Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Par care creste greu...

Recommended Posts

Fetelor, de cand ma stiu am probleme cu parul...E putin, cu fir subtire, nu se aseaza decat la coafor si... creste ft ft greu... Daca aveti idee ce as putea face in acest caz sau daca exista vreun produs miraculos pentru cresterea si indesirea parului m-as bucura sa imi spuneti si mie!

"PENTRU CA DUMNEZEU NU POATE FI TOT TIMPUL ALATURI DE NOI, A CREAT ...MAMA"

http://community.Webshots.com/user/roxi_vasi

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

la ce te referi cand spui ca ccc creste greu? din cate stiu eu parul creste un centimetru pe luna. de indesit nu se mai poate indesi, dar poti sa-ti pui diferite masti ca sa nu iti pice asa mult, eu mi-am pus masca de ulei de masline (si atat!), am stat cam o ora si apoi am spalat foarte bine!

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru cã nu se stie [8**]cine se poate îndragosti de zâmbetul tãu!id="size2">id="Comic Sans MS">
id="purple">

quote:Originally posted by ingerash

la ce te referi cand spui ca ccc creste greu? din cate stiu eu parul creste un centimetru pe luna. de indesit nu se mai poate indesi, dar poti sa-ti pui diferite masti ca sa nu iti pice asa mult, eu mi-am pus masca de ulei de masline (si atat!), am stat cam o ora si apoi am spalat foarte bine!

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru cã nu se stie [8**]cine se poate îndragosti de zâmbetul tãu!id="size2">id="Comic Sans MS">
id="purple">
id="quote">id="quote">Shi pe mine ma tenteaza tratamentul asta cu ulei de masline pentru ca imi cade foarte mult par.La tine a dat ceva rezultate?Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red">

Pentru cresterea rapida a parului exista o solutie care se prepara la farmacie si pe care de vreo luna am folosit-o si eu.Am fost super multumita.Intr-o luna mi-a crescut aproximativ 1,5 cm (eu mi-am vopsit parul,deci am putut vedea foarte clar diferenta;culoarea mea naturala e mai inchisa decit parul vopsit).Solutia respectiva se prepara numai la farmacie si costa in jur de 120 000 - 140 000.Eu ma dau cu ea in fiecare seara ; dezavantajul e ca ingrasa putin parul,dar ce nu face baba la frumusete... Ideea este ca solutia respectiva se da DOAR PE PIELEA CAPULUI , lucru destul de dificil.Uite cum am facut eu:trebuie sa ai prin casa vreo sticla goala de spray Nivea,din aia din sticla cu pulverizator...solutia o pui acolo si dai cit mai aproape de pielea capului.Apoi o intinzi cu degetele.Nu stiu daca am fost destul de clara...dar sigur m-ai inteles.

Acum reteta:

Pentru 200 de grame de solutie aveti nevoie de 2 grame de colesterol, 2 grame de ulei de ricin , 1 gram de ulei de lavanda si 195 de grame de alcool etilic. Cu un tampon de vata umezit cu aceasta solutie se tamponeaza radacina parului. Nu se clateste. Parul se spala doar o data pe saptamana, inainte de aplicarea solutiei.

Reteta o am de pe un forum : http://www.roportal.ro/discutii/ftopic1378-60.html , poate mai gasesti ceva interesant pe acolo.

Succes !

quote:Originally posted by catalynaa
quote:Originally posted by ingerash

id="purple">
id="quote">id="quote">Shi pe mine ma tenteaza tratamentul asta cu ulei de masline pentru ca imi cade foarte mult par.La tine a dat ceva rezultate?Puternic nu este cel care ii domina pe ceilalti,ci cel care isi stapaneste furia-Lao Tseid="size2">id="red">
id="quote">id="quote">La mine a dat rezultate dar din pacate nu mi-am pus masca decat o data. oricum rezultatele cred ca au tinut mai bine de o luna. deci eu zic ccc ca merita & ca trebuie sa refac stocul de ulei de masline [:D]
id="purple">

Da' eu ce sa fac!? Dupa ce ca am par putin, f. moale, exagerat de subtire si..blond, mai e si f. gras!!(Trebuie spalat musai la 2-3 zile, altfel se lipeste tot de pielea capului si arat ingrozitor!). Coafeza zice ca am par de bebe...ca sa va faceti o idee! Si atunci, daca tratamentul asta ingrasa parul si nu ma pot spala decat la o saptamana....[:(!]nu stiu ce sa mai fac...cunoasteti vreun tratament si pt. par gras? Exclus cele revulsive gen chelstop, ca din cauza lui m-am pricopsit cu sinuzita, si parul a cazut in continuare...

Sper ca nu v-am plictisit prea tare...daca stiti ceva spuneti-mi si mie!

Numai bine!

2 galbenusuri

1 lingurita tinctura de galbenele

1 lingurita ulei de ricin

1 lingurita ulei de masline

1 lingurita vitamina A uleioasa

1 lingurita miere de albine

2 catei de usturoi foarte bine pisati

...................

se pregateste ca o maioneza, se unge pe piele si apoi pe par cit cuprinde ( ca atunci cind te vopsesti..).Se piaptana parul cu un instrument de lemn cu dintii foarte rari se acopera parul cu un prosop si se sta asa 4 ore ( faceti chestia cind aveti timp...) si apoi se clateste cu infuzie de coada soricelului. Dupa care se spala in mod obisnuit.

Rezultate miraculoase si rapide!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Pentru ca mi-a cazut intr-un timp parul foarte mult am luat pastile Forcapil (de la farmacie). Intr-adevar parul nu mi-a mai cazut dar a si crescut intr-un ritm mult mai rapid ca de obicei. La fel si unghiile.

Parul meu are firul foarte subtire dar din fericire e si foarte des, asa ca nu arata rau. Insa ca sa arate foarte, foarte bogat -fara sa exagerez- folosesc balsam Klorane cu ulei de macassar, pe care il aplic pe parul uscat (deci fara clatire), dupa ce-l frec in palme bine-bine ca se se distribuie uniform. Tot de la Klorane, am folosit cu aceleasi rezultate spectaculoase un balsam live-in din extract de muguri de plop (il aplicam tot pe par uscat)-pe asta nu l-am mai gasit de ceva vreme. Intreaba la farmacii de gama Klorane dar alege doar cele care nu se clatesc.

Mire-mama de fetita frumoasa

http://community.webshots.com/user/Papucica

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...