Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Noile realitati ale realitatii din Romania provoaca oamenii, organizatiile, partidele, firmele, asociatiile, indiferent de dimensiunile si politicile lor de comunicare sa abordeze si sa puna in practica tot mai multe strategii competitive de imagine, comunicare, dezvoltare si lupta. Va invit sa aruncati o privire catre strategiile de imagine si comunicare ICAN care abordeaza infinitele si complicatele situatii reale de joc pe piata de imagine si comunicare dintr-un unghi de vedere pe care orice firma sau manager sau om de afaceri sau partid sau organizatie il pot redirectiona, imbunatati si folosi in mod inventive si creator.

Oricine poate pune la punct noi proceduri ICAN pentru ca acest cod este construit pe trei fundamente strategice general valabile in constructia oricarei strategii de comunicare, imagine, dezvoltare. ICAN se vrea a fi si un catalizator al unui dialog intre oameni curajosi si inspirati, daruiti proiectului lor de la brandul personal la strategiile complexe de imagine ale firmelor si companiilor lor.

Strategiile de Comunicare si Imagine ICAN încearca sa abordeze problemele legate de Comunicare si Imagine dintr-o perspectiva complexa, non-liniara si interactiva.

ICAN este un Cod de Imagine care are o structura non-liniara si deschisa oricaror încercari de decodificare.

ICAN este fundamentat pe baze stiintifice dar nu exclude si o abordare metaforica sau metafizica potrivit dorintei tuturor celor care vor fie sa se initieze fie sa se desavârseasca în aceasta directie.

ICAN este un concept de imagine valurit si valuritor care foloseste bifurcatii de sens liber si neîngradit, oferind posibilitatea tuturor celor ce vor sa-si încerce puterile creative sa dezvolte ICAN în directii de lucru originale si straluminatoare de noi sensuri neasteptate.

ICAN e un complex de strategii de imagine care poate fi folosit si dezvoltat atat de catre lideri cat si de manageri si de firme, companii, organizatii politice sau asociatii civice de catre orice om care are curajul de a se avanta in noi experiente de comunicare si imagine.

ICAN e o punte valurita intre oamenii de pretutindeni! E o aventura a propriei noastre cautari, a cautarii identitatii si sensului nostru in lume.

ICAN nu e bufnilian ci lumesc, e plin de lumina, e plin de febrilitate! E o cautare, o aventura frumoasa! E eliberarea de plictis! Eu il cotrobaiesc in fiecare zi, il pandesc, il adulmec, il momesc, il cert, il iau la mishto, incerc sa-l invat sa ma elibereze de frica, de angoasa! ICAN ar putea sa fie sau ar putea sa nu fie! ICAN e o Valurire Magica in care imaginile nu sunt rigide, nu sunt date pentru totdeauna, nu sunt Inchisori ci Comori ale Sufletului!

Ovidiu Bufnila

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 46
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Adina, eu am, intr-un fel metaforic, mii de copii. La care te referi?Cu flori si prietenie,Bufnila[flo][flo][flo]

quote:Originally posted by fairy_adina

Al meu are .. de genul ...ICAN...DOWHATEVERIWANTTODO[flo]Dar al tau? Claudiu Cioca-a inceput drumul spre LuminaMaini condamnate la tacereDragostea de Dumnezeu rezolva toate problemele

id="quote">id="quote">Timpul imaginilor este valurit si valuritor.

quote:Initial creeata de ovidiu bufnila

Ce fel de ICAN are copilul tau?Ovidiu Bufnilaconsilier de imagineTimpul imaginilor este valurit si valuritor.

id="quote">id="quote">Banuiesc ca mizezi pe urmatoarea noastra intrebare: ce este codul ICAN?Si atunci vei sari sa ne arati site-ul care iti promoveaza imaginea si ne lumineaza pe noi.Personal, nu m-a convins Imaginea ....Am constatat ca nici pe alte forumuri nu ai avut mai mult succes cu aceeasi strategie.Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)

