Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Locuri de joaca in Bucuresti, iarna - unde !?

Recommended Posts

Am aterizat de o saptamana in Bucuresti si am o fetita de 1 an si 5 luni.

Cum peste zi sta acasa cu bunica, as vrea sa gasesc niste locuri unde sa o pot duce sa se joace si sa se intalneasca cu alti copii de varsta ei sau chiar mai mari. In parc nu merge ca e frig, ar trebui sa fie ceva in interior.

Dar nu prea stiu unde. Locuim intre Piata Victoriei si Piata Romana.

In Franta existau niste ludoteci unde se puteau intalni copiii sa se joace (la unele se platea o intrare, altele erau gratuite). Exista ceva echivalent aici ?

Voi ce faceti cu cei mici sa nu se plictiseasca ?

Sanziana & Marina (03/10/2004)

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/album?.dir=mail&.src=ph

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am fost cu Andrei sambata in cel din Unirii, se numeste Arlechino, primesc si copilasi mai mici ca ai nostri, Sanziana! Erau vreo 4 copilasi de varsta lui. S-a distrat de minune, am stat cateva ore bune si apoi a adormit in masina in drum spre casa de bine ce a fost [:D].

Amik, m-am uitat pe site-ul postat de tine dar vad ca la varsta scrie de la 4 ani, primesc si mai mici???

Adelaid="red"> [iepu] si Andrei (26.09.2004) id="blue"> [copil] 1 an +id="red">

Povestea nasterii id="limegreen">; Babyexpo id="limegreen">

Multumesc frumos pentru informatii. Probabil ca vom incerca unul weekendul asta. Abia astept!

M-am uitat si eu pe booboo si scrie intradevar de grupe de varsta de 4-12, dar si de 1-4.

O sa vedem la care e mai usor de ajuns.

Gradina zoologica e deschisa iarna ? Unde e ? Dar acvariu ?

La circ ati fost ?

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

A propos de ce povestea Adela ([pup] Andreiutu'), am gasit asta 9sper sa nu se supere nimeni ca am dat paste din alta parte)

Arlechino Club

Loc de joaca

Pentru o zi de neuitat, intr-o atmosfera magnifica a copilariei, Arlechino Club va invita sa petreceti alaturi de cei mici clipe de senzatie intr-o sala de joaca destinata exclusiv prichindeilor.

Arlechino Club este situat in centrul orasului, intr-un spatiu de aproape 200 m2 si ofera copiilor dumneavoastra emotia descoperirii unor noi aventuri in labirintul supraetajat care ii va surprinde cu tunele, diverse obstacole, saci de box, un mic lift, un tobogan, 2 piscine cu bile. De asemenea, copiii pot sari pana-n tavan pe salteaua gonflabila.

Nu trebuie sa va faceti nici o grija in ceea ce priveste siguranta celor mici. Personalul nostru este special ales pentru a se ocupa de micuti, iar jucariile sunt concepute astfel incat accidentele sa fie excluse.

Petreceri si serbari

Arlechino Club doreste sa ii ofere puiului dumneavoastra o zi de nastere pe care nu o va uita niciodata, intr-o sala special destinata petrecerilor, in care se pot organiza jocuri si copiii pot dansa pe melodiile preferate.

Un teatru de papusi, un baloon man, un clown sau cineva care poate realiza adevarate opere de arta pe fetele micutilor (face painting) le pot sta la dispozitie copiilor.

Distractia este maxima, iar descoperirea talentelor pe masura: copiii dumneavoastra se pot transforma in adevarate vedete cantand ultimele hit-uri la karaoke.

La petreceri, TARIFUL pentru un copil este de 32 lei (luni-vineri). In week-end tariful pentru un copil va fi de 36 lei. Acest pret include:

sala de petreceri destinata exclusiv acestui lucru (lego, puzzle, karaoke, muzica si dans la alegerea dumneavoastra);

folosirea locului de joaca timp de 3 ore impreuna cu alti copii;

meniu : trei feluri de gustari calde si doua bauturi racoritoare la alegerea dumneavoastra;

oferim invitatii pentru micutii oaspeti.

Tortul costa intre 40 lei/kg si va fi decorat dupa preferintele dumneavoastra.

Va invitam sa contactati personalul nostru pentru mai multe detalii in ceea ce priveste organizarea petrecerii prichindelului dvs.

In cazul anularii petrecerii, garantam restituirea avansului daca suntem anuntati cu cel putin o saptamana inainte.

Espresso Bar

Parintii ii pot astepta pe copii la Espresso Bar, unde pot savura o cafea delicioasa, sau pot pleca linistiti la cumparaturi.

Oferim servicii de BABY-SITTING pentru copiii mai mari de 4 ani!

Va asteptam de la 10:30 la 21:30, de luni pana duminica, in b-dul Unirii nr. 9 (150 m de la Casa Poporului).

ZILNIC tariful de intrare pentru locul de joaca este:

17 lei (luni - vineri)

19 lei (sambata si duminica). id="red"> TIMP NELIMITAT!

--------------------------------------------------------------------------------

Adresa:

Bulevardul Unirii nr. 9 (langa Casa Poporului).

--------------------------------------------------------------------------------

Numere de telefon:

Tel. fix: 335.43.99

Fax: 336.54.79

Tel. mobil: 0788.266.534

Internet:

Web: www.arlechinoclub.roid="size3">

E-mail: contact@arlechinoclub.ro

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes id="red">- Carl G. Jung id="orange">

site,id="orange">nunta,id="orange">nastereaid="orange">id="size3"> [hop][hop][hop]id="Comic Sans MS">

Multumesc mult pentru toate informatiile!

Poate ne intalnim pe acolo! Desi nu mi se pare chiar ieftin.

Se plateste numai pentru copil sau si pentru insotitori ?

Am niste prieteni care si-au dus fetita de 1 an si 10 luni la circ si au fost foarte uimiti cat de mult i-a placut si cat a rezistat (spectacol de vreo 2 ore cu pauza la mijloc). Prima ora a fost ok, dupa pauza a fost insa mai agitata pana si-au dat seama ca de fapt ii era foame. I-au dat repede un iaurtel si dupa aceea s-a linistit si a urmarit in continuare fascinata.

Cat mai costa un bilet de circ aici ? Se dau reduceri pentru grupuri organizate ? Ca poate ne organizam.[:D]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...