Avalon Publicat Februarie 12, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 12, 2006 Am facut astazi prima data o placinta cu mere cu foi de placinta cumparate... am ras merele, le-am amestecat cu scortisoara, zahar vanilat, nuca si stafide... apoi am pus in tava o foaie de placinta, un strat de amestec cu mere, inca o foaie de placinta, inca unul cu mere... si tot asa pana la ultima foaie de placinta... am bagat in cuptorul preincalzit la 200 grade... problema e ca nu a iesit ca cea pe care o cumpar de obicei, in sensul ca ultima foaie s-a inchis la culoare si s-a facut prea crocanta... ma intelegeti[bang]... placinta era buna la gust, dar nu asa cum stiam eu... Unde am gresit? Trebuia sa mai adaug ceva in amestecul cu mere rase? Oua batute? Unt? ******************************* Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balbina Postat Februarie 12, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2006 Avalon, eu pun in umplutura de placinte oua si lapte (e un pont preluat de la matusa mea), iar inainte de a pune primul strat de umplutura, pun macar 3-4 foi de placinta, nu una. Deasupra torn intotdeauna ou batut cu un pic de iaurt/smintina/lapte batut si intind cu lingura, sa acopere suprafata uniform. Astfel suprafata nu iese niciodata uscata. ------------------ Numai bine, Natalia si bebe Vlad (22.06.2004) P.S.: Nu intrati aici daca tineti cura de slabire!id="blue">[;)] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avalon Postat Februarie 12, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 12, 2006 Balbinaid="red">, mersi mult de pont![flo][flo][flo] Asa voi face si eu data viitoare! Si-i voi spune sotului ca am schimbat foile de placinta, ca celelalte nu erau bune![;)] ******************************* Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.id="size1">id="Comic Sans MS">id="navy"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.