui Noe,pe care ti-am revelat-o tie si am prescris-o pentru Avraam,Moise si Iisus:"Intemeiati religia si nu despartiti intru ea!"Li se pare prea mare politeistilor aceea la care tu ii chemi.Allah ii alege (pt. aceasta)pe aceea pe care EL voieste si ii calauzeste catre EL pe aceia care se caiesc.

(Coran 42:13)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...