Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

in loc de bors...ce ar merge?

nikole

Recommended Posts

Fetelor mi-e pofta de ciorba de pui cu smantana de mor...de cateva zile umai la asta ma gandesc.Probl. e ca aici in japonia nu am de unde sa iau bors.Ce as putea face?nu vreau sa pun sare de lamaie intrucat e stiut faptul ca e f periculoasa(in timp favorizeaza aparitia cancerului cav bucale).Nu stiu ce sa fac...sa storc lamai,va rog luminati-ma...fara gustul usor acrisor...nu se poate spune ca mananc ciorba...si sincer salivez, sunt fff rea de pofta.multumesc.Cum primesc un raspuns lamuritor am si sarit in bucatarie toate ingredientele ma asteapta...

nikole

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Pai singura solutie ar fi lamaia.Sau otetul,dar nu cred ca iese buna cu otet[xx(]Sau corcodushele,dar cred ca nu se gasesc nici de astea[:D].La noi am gasit bors romanesc la pliculet si ne mai facem pofta.

[mamica][9cer]de fetita[bibe] cu funditaid="size3">id="purple">id="Book Antiqua">

Uite atat suntem de mariid="red">id="size3">[il]

[foto] POVESTEA MINUNIIid="green">

Se mai poate si asa: pui la prins lapte de vaca si folosesti zerul.Adica dupa ce s-a prins laptele il pui la fiert pentru cateva minute pana se face branza iar zerul obtinut il poti folosi la preparatul ciorbitei de pui.Astfel obtii si branzica proaspata de vaci si zer.Iese o ciorbita foarte gustoasa!Incearca!

Pofta buna![flo]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...