Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

panaritiu la sugari

Recommended Posts

Fetita mea de 6 saptamani are doua degetele inflamate,in zona unghiei,mai exact la coltul unghiei.Panaritiu am inteles ca se numeste problema ei. A inceput sa se colecteze puroi.Ce sa facem?Eu am sa-i pun un mic plasture cu spirt medicinal. E cazul sa chemam pediatrul?

costache nicoleta

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 14
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu-i pune spirt!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pune-i iod,rivanol,tinctura de propolis sau cel mai bine betadina.

Mergi neaparat la pediatru,este o infectie stafilococica ,care se intinde cu usurinta,si necesita antibiotic.Este mult prea mica pentru ca organismul ei sa poata lupta singur.

Vezi ce-ti mai spun si fetele.

Speranta sau vointa

mergi la doctor, neaparat. Eu am facut asa ceva, mi s-a imflamat degetul incat nu mai reuseam sa ma incalt si nici sa merg,...m-am tratat cu biter suedez,(aplicatie locala), dar mai bine mergi la doctor si iti va spune ce sa ii faci la bebelina. Succes! Tine-ne la curent!

adriana

FUCIDIN asa se numeste unguentul recomandat la vremea cand fi`mea avea cam o luna si ni s-a intamplat si noua. Am pus crema, sosetute, doua zile la rand dimineata+seara si coltisorul a iesit singur din piele.

[pup][pup]

________________________________________id="red">

Daria & [majoreta]Giulia (2004 08 16)id="red">id="Trebuchet MS">

[floare3] Haideti la bazar sa-l ajutam pe id="red">ALEXid="blue"> !id="red"> [floare3]

[foto] Supercopiii iulie/august 2004id="size2">id="red">id="Times New Roman">[colegi]

Andrei pana la 4 luni a facut panaritiu la toate degetelele cand ii taiam unghiile. Pediatrul mi-a spus sa ii pun tinctura de propolis. Apasam pe degetel sa iasa puroiul si apoi puneam propolis. A avut efect de fiecare data.

Luminita si [copil] Andrei Tudor (16 august 2005)

Bazar pt Alex

Andrei id="red">id="size1">

rivanol, propolis sau o bucatica de ceapa coapta, daca e mult puroi, ca sa colecteze.

Dar mare atentie, si cheama medicul daca se extinde.

Radu a avut la un degetel, apoi la doua, apoi la degetele mari de la picior, apoi avea o zgarietura la nas care s-a infectat. Si asta intr-o zi. Luase de undeva un stafilococ si s-au infectat toate locurile sensibile.

Avea 4 luni atunci am fost nevoiti sa-i dam antibiotic!

Eu [mamica] si Raducu [audinti] (22.04.2005)

Poze cu noi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...