Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Sa fim alaturi de Stefan baietzelul lui DanaA(3)

Freia

Recommended Posts

• Răspunsuri 84
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Buna fetele!!!

Freia,[flo].

Va scriu pe fuga cat doarme Stefanel. Deci suntem la mijlocul tratamentuli de chemoterapie. Azi incepe un nou medicament. Nu se stie cum va reactiona la el. Sper ca bine. Oricum de acum inainte pana miercuri sau joi trebuie sa-i facem baie de 2-3 ori pe zi ca acest medicament iese prin piele nu prin urina si poate sa-i arda pielea si sa-i mearga---ca si atunci cand te arzi la soare, dar un pic mai violent. De aceea m-am hotarat sa-i fac si noaptea baita ca sa incerc sa evitam orice fel de reactie. Nu depine numai de asta , dar ce se poate face si tine de mine vreau sa se faca.

Luni terminam tratamentul si miercuri ii face transplantul.

Din acea zi o sa-l puna intr-o camera sterila de unde nu va avea voie sa iasa pana cand ii cresc valorile sangelui--adica 2, 3, 4 saptamani--nu se stie.

Noi trebuie sa purtam haine proaspat spalate cand intram in camera lui, iar lui trebuie sa-i spal hainutele la temp mare si uscate la temp mare si puse in punga dubla si asa transportate la spital.

Stefi e destul de binisor. Nu are energie sa se miste cum vrea el, dar e binisor. Aseara a facut febra si m-a cam speriat, dar deocamdata i-a trecut. Sa vedem ce o mai fi.Acum pe sectie mai sunt 2 copilasi care au terminat seria aceasta care noi am inceput-o si au trecut prin tot felul de complicatii, dar momentan sunt destul de bine.

Speram ca Dumnezeu sa ne ajute sa trecem cu bine si sa se faca Stefa bine.

Va pupam!

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei(18 august-2000) si Stefan(21 Mai--2004)http://ca.pg.photos.yahoo.com/ph/danatent/my_photos

Distribuie pe alte site-uri

multa sanatate si numai bine lui Stefan si voua si multa putere de a merge inainte.Cu maxima speranta ca totul va fi bine eu va pup si sunt sufleteste alaturi de voi.id="red">

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"

LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...