veveroi Publicat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 11, 2006 Fetita mea de 6 saptamani are doua degetele inflamate,in zona unghiei,mai exact la coltul unghiei.Panaritiu am inteles ca se numeste problema ei. A inceput sa se colecteze puroi.Ce sa facem?Eu am sa-i pun un mic plasture cu spirt medicinal. E cazul sa chemam pediatrul? costache nicoleta Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2006 Nu-i pune spirt!!!!!!!!!!!!!!!!! Pune-i iod,rivanol,tinctura de propolis sau cel mai bine betadina. Mergi neaparat la pediatru,este o infectie stafilococica ,care se intinde cu usurinta,si necesita antibiotic.Este mult prea mica pentru ca organismul ei sa poata lupta singur. Vezi ce-ti mai spun si fetele. Speranta sau vointa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
malla Postat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2006 mergi la doctor, neaparat. Eu am facut asa ceva, mi s-a imflamat degetul incat nu mai reuseam sa ma incalt si nici sa merg,...m-am tratat cu biter suedez,(aplicatie locala), dar mai bine mergi la doctor si iti va spune ce sa ii faci la bebelina. Succes! Tine-ne la curent! adriana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diana11 Postat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2006 Si eu am patit asa cu fetita, numai ca la ea nu s-a adunat puroi. I-am pus rivanol non-stop, schimbam foarte des compresa. Cineva mi-a recomandat sa pun si apa oxigenata daca este puroi.Trebuie sa mergi la doctor, el stie cat este de grav. Multa sanatate. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2006 FUCIDIN asa se numeste unguentul recomandat la vremea cand fi`mea avea cam o luna si ni s-a intamplat si noua. Am pus crema, sosetute, doua zile la rand dimineata+seara si coltisorul a iesit singur din piele. [pup] ________________________________________id="red"> Daria & [majoreta]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS"> [floare3] Haideti la bazar sa-l ajutam pe id="red">ALEXid="blue"> !id="red"> [floare3] [foto] Supercopiii iulie/august 2004id="size2">id="red">id="Times New Roman">[colegi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu75 Postat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2006 Andrei pana la 4 luni a facut panaritiu la toate degetelele cand ii taiam unghiile. Pediatrul mi-a spus sa ii pun tinctura de propolis. Apasam pe degetel sa iasa puroiul si apoi puneam propolis. A avut efect de fiecare data. Luminita si [copil] Andrei Tudor (16 august 2005) Bazar pt Alex Andrei id="red">id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anemona Postat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2006 Si noi am avut si am scapat in doua zile cu tamponament cu betadina si crema Fucidin, recomandat de dr. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2006 Si nnoi tot cu tinctura de prpolis ne-am tratat! Daniella, id="teal"> mama lu'Alexis Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela_tutuianu Postat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2006 si eu sunt tot pentru tinctura de propolis. "niciodata nu e prea tarziu"id="size4">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ligia13 Postat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2006 rivanol, propolis sau o bucatica de ceapa coapta, daca e mult puroi, ca sa colecteze. Dar mare atentie, si cheama medicul daca se extinde. Radu a avut la un degetel, apoi la doua, apoi la degetele mari de la picior, apoi avea o zgarietura la nas care s-a infectat. Si asta intr-o zi. Luase de undeva un stafilococ si s-au infectat toate locurile sensibile. Avea 4 luni atunci am fost nevoiti sa-i dam antibiotic! Eu si Raducu [audinti] (22.04.2005) Poze cu noi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.