Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

condiloame

nicanor

Recommended Posts

Buna!!!Sunt cu prietenul meu de mai bine de un an si de curand am aflet de existenta bolilor BTS-mai exact condiloame,Papilloma Virus Uman.Prietenului meu i-au iesit de cativa ani niste negi in zona genitala (care apar si dispar) si am dori sa aflam daca acestia ar putea reprezenta aceasta boala cu transmitere sexuala sau ar putea avea alte cauze.De asemenea, pe langa acestia , mai exista (cateodata)un miros specific,(care cateodata il simt si la mine-tot de la el),chiar si dupa ce face baie.Ce sfaturi ati putea sa ne dati ?

Va multumesc!!!

nica

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

codiloamele sunt exact ceea ce descrii tu ( negi in ziona genitala, care se transmit prin raport sexual). Daca intr-adevar prietenul tau are negi este cel mai bine de consultat un medic dermatovenerolog care v-a efectuat o aplicare cu azot lichid sau cauterizare.

multa sanatate

lavinia "nunta noastra 02.07.2005" - cea mai frumoasa zi din viata mea

pozele noastre:http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Singurul sfat corect pe care il poti primi este sa mergi de urgenta la medic. Cu mare probabilitate ca are condilomatoza, iar cu asa ceva bine ar fi sa nu te joci, pt ca se transmite f usor la partenera si, ce este mai grav, exista anumite tulpini de virus care cresc f mult riscul de cancer de col uterin. Sincera sa fiu chiar nu pot intelege cum ai putut perpetua aceasta situatie de mai bine de 1 an de zile, fara consult medical si mai ales fara sex protejat cand este mai mult decat evident ca are cel putin 2 BTS (fereasca Dumnezeu sa nu cumva sa mai aiba si altele). Fara suparare, dar nu-ti trebuie prea multa cultura medicala ca sa iti dai seama de lucrurile astea...

Andra,[mamica]de [pup]printesa [zana](15 noiembrie 2004)id="teal">id="Verdana">

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

in primul rand trebue sa mearga la un medic dermatolog pt a-i spune ce trebuie sa urmeze mai departe si la un medic urolog pt acel miros,eu zic sa va abtineti o perioada pan se stie despre ce e vorba iar tu la randul tau sa mergi la un ginecolog pt ca mai mult ca sigur ai contactat si tu boala.Mult succes

ady

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...