Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Endometru, ovulatie, monitorizari si gravide - 107

Recommended Posts

Gravidutele ,foste colege:

[gravi]lunii august 2005 este:

Catrinel 17id="red">-cap.49

[gravi][gravi][gravi]lunii septembrie 2005 sunt:

CamiMid="red">-cap.58

Virgiid="red">-cap.61

Shoricutzaid="red">-cap.62

[gravi][gravi]lunii noiembrie 2006 sunt:

Iube 2001id="red">-cap.83

Alexia27id="red">-cap.83

[gravi]lunii decembrie 2005 este:

Martha78id="red"> - cap. 97

[gravi][gravi][gravi][gravi][gravi][gravi]lunii ianuarie 2006 sunt:

floricikaid="red"> - cap. 98

anangel_lexiid="red">-cap.98

ionicaid="red"> -cap.99

Princessid="red">-cap.103

Adriana micaid="red"> -cap.103

mexxaid="red">-cap.103

[gravi] lunii februarie 2006:

MamiFloriid="red"> -cap 104

Lista ramane deschisa!

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 140
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Fetelorid="blue">, am fost marti la dr. Moisa si l-am vazut pe BB la echograf! Avem 11mm, si suntem plasati in fundul uterului, ceea ce este f.f. bine. Ce sa va mai scriu... Col lung, in stare perfecta, doar silueta este o mare problema... Mare, mare, nu asa.. Dar, ce sa mai zic, asta e defectul meu..

Am vorbit si cu sefa. M-a impresionat! Zice: D-na Dascalu, sa aveti mare grija de dv., ca restul se rezolva! E grozava, nu? Cred ca iubeste copii dar nu are timp sa-i faca. Oricum, e inebunita dupa Lali a mea (o cheama Elena dar noi ii zicem Lali). Cind se fac petreceri la firma, Lali e un soi de mascota. Are o relatie speciala cu sefa; cred ca e singura persoana care nu se intimideaza deloc in fata ei, ba dimpotriva, o mustruluieste cit poate [:D]... Si d-na accepta. De fapt, are 36 de ani, dar e atit de autoritara incit toata lumea i se adreseaza cu d-na. Nu e rea, doar autoritara. si f. inteligenta, ceea ce iar ii cam sperie pe oameni, in special pe barbati [:D][:D][:D]

Am intrat in saptamina 6 si citesc acum pe desprecopii.com la Odiseea sarcinii ce mai facem, ce ne mai creste...

Lali e inebunita dupa BB. Are o grija de mine.... de ma omoara cu grija. Trebuie sa stau cuminte si sa accept tot ce imi impune ea, inclusiv coafuri si machiaje "a la Lali". Dar din dragoste, ce nu face mama...

Va pup pe toate si sa stiti ca va citesc, desi nu apuc sa scriu decit asa, pe furate...

Lianaid="red">, imi pare rau de rusi... Poate luna asta o fi cu noroc...

Florina

Raportez:ziua1, dupa cm de 26 zile in ianuarie,iar ultimele 2 CM de 29,eu care aveam un CM de 27-28.Nu e cine stie ce, am observat ca la multe din noi le-a intarziat la sfarsitul anului 2005.

Se pare ca nu puteam fi [gravi]pana nu am avansat in grad si am primit si eu o steluta...

Salutare scumpelor, bine v-am gasit la un nou capitol. Sa dea Domnul sa fie cu cit mai multe +rezultate si cu citzi mai multi [copil]

Azi mie mai bine sunt pe sfirsite cu rusii adica Z3. Bafta si rabdare multa fetelor care asteapta sa fie ceva bine.

IEPURASH o zii buna servici[flo][pup]

CRISTINA tin pumnii stinsti la fata frumoasa.

MamiFLORI felicitari si sa ai o sarcina usoara si un[copil] sanatos si frumos. [pup] la fetitza taid="Lucida Console">id="purple">

sall Allahu wa 'alyahi wa saallamid="size6">id="Script MT Bold">id="purple"> [canada]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...