gabriela_tutuianu Publicat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 11, 2006 buna fetelor[flo] cat timp folositi un ruj?eu am o gramada de rujuri si nu ajung niciodata sa le termin.cam un an le tin.este ok? voi cat timp le folositi?ce rujuri preferati?id="size4">id="purple"> "niciodata nu e prea tarziu"id="size4">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2006 Si eu am mai multe dar doar unul il folosesc zilnic.Celelalte le tin pana expira. Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple"> Familia meaid="purple"> Razvanid="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Allure Postat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2006 Unde e un subiect de estetica, hop si eu! Cica rujurile nu trebuie tinute mai mult de 2 ani...Basme! Eu am unul cumparat din Germania acum mai bine de 6 ani si inca mai am un pic si il pastrez fiindca e foarte frumos...Nu se brinzeste niciodata, unde-l pui acolo sta. Am si eu o gramada de rujuri dar nu prea le mai folosesc fiindca in ultima vreme m-am indragostit de lip glossurile de la Lancome si Lancaster (cele foarte deschise la culoare). Sint mai sexi si mai practice. Rujurile mi se pare ca ma imbatrinesc, pe cind glossurile dau un aspect mai tineresc. Cel mai mult mi-au placut rujurile de la Chanel...sint foarte hidratante si au niste culori superbe. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianaiulie2009 Postat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2006 De obicei , cosmeticele au termen de garantie 3 ani . Deci eu folosesc rujurile , si nu numai , pana la data care expira(e inscriptionata pe ele) sau cateodata , cand chiar ma plictisesc de ele le mai dau de pomana . albumele noastre Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabriela_tutuianu Postat Februarie 11, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2006 si gloss-urile la fel?pana le terminati? si cu rimelul la fel? "niciodata nu e prea tarziu"id="size4">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2006 eu de obicei termin glossurile repede, pentru ca mi se usuca buzele si le folosesc intensiv. Rujurile... le folosesc pina ma plictisesc de ele sau pina li se desface capacul in vreo geanta si se storcesc. Ultimul care mi-a placut a fost L'Oreal Color Riche 345. Si chiar l-am terminat. Mai folosesc Max Factor Lipfinity set - dar dupa vreo ora de la aplicare am senzatia ca am buzele plastificate . Imi mai dau cu fixatorul ala alb, dar degeaba. Intr-adevar, nu se ia, dar SE SIMTE pe buze si nu-mi place. Elise Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leditia Postat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2006 Desi am o gramada de rujuri,le tin acolo..in vara am facut curat si am aruncat o parte din cosmetice,inclusiv rujuri..chiar daca nu erau expirate.Insa eu prefer de un timp gloss-urile,asa ca rujurile zac nefolosite,pana probabil o sa le arunc. Eu un gloss il tin cateva luni..cam 6-8..;un rimmel 3luni,maxim 6. pupici. POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nushulica Postat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 11, 2006 eu am o gramada de rujuri si gloss-uri mai toate nuantele ca nu stii niciodata ce culoare iti trebuie...cel mai mult imi place o trusa de rujuri lichide de la lancome e super are multe culori si sunt si bune ...dar si gloss de la margaret astor este bun...oricum niciodata nu am reusit sa termin un ruj...nu le folosesc mai mult de 1-2ani [flo][flo][flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodora35 Postat Februarie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2006 daca acel ruj care l-ai tinut mai mult si nu l-ai mai folosit de nu mai sti cind eu una il miros daca miroase bine il pastrez daca nu imi place cum miroase il arunc nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KUKI Postat Februarie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2006 De obicei ajung sa ma plictisesc de un ruj inaite de a-l termina sau de a-i expira termenul de valabilitate. De fapt acum imi dau seama ca momentan nu mai am nici un ruj. Am in schimb multe gloss-uri. Cele de la Loreal si Burjois imi plac la nebunie. Dar se si termina repede, nu apuc sa ma plictisesc de ele. Iulia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.