Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Un sfat de mare ajutor

ROROSU

Recommended Posts

Am o problema de sanatate ce-mi afecteaza mama si nu stiu care este directia in care sa ma indrept.

Sunt nascuta si crescuta in Buzau, unde sunt in prezent si parintii mei; de mai bine de 10 ani eu m-am stabilit in Bucuresti.

Mama mea este in varsta de 68 ani, iar in Buzau asistenta medicala se opreste pe la 65 de ani. Nu a fost bolnava pana acum 2 ani, cand un doctor din Buzau i-a tratat o polipoza nazala, pentru care i-a recomandat atunci o interventie chirurgicala, pe care mama mea nu a realizat-o (atunci era foarte slabita din cauza numeroaselor tratamente prescrise de diversi medici, care nu au reusit sa-i stabileasca diagnosticul corect si o tratau de astm)

Acum mama mea acuza ameteli, oboseala, pierderea echilibrului. Nu stiu daca aceste simptome pot fi datorate tot acelei polipoze nazale, pentru a o sustine in realizarea acelei interventii sau unor alte probleme medicale. Mi-as dori din tot sufletul s-o aduc in Bucuresti la un doctor, pentru analize si diagnosticare, insa eu nefiind din Bucuresti nu am astfel de cunostinte.

Eu locuiesc in Pantelimon si am fost la spital pentru a intreba de un medic generalist si de realizarea unor analize in spital si mi-au zis ca in spital nu sunt medici generalisti, nu sunt decat cabinete specializate. M-au indreptat spre Policlinica alaturata ...

Ma simt descumpanita, nu cunosc nici un doctor la Policlinica, nu stiu cat si cand se multumeste ...

Aveti vreun sfat si pentru mine, cum se poate proceda intr-o astfel de situatie ?

Mi-ar place sa reusesc sa gasesc un doctor care sa fie capabil sa descopere cauza problemelor medicale ale mamei mele, fara a fi nevoie sa testeze atatea medicamente ?

Si acum urmeaza un tratament, dar fara rezultate.

ROROSU id="blue">id="size2">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ai doua variante. Sau o aduci in Bucuresti si mergi cu ea la o clinica privata pentru consult si investigatii (una gen Medicover, CM Uinirea sau asa ceva), evident, contra cost, sau ceri trimitere in Bucuresti la un spital anume de la medicul ei de familie pentru investigatii suplimentare. Multa sanatate!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si [copil] Ioana (n. 23 martie 2005)

poze cu noi

Cel mai bine ar fi sa o internezi intr-un spital (chiar si la Pantelimon) pe o sectie de medicina interna, pentru stabilirea unui diagnostic, investigatii si tratament.Sa vina cu trimitere de la medicul de familie (pentru internare in care sa se precizese un diagnostic prezumtiv), copie dupa buletin si un talon de pensie.

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...