ovidiu bufnila Postat Februarie 15, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 Excelent, Iepumic!E o dezvoltare frumoasa, curajoasa si inspirata a triadei Nume, Noima, Numar. Nu bajbai ci dezvolti acest joc de imagine ICAN intr-o maniera personala superba. Iti multumesc frumos pentru acest mesaj.Am absolvit Facultatea de Mecanica, sectia Furnale si Otelarii. Nu e un secret. Numai ca acestui moment din viata mea se adauga multe alte sute de momente. Maestrii mei sunt de toate felurile. Profesorul Dragulin mi-a deslusit dinamica fluidelor intr-un cuptor metalurgic unde, temperaturile inalte, vorbesc despre fictionalitatea Infinitului. Nu e poezie, e dinamica, temperatura si, mai ales, sunt in toata splendoarea lor, valurite, TOPOLOGIILE DISCRETE ale Universului. Despre hidraulica si hidrologie si regimul acvatic discret si psihologie abisala si de taina am invatat in alta parte dar asta e Top Secreeeet!Cu toata pretuirea, si cu toata prietenia,Ovidiu Bufnilafurnalistul de Imaginequote:Originally posted by iepumicOvidiu,nu stiu daca am prins prea bine esenta notiunii ICAN dar mi-a starnit interesul o corelare pe care am facut-o cu eu mine insami si anume: suma experientelor (trairilor, senzatiilor etc.) din viata unui om conduce la asocieri imagine-situatie si vice-versa, adica unui anumit eveniment ii asociem o imagine si invers....ca sa ma fac mai bineinteleasa apelez la un leit-motiv de prin filme(dar pe care l-am aplicat si eu si cred ca a dat rezulatul corect): o tanti nu se hotaraste daca sa se marite sau nu cu un oarecare nene; invariabil i se da replica "imagineaza-ti unde vei fi peste 20 de ani....daca te vezi tot cu acest om" sau ceva asemanator....Poate aberez eu, dar mie la asta mi se pare ca se reduce notiunea de ICAN: ce fel de imagini asociem cu ce fel de situatii/intamplari, ce intensitate au aceste imagini in subconstientul nostru, daca sunt corecte sau deformate (in ce masura reflecta ele situatia in mod corect)si ce importanta/pondere au ele in viata noastra/deciziile noastre. Nu stiu daca am explicat suficient de clar la ce ma gandesc, dar daca ai prins ideea te rog sa imi raspunzi, ca sa nu bajbai in ceata.Am o intrebare pt tine, din pura curiozitate, daca tot spui ca nu ai nimic de ascuns: ce facultate ai facut si cine ti-a fost profesor de hidraulica? id="red">id="Comic Sans MS">id="size2">Iepumic [iepu]id="quote">id="quote">Timpul imaginilor este valurit si valuritor. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
iepumic Postat Februarie 15, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 Ovidiu, eu am terminat Facultatea de Instalatii, am studiat mecanica fluidelor si tatal meu e profesor de hidraulica...de aceea te-am intrebat. Pentru mine acest ICAN-cel putin in acceptiunea pe care i-o dau eu si pe care ti-am descris-o anterior- a existat intotdeauna, in sensul ca firea mea este esential legata de imagine si mai ales de imaginea unor evenimente trecute....cand reapare brusc o imagine careia i-am asociat candva un sentiment, o concluzie, atunci automat tind sa asociez situatia curenta care a destocat acea imagine cu evenimentul caruia i-am atribuit-o initial. Am uneori impresia ca intuitia mea lucreaza mai mult pe baza imaginilor, fie ele si virtuale, decat pe baza oricaror altor simturi. Ceea ce nu am stiut niciodata este: cum functioneaza intuitia altor persoane? Oare si alte persoane au aceasta gandire asociativa cu imagini? Asta mi se pare foarte interesant de stiut....si sa vad ce imagini asociaza alte persoane acelorasi evenimente...cred ca as avea o mare surpriza. Deja ma gandesc la Salvador Dali....cred ca el a pictat ICAN.id="red"> id="Comic Sans MS">id="size2"> Iepumic [iepu] Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ovidiu bufnila Postat Februarie 16, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 16, 2006 Iepumic, m-ai intors din drum. Tocmai plec din forum. Construiesti o noua imagine ICAN cu eleganta si talent. Ma bucur ca sunt si alti oameni care pot adauga ceva incercarilor altor oameni. Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
