Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

negi

Recommended Posts

Am un neg la sprinceana , chiar pe mijlocul acesteia , si il am de ceva timp , am folosit diferite solutii de la farmacie , am mers si prin babe , prostia ce a mai mare a fost , ca nu m-am dus la doctor , nici acum nu m-am dus .Momentan dau cu tinctura de rostopasca , si parca , vad , ca se desprinde , dar imi este frica sa nu mi se intample ca si cu celelalte solutii , sa nu-mi floseasca .Daca stii ceva , va rog sa-mi spuneti, eu nu il mai suport ,este si inestetic, vreau sa scap de el , si mi s-a spus ca nu este bine sa il cauterizez deoarece este o zona puternic vascularizata , in zona ochiului.

VA MULTUMESC ANTICIPAT!!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Salutare,

Habar n-aveam cu nitratul de argint. Pe la farmacii nu se gaseste oare? Ca eu ma tot dau cu Scholl si tot nu trec asa repede, poate nici eu nu am fost asa de consecventa ... iar pe fata mie mi-a recomandat dermatoloaga Smooderm, e o crema ce jupeste fata si jupeste mai multe straturi pana ia si radacinile negilor. [;)]

Lid="red">iid="blue">lid="yellow">iid="green">aid="purple">nid="orange">aid="pink">id="size4">id="Comic Sans MS">

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

La farmacie nu am intrebat niciodata, dar poate au. Este pulbere. Si se procedeaza in felul urmator:

Se ia un ac mai gros sau orice obiect subtire, pe care sa-l poti incinge la flacara. Daca este ac, cu partea neascutita (urechea) se tine deasupra flacarii putin pana se incinge. Apoi de inmoaie in acea pulbere, care la contactul cu caldura de inmoaie si devine fluid. Invarti un pic acul intre degete ca sa se formeze o picatura. O lasi se sa raceasca, desi ea este deja rec,e si o pui de locul respectiv. In mod normal de innegrste nitzel locul si dispare. Este cel mai usor si eficient "leac" si pentru negii de pe degete. Cu care te chinui mult si bine daca folosesti produsele din comert.

Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Buna,

Cred ca-ti pot da si eu un sfat.Si anume sa incerci sa te duci la doctor pt.ca el iti poate confirma daca este un neg ,sau altceva care doar seamana.Daca este neg atunci poti cumpara de la farmacie o solutie care se numeste Duofilm,care aplicata strict pe suprafata negului(cu o scobitoare daca este f. mic)duce la exfolierea acestuia si disparitia completa fara a lasa semne.Trebuie doar sa ai perseverenta pt ca se exfoliaza in foite f subtiri deci dureaza ceva.In acelasi timp incearca sa iei niste produse naturiste de crestere a imunitatii pt. ca (stiind ca negii sunt provocati de un anumit tip de virus)impiedici recidiva.

Sanatate multa

maria

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...