Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Virusul Hep B

Recommended Posts

Am pe cineva in familie purtator de virusul hepatita B. Ce probleme ar fi in intrarea in contact cu persoana respectiva a copilului meu. Stiu cum s etransmite si este vaccinata anti hepatita B.

Ma intereseaza daca sunt ceva riscuri.

Multumesc! [flo]

Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia"> [copil] Petra Alexandraid="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange">

Poze cu noi

Povestea nasterii & Varsta lui Petra

Scoala de Ski

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Am si eu o intrebare pentru cunoscatori: cum se poate ca la analize sa nu iasa nici un virus de hepatita B, ci doar o anticorpi, stiind ca persoana nu a fost vaccinata? Cum e posibil?

Merci! [flo]

"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière." [i]id="Trebuchet MS">id="purple">

Depinde.Pentru hepatita B este mai mare riscul de transmitere la copil (fata de hepatita C), mai ales in trimestrul III si in timpul nasterii.De asemenea riscul de transmitere de la mama la fat depinde si daca virusul este in faza replicativa la mama (Ag HVe +).In acest caz, riscul de transmitere este foarte crescut , cam 80-90%.

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...