Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

creion corector - anticearcan

Leta

Recommended Posts

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

stai un pic ccc ca eu nu inteleg ceva [:D]!

anticearcanul si corectorul sunt acelasi lucru? eu stiam ca nu, si nu cred ca pot sa ma dau cu batonul corector de cosuri pe la ochi. batonul corector eu il am in nuanta pielii ca sa acopere perfect cosurile.

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru cã nu se stie [8**]cine se poate îndragosti de zâmbetul tãu!id="size2">id="Comic Sans MS">
id="purple">
Distribuie pe alte site-uri

nu-i acelasi lucru? [bang][bang] hal de femeie ce sint, habar n-am!

Ma intereseaza ceva care sa acopere cearcanele. Cosuri n-am - dimpotriva am un ten foarte-foarte uscat. Am vazut la Avon un produs anticearcan, dar era doar in 2 nuante - una mai deschisa decit tenul meu si una mai inchisa (se numeau "fair" si "medium"). Pe care s-o iau?

Leta [titanic] si un bebe

2005 - primul an de viata

bebe in 2006

want my life back

quote:Originally posted by Leta

nu-i acelasi lucru? [bang][bang] hal de femeie ce sint, habar n-am!Ma intereseaza ceva care sa acopere cearcanele. Cosuri n-am - dimpotriva am un ten foarte-foarte uscat. Am vazut la Avon un produs anticearcan, dar era doar in 2 nuante - una mai deschisa decit tenul meu si una mai inchisa (se numeau "fair" si "medium"). Pe care s-o iau?Leta [titanic] si un bebe 2005 - primul an de viata bebe in 2006want my life back

id="quote">id="quote">Relax. Exista si anticearcane sub forma de batoane. Sint diferite de cele pentru cosuri...Anticearcanul trebuie sa fie mai deschis decit culoarea pielii sau cel putin la fel, ca sa acopere cearcanele.Nu te sfatuiesc sa cumperi asa ceva fara sa testezi.

va multumesc [pup]. Sper sa nu dau gres.

Din pacate nu ma pricep deloc la machiaj; "trusa" mea de farduri e compusa din una bucata creion dermatograf "ADA". Si atit. Dar cearcanele (le am din copilarie, cred ca m-am nascut cu ele [bang]) imi sint din ce in ce mai evidente si tre' sa fac ceva in acest sens.

bebe in 2006

want my life back

Letaid="red">, m-am uitat la pozele tale... ce sa zic, te invidiez daca arati asa fara farduri![il] Spune sincer, nu ai nici macar un ruj mic-mic-mic?[biz]

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy">

Avalonid="red">, esti o draguta, dar sa stii ca pozele sint inselatoare, nu se vad toate defectele. Nu, nu am nici un ruj, nu il suport. Insa e adevarat ca uneori mai utilizez doua "mici accesorii": bronz si lentile de contact. [:D]

In privinta fardurilor - nu am nimic impotriva lor, dar nu am rabdare si sint anti-talent la combinat culori. E asa simplu doar cu creion...

Am fost de citeva ori fardata de profesionisti si recunosc ca mi-a placut, dar a durat prea mult pentru rabdarea mea.

Insa ceva anticearcan trebuie sa incep sa folosesc[bang]

bebe in 2006

want my life back

quote:Originally posted by Leta

Avalonid="red">, esti o draguta, dar sa stii ca pozele sint inselatoare, nu se vad toate defectele. Nu, nu am nici un ruj, nu il suport. Insa e adevarat ca uneori mai utilizez doua "mici accesorii": bronz si lentile de contact. [:D]In privinta fardurilor - nu am nimic impotriva lor, dar nu am rabdare si sint anti-talent la combinat culori. E asa simplu doar cu creion...Am fost de citeva ori fardata de profesionisti si recunosc ca mi-a placut, dar a durat prea mult pentru rabdarea mea. Insa ceva anticearcan trebuie sa incep sa folosesc[bang]Leta [titanic] si un bebe 2005 - primul an de viata bebe in 2006want my life back

id="quote">id="quote">eu am incercat muuulte anticearcane,chiar si cel recomandat de cineva de la lóreal.si cel mai bun mi s-a parut cel de ma avon.desi produsele avon nu imi plac,uite ca anticearcanul e exact pe gustul si cearcanele mele.care sunt ff f inchise,le am de cand ma stiu si le acopar de cand am inceput sa ma machiez.adica le mai acopar pt ca eu nu am descoperit nici un anticearcan care sa le acopere perfect.cat despre diferenta dintre anticearcan si baton corector e imensa.anticearcanul e gras si are proprietati de hidratare pt zona fina din jurul ochilor.daca ai incerca sa ascunzi acneea(nu e cazul tau dar am citit ca cineva incerca)pur si simplu nu va sta pe fata.in schimb batonul corector e f dens si uscat tocmai pt a usca cosurile.si invers,daca incerci sa-l folosesti pt cearcane,vei observa ca nici macar nu poti sa-l intinzi cum trebuie..ca si cum s-ar branzi!!sper ca am reusit sa te fac sa intelegi diferenta:)cat despre modul de folosire,in primull rand iti trebuie o nuanta mai deschisa,in nici un caz identica cu tenul pt ca pus pe cearcane vor parea mai inchise!!hidratezi bine zona cearcanelor si cand il aplici e bine sa tii un pic capul inclinat in fata,in felul asta vei vedea exact unde trebuie sa aplici![flo]succes!!

Si eu folosesc anticearcan de la Avon, mi se pare f. bun, acopera f. bine cearcanele. In ceea ce priveste culoarea, eu am tenul deschis (nu deschis ca la o blonda), si folosesc anticearcanul tip medium, o sa vezi culoarea nu este asa de inchisa cum apare in catalog. Bafta si incearca-l cu incredere!

spanu.mirela

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...