Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

S-a nascut cu 6 degetele la o manutza!!!

Recommended Posts

Fetita prietenilor nostrii s-a nascut cu 6 degete la mana dreapta. Cel de-al 6-lea deget este o ramnificatie la degetul mare si pare ca poate sa isi foloseasca degetul mare...

Problema este ca observat de abia azi, cand ii ajutam sa ii faca baita, la 6 zile de la nastere, iar la spital nimeni nu a vazut nimic...

Iar pe fisa de externare nu scrie nimic...

Cum se poate ca 4 zile in spital sa nu vada nimeni nimic???

Orice informatie le-ar fi de folos...

Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">

Sinzi, Radu[avion]si David[marinar]

David[cool]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ba uite ca se poate...in spital (cel putin in C-ta) nu te lasa sa o imbraci-dezbraci, mai ales ca mama a avut cezariana..si ii infasa strans.

Acasa nu a observat (noi i-am dus acasa, am schimbat fetita dar nu am vazut nimic) si peste noapte nici ei nu au observat...

Azi cand ii faceam baita si o stergeam pe degetele, i-am desfacut pumnul si am observat degetul in plus...

Problema este ca taticul (sunt si ei tineri si fara prea multa experienta) nu a scos inca certificatul de nastere, si pediatra nu vine decat dupa ce are CNP-ul copiulului...

David[cool]

Uite ce zic eu! Sa se bucure ca nu are, Doamne fereste, probleme mai grave! Defectul se va corecta printr-o interventie chirurgicala, probabil ceva mai tarziu! Am mai auzit de un astfel de caz si s-a intervenit chirurgical. Nici nu e cine stie ce interventie!Incearca sa o calmezi pe mama, numai de stres nu are nevoie acum! Fa-o sa nu ia totul in tragic! SE OPEREAZA! Nu ramane asa! Nu va suferi din cauza asta! Daca s-ar fi nascut cu vreo malformatie grava?? Ce-ar fi facut atunci? REPET: bine ca e sanatoasa! In primul rand trebuie sa o vada pediatrul. El va decide ce trebuie facut!Multa sanatate mamei si fetitei!

quote:Initial creeata de sinzi_ana

Fetita prietenilor nostrii s-a nascut cu 6 degete la mana dreapta. Cel de-al 6-lea deget este o ramnificatie la degetul mare si pare ca poate sa isi foloseasca degetul mare...Problema este ca observat de abia azi, cand ii ajutam sa ii faca baita, la 6 zile de la nastere, iar la spital nimeni nu a vazut nimic...Iar pe fisa de externare nu scrie nimic...Cum se poate ca 4 zile in spital sa nu vada nimeni nimic???PArintii sunt socati, nu stiu ce sa faca, unde sa duca copilul si cu cine sa se certe ca nimeni nu a observat asa ceva!!Orice informatie le-ar fi de folos...Iau in fiecare zi viata de la capatid="purple">id="Book Antiqua">id="size3">Sinzi, Radu[avion]si David[marinar]David[cool]

id="quote">id="quote">[pis]_Ella, [copil]Emma & [bibe] MateiPovestea nasterii lui Matei ;)http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237http://community.webshots.com/user/emmaandreeaDeschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Dar nu inteleg: de ce vine pediatra abia dupa ce se scoate certificatul????? Nu o cunosc, nu o pot plati sa vina mai repede???

In legatura cu certificatul...la Giulesti nu te externau pana nu scoteai certificatul bebelusului!

[pis]_Ella, [copil]Emma & [bibe] Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale.

Asta nu e o problema asa grava, e adevarat ca e un mic soc la inceput, dar nu cred ca poate fi un capat de lume. In mod normal, daca isi poate folosi bine mina nu va fi operata. Daca nu, la Budimex sint doctori care fac genul asa de operatii. Eu stiu un doctor chirurg care are 6 degete la toate membrele si n-a fost niciodata o problema.

In primul rand multa sanatate bebelusului, bine ca nu este ceva mai grav. Acest lucru se poate rezolva printr*o simpla interventie chirurgicala. E trist ca nu au observat medicii, cat despre mama, in spital banuiesc ca bebeul era infasurat ca o sarmaluta, dar acasa.... Oricum nu mai conteaza, sanatate multa.

Cu prietenie

Cristina si bebelina

"Heaven is not a place, it is a feeling

bebe Maria

pagina Mariei

se razolva usor chirurgical.

nu va mai mirati asa, cu mine in salon a fost o mamica al carei baietel avea degetele de la o mana si un picior lipite intre ele, bineinteles ca nu a observat nici un doktor pana in ziua a treia cand mama i-a desfakut pumnul si a vazut. la fel i s-a raspuns ca se rezolva chirurgical sub anestezie generala dupa 4 luni.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

poze

Eu am incercat sa ii calmez, si sa le spun si eu ca copilul e sanatos, mananca, doarme...cu estetica se rezolva mai tarziu...

Dar ce mama nu e ingrijorata la orice mic semn al copilului ei??? Daramite un deget in plus???

Nu cred ca e asa usor de observat caci fetita (beblusii) tin mauta stransa in pumn, si doar cand i-am spalat manutele i le-am desfacut si intins si am putut observa...

Ma interesa si cam la ce varsta se opereaza, cu ce tip de anestezie, la ce doctor???

David[cool]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...