dante01 Postat Februarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 16, 2006 ...lasati mai omul sa plece...id="beige">id="size1"> d'ale calculatorului Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ovidiu bufnila Postat Februarie 25, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 25, 2006 Roxi, oricum suntem valuriti de experientele altora, de imaginile altora, de Modele, de evenimente, uneori fara sa ne dam seama. ICAN spune ca noi suntem Imaginea dar numai ca aceasta Imagine este Magica, Fluida, nefiind rigida, tinzand spre lumina. ICAN ne cheama sa identificam in mod corect Imaginile din jurul nostru. Noima Imaginii e importanta caci ea, Noima, asigura modul nostru de a relationa cu lumea din jur fara a ne lasa manipulati. Viata e complicata, e nebuna dar si frumoasa si luminoasa. Petele de umbra ne pot insa da peste cap. ICAN e Lumina.Uite ceva despre omul valurit in Waving Man pe care l-am publicat nu numai in America ci si in Olanda:http://www.xs4all.nl/~aboiten/ad505.htmOvidiu BufnilaICAN founderquote:Originally posted by roxi23nu am reusit sa citesc tot, dar suna interesant... nu mi-am dat seama insa care este finalitatea...urmez"pasii" propusi de tine, ma transpun in pielea personajelor etc. si?repet nu am citit articolul...probabil daca il citeam imi dadeam seama...probabil..."PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA" http://community.Webshots.com/user/roxi_vasiid="quote">id="quote"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
joker Postat Februarie 25, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 25, 2006 quote:Originally posted by iulia_bICAN nu cred ca am...dar am un cod IBAN pt copii...id="quote">id="quote">NICE!!![8D][8D][8D][cool][ilp]Joker...mama de ied zapacit http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2 Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ovidiu bufnila Postat Februarie 28, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 28, 2006 ICAN e o punte valurita intre oamenii de pretutindeni! E o aventura a propriei noastre cautari, a cautarii identitatii si sensului nostru in lume. ICAN nu e bufnilian ci lumesc, e plin de lumina, e plin de febrilitate! E o cautare, o aventura frumoasa! E eliberarea de plictis! Eu il cotrobaiesc in fiecare zi, il pandesc, il adulmec, il momesc, il cert, il iau la mishto, incerc sa-l invat sa ma elibereze de frica, de angoasa! ICAN ar putea sa fie sau ar putea sa nu fie! ICAN e o Valurire Magica in care imaginile nu sunt rigide, nu sunt date pentru totdeauna, nu sunt Inchisori ci Comori ale Sufletului! Va iubesc, oriunde ati fi, oricine ati fi! Ovidiu Bufnila consilier de imagine ICAN searcher Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Magone Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 Ovidiu, am aterizat aici sppecial pentru tine. Incerc sa inteleg ce vrei sa faci pe Net. Ai un curaj nebun, tigrule. Chiar nu ti-e teama de toate batocuririle pe care ti le arunca unii? Cred ca nu. Imi place asta. Nu inteleg chiar tot. Dar ma bucur ca tu si multi altii incerci, incercati. Cred ca ma ambitionezi. Asta am vrut sa-ti spun. legat de ICAN cred ca vrei sa spui ca trebuie de fapt sa avem curajul de a ne asuma actiunile noastre, ca trebuie sa avem curajul de a face ceva maret, MARET cum zici tu. ICAN e o joaca de-a ta. Am putea sa-i spunem in felurite feluri. Uite, vreau sa-ti spun sincer, nu inteleg tot ce zici, nu sunt de acord cu tot ce zici dar pe cuvant, ma mandresc in sinea mea ca un scriitor roman fie el si SF sau fantezist cum esti este publicat in atat de multe reviste digitale din intreaga lume. Din Australia pana in Brazilia. Am facut mishto de tine acum un sfert de ora pe un forum. M-am luat dupa autoironiile tale, sa stii. Dar sunt mandru in sinea mea ca esti apreciat. Poate ca ar trebui sa invatam niste lucruri pana la urma. Sa invatam sa apreciem un om care isi asuma niste riscuri. Trebuie sa reflectez la chestia asta. Am facut mishto pe forumuri de unii sau de altii. Cred ca am gresit. Cred ca ar trebui sa ma schimb. Te rog sa nu ma iei cu Valurirea aia Magica. O sa incerc sa reflectez singur la felul meu de a aprecia valoarea altora. O s-o fac. ICAN pe bune, Ovidiu.O sa plec acum. Sper sa nu fi suparat pe nimeni. Am deschis acest unic post al meu pentru ca Bufnila e blefturit urat si aiurea intr-un alt forum, nemeritat. Nu Bufnila e problema. Cred ca problema e a noastra in general. Poate ca ar trebui sa invatam sa apreciem ceea ce e de apreciat.quote:Initial creeata de ovidiu bufnilaCe fel de ICAN are copilul tau? dar tuid="quote">id="quote"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ooana Postat Martie 3, 2006 Raport Distribuie Postat Martie 3, 2006 Very interesting!id="Comic Sans MS">id="navy"> Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!! [flo]Oana & Marius Wedding Day Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
ovidiu bufnila Postat Martie 4, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Martie 4, 2006 Iubirea e MAGICA. Fara ea, ICAN nu ar putea fiinta atat de magic. Ov Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!! [flo]Oana & Marius Wedding Day Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.