ICAN e tot ceea ce poate afla un om despre propria lui Imagine in lume. E un Cod de Imagine sau, mai mult, o filozofie pasionanta. ICAN are mai multe codificari. Una dintre primele lui codificari ar putea fi Imaginea Care Are Nume. Cand ne nastem, in primele secunde, intalnim Primele Imagini din existenta noastra. Intr-un fel magic ele sunt pre-numite. A numi o imagine este extrem de important. Copiii pun o multime de intrebari nastrusnice despre Imagini in primii ani de viata pentru ca ei vor sa se orienteze in Univers numind imaginile. Nominal vorbind, imaginile sunt hotaratoare pentru evolutia unei fiinte umane. FELUL in care copiii isi exprima interesul si curiozitatea fata de IMAGINI, jucandu-se cu numele lor e extrem de important si vorbeste despre felul in care va evolua noua fiinta. E un domeniu pasionant in care psihologii si nu numai ei au un cuvant important e spus. Putem sa analizam copiii si din acest punct de vedere. Multumesc frumos de intrebare, Codruta.Ovidiu Bufnila

quote:Originally posted by codruta_grg

Ce-i ala ICAN?Codrutaid="orange">id="Georgia"> &id="orange">id="Georgia"> [copil] Petra Alexandra

id="orange">id="Georgia"> (9 august 2005)id="orange">Povestea nasterii & Varsta lui PetraScoala de Ski

Lona, nimeni nu te obliga sa ma iei in seama sau sa ma iei in serios. Nici nu voi face vreun efort in sensul asta cu cineva. Intr-adevar, am scris un lung eseu despre ICAN si l-am si publicat si am avut si o suta de studenti on-line inscrisi la Codul ICAN. Voi spune insa un lucru: ICAN nu apartine lui Bufnila, tocmai de aceea nici nu m-am grabit sa-l protejez ca marca bufniliana la OSIM asa cum am facut cu titlul ziarului meu. ICAN e o stare pasionanta a fiintei, o ipostaza a Cunoasterii de sine, a Lumii intr-un fel propriu care apartine fiecarui om. ICAN are o sumedenie de decodificari specifice. Dar, repet, nimeni nu e obligat sa urmeze ICAN. ICAN este in schimb o frumoasa aventura a Cunoasterii. Si pentru ca am simtit acest lucru mi-am luat inima in dinti si l-am facut public asumandu-mi absolut toate riscurile: de a fi injurat, batjocorit, dispretuit, huiduit si asa mai departe. Sau banat cum s-a si intamplat. Nu e nici o problema, am trecut de varsta temerilor. Sunt un om in toata firea, sunt un scriitor care munceste pe branci sa-si descopere singur valoarea, sunt un om liber si am un creier pe care nu vreau sa-l las sa moara ucis de prejudecati, de ingradiri sau de mituri prafuite. Sunt un om obisnuit, racesc, ma dor dintii, trebuie sa muncesc pe ruptelea ca sa pot sa platesc facturile din ce in ce mai mari, nu? Semnez cu numele real pe intreg Net-ul, NU AM NIMIC DE ASCUNS si nu imi este frica. Nu am nimic de justificat si nu incerc sa conving. Spun doar, oameni buni, am descoperit aceasta Idee. Ce spuneti despre ea?Cu prietenieOvidiu Bufnila

quote:Originally posted by Lona
quote:Initial creeata de ovidiu bufnila

Ce fel de ICAN are copilul tau?Ovidiu Bufnilaconsilier de imagineTimpul imaginilor este valurit si valuritor.

id="quote">id="quote">Banuiesc ca mizezi pe urmatoarea noastra intrebare: ce este codul ICAN?Si atunci vei sari sa ne arati site-ul care iti promoveaza imaginea si ne lumineaza pe noi.Personal, nu m-a convins Imaginea ....Am constatat ca nici pe alte forumuri nu ai avut mai mult succes cu aceeasi strategie.Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...