chiquitita Publicat Februarie 12, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 12, 2006 Ma puteti ajuta cu vreun tratament naturist pentru candida? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Allure Postat Februarie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2006 quote:Initial creeata de chiquititaMa puteti ajuta cu vreun tratament naturist pentru candida?id="quote">id="quote">Ma intii esti sigura ca diagnosticul e corect? Ai facut proba de laborator?Daca esti intr-o criza de candida in care ai mincarimi insuportabile si scurgeri, solutia temporara si rapida o gasesti cu ovule de la farmacie gen "Monistat" (nu stiu daca exista in Romania) care sa restabileasca echilibrul florei vaginale. Dupa aceea cauta tot in farmacii sau in magazinele naturiste pilulele "Lactobacillus Acidophilus" sau "Lactobacillus bifidus" si fa o cura de vreo luna..Aceste bacterii au rolul de a restabili echilibrul florei microbiene (ele sint cele care controleaza raspindirea necontrolata a candidei)Incearca sa elimini zaharul din dieta. Candida e mare "amatoare" de zahar!Pe aici sint fel si fel de "kituri" care promit eliminarea candidozei dar eu nu le-am incercat si nu pot sa stiu daca sint bune. Acidophilus iau si eu si ma simt bine.Succes! [flo] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
konsuella Postat Februarie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2006 Hi, Dupa cum spunea si ALLURE,e bine sa iei acidophilus care este gasit si in iaurtul natural. Renunta la anticonceptionale daca iei. Nu mai lua antibiotice pt ca ele intretin candida.Daca ti se recomanda, spune-i medicului tau ca esti predispusa la infectii, etc. Daca mai ai intrebari posteaza-le aici Sper ca te-am putut ajuta cu ceva ... Konsuella Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chiquitita Postat Februarie 14, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 14, 2006 Va multumesc, chiar azi o sa caut ce mi-ati recomandat!!! Sper sa scap, ca ma streseaza la culme... M-am tratat cu orice ovule existau in farmacii, mai putin cele de restabilire a florei, si imi e bine 3 saptamani si gata, am avut rana pe col etc etc. Stiu de anitbiotice, dar nu am mai luat de ani, l-am tratat si pe sot, in fine... Am mai postat eu subiecte pe tema asta, mai ales ca vreau sa fac un bebe acum si nu stiam daca ii dauneaza. Am inteles ca se poate trata si in timpul sarcinii. Va mai tin la curent! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darria Postat Februarie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 14, 2006 Au mai fost subiecte pe aceasta tema, da o cautare, parca Livia avea un tratament naturist pt. candida. Dupa ce scapi de ea o poti controla, mai ales ca in timpul sarcinii suntem predispuse la candida. Se pot lua antibiotice care sa nu favorizeze candida dar asta o poti face in urma unei analize. Vei avea o listuta cu antib. "interzise" si cele permise. Uite aici ceva dar mai sunt pe Dc: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59654&SearchTerms=candida http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59041&SearchTerms=candida Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puisor24 Postat Februarie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 14, 2006 Buna, Sunt noua pe acest forum, dar pot sa spun din toata inima ca ma bucur ca exista acest site, si persoane minunate ca voi toate care dati sfaturi celor care doresc sa afle cate ceva despre problemele care le macina. Din pacate si eu am acesta nenorocita de candidoza de care nu mai scap. Mai sunt si predispusa la aparitia vegetatilor. Din vara anul 2005 pana acum am fost de 2 ori operata cu laserul pentru eliminarea lor. Am ajuns la disperare din cauza acestui HPV.Daca ma mai poate ajuta cineva cu informatii, ii multumesc din suflet. Hi,Dupa cum spunea si ALLURE,e bine sa iei acidophilus care este gasit si in iaurtul natural.Renunta la anticonceptionale daca iei.Nu mai lua antibiotice pt ca ele intretin candida.Daca ti se recomanda, spune-i medicului tau ca esti predispusa la infectii, etc.Daca mai ai intrebari posteaza-le aici Sper ca te-am putut ajuta cu ceva ...Konsuella Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puisor24 Postat Februarie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 14, 2006 Buna, Din pacate si eu sunt in aceeasi situatie ca a ta. Ai incercat cu ovule TRATUL, mie mi-au facut bine, chiar astazi o sa trec sa-mi cumpar.Anul trecut si eu am fost operata de rana pe col si de atunci infectiile se tin scai de mine. Doctora mi-a spus ca din cauza imunitatii extrem de scazute sunt predispusa la infectii.Pentru asta iau ECHINACEEA. Daca mai stii si altceva care ma poate ajuta sa nu mai fiu asa de sensibila la infectii, astept cu nerabdare un semn. Va multumesc, chiar azi o sa caut ce mi-ati recomandat!!! Sper sa scap, ca ma streseaza la culme... M-am tratat cu orice ovule existau in farmacii, mai putin cele de restabilire a florei, si imi e bine 3 saptamani si gata, am avut rana pe col etc etc. Stiu de anitbiotice, dar nu am mai luat de ani, l-am tratat si pe sot, in fine... Am mai postat eu subiecte pe tema asta, mai ales ca vreau sa fac un bebe acum si nu stiam daca ii dauneaza. Am inteles ca se poate trata si in timpul sarcinii. Va mai tin la curent! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chiquitita Postat Februarie 15, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 15, 2006 Nu gasesc "Lactobacillus Acidophilus" sub nici o forma, am intrebat la 2 farmacii si la un plafar, dar mai incerc. Am citit pe net si am vazut ca e foarte bun. AM facut si iaurt in casa sa fie natural. Azi mi-a zis o farmacista ca ea stie de drojdie de bere introdusa acolo. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asi Postat Februarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 16, 2006 Chiqiutita daca ai candida neparat trebuie sa faci pauza de pana cand scapati amdoi de ea definitiv. Daca e vanginala te pot ajuta spalaturile cu ceai de galbenele + o lingura de bicarbonat de sodiu la 1l de ceai. Ar fi bine sa o tratezi alopat mai ales daca vrei sa ramai gravida.Exista un ovul Lomexin care se pune doar o singura data dar trebui sa faci pauza de sex 1 saptamane si sa-ti tratezi si sotul neaparat! Sanate maxima! Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.id="purple"> Familia meaid="purple"> Razvanid="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chiquitita Postat Februarie 16, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 16, 2006 Asi, stiu si de pauza, l-am tratat pe sot de i-a iesit si lui pe nas, plus ca gasisem un dr care a zis ca sexul e chiar indicat numai ca inainte trebuia sa ne ungem amandoi cu alifii speciale si dupa aia da-i spalari si da-i cu ceaiuri de mai bine nu te mai apucai decat sa treci prin 4 etape de ungeri si spalaturi. Azi am gasit in sfarsit "Lactobacillus Acidophilus" , de fapt contine "Lactobacillus Acidophilus, pastilele au alt nume si ma apuc sa iau. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.