Ioana_22 Publicat Februarie 11, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 11, 2006 V-as ruga sa ma lamuriti putin cum e cu calatorile si invitatiile romanilor in UE. Luni voi merge cu avionul de la Budapesta-Munchen-Stockholm (momentan sunt in Austria). Inapoi ma voi intoarce peste o saptamana cu autocarul pana in Austria. Ceaa ce as vrea sa stiu este daca s-r putea sa am niste probleme la aeroport sau la intoarcere inapoi, neavand nici un fel de invitatie?(merg la niste prieteni). In general stiu ca la iesirea din Romania se verifica daca ai invitatie si bani si toate cele... Neplecand din Romania, nu am luat in considerare necesitatea unei invitatii...insa daca e totusi nevoie? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dante01 Postat Februarie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2006 better have one... nu stiu exact care cum e lejea, dar nu poti sa stii nici o data ce si cum i se nazare vre-unui destept sa faca pe interesantul... de aia zic ca mAi bine ai la tine hartia, ca nu-ti cere de mancare... si daca cere, nu-i da... [;)] by the other hand insa, cat poate sa pape un A4?...id="size1"> ...Life's tragedy is that we get old too soon and wise too late...id="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_22 Postat Februarie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2006 Hm...cam tarziu de obtinut acea invitatie, avand in vedere ca luni trebuie sa decolez. Voi avea niste cash la mine, in jur de 150-160 euro... asa ca sper asta sa ajunga intr-un caz de forta majora. Aveam impresia ca aceste reguli se pretind doar la iesirea din Romania! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alessia105 Postat Februarie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2006 Iubita... eu stiu ca depinde de regulile fiecarui stat ..nu exista reguli comune ,fiecare are independenta in a isi lua astfel de decizii ...romanii cer ptr ca au generalizat ptr ca au mers pe principul mai bine sa fie decat nu (uite spre ex Belgia cere ori bani ori invitatie ..ai bani bine... nu ai bani ,ai invitatie e la fel ok )..cred ca cel mai bine pui o intrebare fetelor din Suedia ele stiu cel mai bine. Pe Germania in 2004 ne-a oprit cu autocarul ( veneam din RO si inca nu imi iesise viza) si a cerut biletul,asig si m-a intrebat daca am bani ..la austrieci nu ne-a cerut decat pasaportul..nu tu bani ,nu tu asigurare nimic..eu cred ca se mai uita si dupa om... Anyway ...mult succes , drum bun si sa te intorci sanatoasa[pup][flo] Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE![bis] Alessia[vampa], Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98) Arata ca esti OM!Putin poate insemna ptr o fetita minunata...VEDEREA! ____________________________________________________________________________________________________ Specialii 2005 , Poze de pitici voinici ____________________________________________________________________________________________________ "Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ioana_22 Postat Februarie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2006 Hm...cam tarziu de obtinut acea invitatie, avand in vedere ca luni trebuie sa decolez. Voi avea niste cash la mine, in jur de 150-160 euro... asa ca sper asta sa ajunga intr-un caz de forta majora. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.