Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Fenobarbitalul nu se da numai in caz de maxima necesitate( febra mare si convulsii),dupa parerea mea nici intr-un caz in colicile bebeilor asa mici.Si eu am un baietel de 1 an si 6luni si cand era micut ii dadeam ceai Laricol si Bonisan, pe noi ne-a ajutat mult.E adevarat ca din fericire nu prea am avut probleme cu colicile, nu plangea nici noaptea.Dar nu dati fenobarbital la bebelusi asa mici !

Danuta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danuta_bocaa/my_photos

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sa-si schimbe medicul! E inadmisibil. Fenobarbitalul a fost si inca mai este folosit la scara larga pe copiii din institutie. Efectele sunt devastatoare. Sedarea precoce si indelungata duce la afectiuni ale creierului. Chiar poate devenii mai agitat dupa administrare.

Veraid="brown"> &id="size3"> [copil]Iulia Maria id="red">(17 octombrie 2005)id="size1">

id="Comic Sans MS">

[bis] [bis] [bis]

POZEid="blue">

E adevarat ca e foarte greu intr-un "orasel necajit",dar exista atatea surse de informare,care te pot ajuta sa iei niste decizii,sa nu mai spun de instinctul de mama.Si eu am schimbat 3 pediatri pana acum si asta pt ca nu mi s-a parut normal ca eu care totusi n-am facut o facultate de medicina sau specializari in pediatrie sa stiu mai multe decat ei numai din ceea ce citisem.Nu vreau sa ma dau mai desteapta decat sunt,ca nu-s [^],dar nu mi se pare normal sa-i spui unei mame care te intreaba de diversificare sa-i spui ca poti sa-i dai si bors,chiar si cu fasole sau eu sa insist ca al meu copil are eruptie de rubeola,iar ea sa ma contrazica si sa ma trimita acasa ca are bube de la caldura.

In ceea ce priveste Fenobarbitalul,i-am dat si eu lui Robert acum la 1 an si aproape 3 luni,atunci cand a facut febra 39.6-39.7 si a inceput sa faca frisoane si m-am temut de convulsii.Sper ca a doua oara sa nu mai fie cazul sa-i dau si daca o fi,ca nu se stie niciodata,sa pot sa-mi pastrez calmul mai mult decat am facut-o acum.

Miha id="red"> [8**] si [comoara] Robert id="blue"> (18 id="purple">nov 2004)id="purple">

[foto]

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bunid="red">id="Comic Sans MS">

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!id="size3">id="green">

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...