Boca Daniela Postat Februarie 16, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 16, 2006 Fenobarbitalul nu se da numai in caz de maxima necesitate( febra mare si convulsii),dupa parerea mea nici intr-un caz in colicile bebeilor asa mici.Si eu am un baietel de 1 an si 6luni si cand era micut ii dadeam ceai Laricol si Bonisan, pe noi ne-a ajutat mult.E adevarat ca din fericire nu prea am avut probleme cu colicile, nu plangea nici noaptea.Dar nu dati fenobarbital la bebelusi asa mici ! Danuta http://pg.photos.yahoo.com/ph/danuta_bocaa/my_photos Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
godzila Postat Februarie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 17, 2006 Sa-si schimbe medicul! E inadmisibil. Fenobarbitalul a fost si inca mai este folosit la scara larga pe copiii din institutie. Efectele sunt devastatoare. Sedarea precoce si indelungata duce la afectiuni ale creierului. Chiar poate devenii mai agitat dupa administrare. Veraid="brown"> &id="size3"> [copil]Iulia Maria id="red">(17 octombrie 2005)id="size1"> id="Comic Sans MS"> POZEid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Nicoleta Postat Februarie 17, 2006 Autor Raport Distribuie Postat Februarie 17, 2006 Salut. Pai ce sa schimbe? Medicul de familie e cu cursuri de pediatrie si nu e ok, tot pe langa mereu.. A fost la 2 pediatri din oras si aia cu Fenobarbital.. Cati pediatri sa fie in oraselul ala necajit...? Ii voi propune, oricum. Multumesc. Nicoleta Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
mariussimiuc Postat Februarie 17, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 17, 2006 E adevarat ca e foarte greu intr-un "orasel necajit",dar exista atatea surse de informare,care te pot ajuta sa iei niste decizii,sa nu mai spun de instinctul de mama.Si eu am schimbat 3 pediatri pana acum si asta pt ca nu mi s-a parut normal ca eu care totusi n-am facut o facultate de medicina sau specializari in pediatrie sa stiu mai multe decat ei numai din ceea ce citisem.Nu vreau sa ma dau mai desteapta decat sunt,ca nu-s [^],dar nu mi se pare normal sa-i spui unei mame care te intreaba de diversificare sa-i spui ca poti sa-i dai si bors,chiar si cu fasole sau eu sa insist ca al meu copil are eruptie de rubeola,iar ea sa ma contrazica si sa ma trimita acasa ca are bube de la caldura. In ceea ce priveste Fenobarbitalul,i-am dat si eu lui Robert acum la 1 an si aproape 3 luni,atunci cand a facut febra 39.6-39.7 si a inceput sa faca frisoane si m-am temut de convulsii.Sper ca a doua oara sa nu mai fie cazul sa-i dau si daca o fi,ca nu se stie niciodata,sa pot sa-mi pastrez calmul mai mult decat am facut-o acum. Miha id="red"> si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple"> [foto] Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS"> Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
DanielaLaura Postat Februarie 18, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 18, 2006 Noi i-am dat fenobarbital fetitei noastre dupa vaccinul de 2 luni, de 4 luni si 6 luni preventiv pentru agitatie pe timp de noapte.In rest pentru colici am incercat sab simplex si nu a dat rezultate asa ca am trecut pe debridat singurul care a ajutat-o. Sanatate maxima! Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
mihaela amalia Postat Februarie 19, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 19, 2006 Bonisan e foarte bun si e natural!!! Mihaelaid="green"> si bb[copil] Amaliaid="red">[foto]id="orange">id="right"> [cit]O poveste minunata...id="red"> Site Amaliaid="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.