alexa Publicat Februarie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 13, 2006 Am vazut in catalog multe lucruri dragute, oare pot sa comand din Romania? A comandat cineva? Cum se procedeaza? Multumesc. Lidia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooana Postat Februarie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2006 quote:Initial creeata de alexaAm vazut in catalog multe lucruri dragute, oare pot sa comand din Romania? A comandat cineva? Cum se procedeaza?Multumesc.Lidiaid="quote">id="quote">... adresa asta ai vazut-o?id="Comic Sans MS">id="navy">http://www.victoriassecret.com/Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!![flo]Oana & Marius Wedding Day Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mica-mica Postat Februarie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2006 Eu am intrat pe site, m-am inregistrat si mi-am comandat catalogul, pe care l-am primit gratuit. De c-dat, a comandat o prietena,care mi-a spus ca la pretul de pe site sa mai adaug taxa de shiping plus taxe vamale in RO . Daca ai pe cineva in SUA care-ti c-da si ti le trimite scapi de plata taxelor vamale. "Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexa Postat Februarie 13, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2006 Multumesc, ma voi inregistra; mai departe....o sa vad in SUA nu am pe nimeni. Merci. Lidia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Natasa Postat Februarie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2006 DIn pacate, taxele vamale in ROmania sint aberante, asa ca nu merita sa comanzi decit daca ti le poate trimite cineva din State, il alt colet. Altfel, lucrurile de la ei sint dragutele si de calitate buna (nimic spectaculos). Mie imi plac bluzitele si maierurile de vara facute de ei pentru ca au acea parte dubla in dreptul sinilor si nu mai trebuie sa porti sutien. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leditia Postat Februarie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2006 Si eu am fost tentata sa cumpar,insa din pacate taxele vamale de la noi te omoara..si-ti piere tot cheful de cumparat.O prostie taxele astea..dar ma rog.. Si cand sunt reduceri chiar ca ma oftic rau..Cel mai bine ar fi daca ai gasi pe cineva din SUA sa te ajute,ai iesi mai ieftin. Succes la cumparaturi. POZE Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
croco21 Postat Februarie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2006 Merge sa comanzi din Romania, iti trebuie insa un card de credit. Eu am facut cateva comenzi si le-am primit. Eu am comandat numai de la reduceri, blugi, tricouri, pijamale si chiar si pantofi. Mi-au placut pijamalele, tricourile si blugii. Cu taxele vamale e asa: daca comanda este pana in 50 Euro (cred ca asta include si transportul -aprox 20 $) atunci nu platesti taxe vamale. Pentru ce depaseste platesti 19 TVA plus vama 30%. Produsele sunt trimise de cele mai multe ori cu Fedex si ajung in circa doua saptamani. Uneori sunt trimise si cu posta si atunci le primesti cam intr-o luna. Croco Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anelize Postat Februarie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2006 Eu imi comand aproape lunar.....din pacate pt bugetul familiei.Pur si simplu NU POT sa rezist tentatiei............. Croco, Victoria's Secret trimite numai prin UPS,niciodata prin FedEx. UPS-ul este firma cu care lucreaza ei intoata lumea. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
croco21 Postat Februarie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2006 Anelize, Fedex se cheama in State, la noi vine cu UPS. Daca te uiti la istoricul comenzilor tale, ai sa vezi ca scrie expediat prin Fedex. Croco Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabrielama Postat Februarie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2006 Sunt mare amatoare si comand destul de des. Le trimit prin UPS (asa cum au spus si fetele) si ajung cam intr-o saptamana. Tot ce am comandat e OK, calitate buna, daca iti cunosti marimea din State lucrurile vin perfect. Taxele vamale sunt intr-adevar mari.... dar domnii din vama sunt foarte "amabili". Gabi Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.