Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Stimulent

Lucia

Recommended Posts

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Inca nu. Am incercat ieri sa sun la Directia Muncii, dar nu raspunde nimeni. Drept urmare am trimis un mail, dar ma indoiesc ca imi vor raspunde asa repede.

Din cate am intrebat pe la prietene, nimeni nu a primit stimulentul. Sunt curioasa ce spun celelalte mamici..

O zi buna!

RR

Distribuie pe alte site-uri

cu toate ca am depus dosarul de pe 5 ian cu actele care scriau in ordonanta, pana acum de 2 ori mi-au intors dosarul. Prima data ca trebuie adeverinta de la serviciu (cea care o dusesem nu era buna), acum ca trebuie sa specifice clar din ce data am inceput serviciul(ei nu pot gandi doar citi).

Si mai nou mi-au cerut copie dupa certificatul de casatorie, dupa buletinul sotului....

Cred ca tipele alea inebunesc cand vad supliment (parca ar da de la ele)

quote:Originally posted by timp

cu toate ca am depus dosarul de pe 5 ian cu actele care scriau in ordonanta, pana acum de 2 ori mi-au intors dosarul. Prima data ca trebuie adeverinta de la serviciu (cea care o dusesem nu era buna), acum ca trebuie sa specifice clar din ce data am inceput serviciul(ei nu pot gandi doar citi).Si mai nou mi-au cerut copie dupa certificatul de casatorie, dupa buletinul sotului....Cred ca tipele alea inebunesc cand vad supliment (parca ar da de la ele)

id="quote">id="quote">Ce inseamna ca ti-au intors dosarul? Cum ai aflat? Ésti din Bucuresti?Eu nu am primit nimic si incerc sa vad daca e totul in regula.RR

Eu am fost joi la DGMPS ca sa vad care este situatia cu dosarul meu. Il depusese angajatorul acolo direct, nu la primarie. Mi-au zis ca e ok, nu stiau cand se vor da banii, dar a zis ca o sa-i primesc (fara sa verifice cazul meu in mod special). Aveau o mare cutie cu dosare primite acolo si a cautat putin, nu a dat de mine, , s-a plicitsit si a concluzionat ca e ok[cool]. Eu nici nu mai merg pe acolo ca m-am umplut de nervi si la primarie si la DGMPS. Si vreau sa ma menajez[:D].

Ana Maria si Victor Stefan [bonjovi](15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Eu am sunat la Directia de munca Bucuresti. Evident, erau extrem de plictisite doamnele respective. Tot ce am putut afla e ca banii se dau din martie si ca acceptarea sau respingerea dosarului se face prin posta. Dar nu s-a deranjat nici una sa caute cererea mea, desi aveam numarul dosarului. Asa ca astept pana in martie si daca nu vin banii reincep cu telefoanele.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...