Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Marius, Laura HELP!!!!

tzumpiloi

Recommended Posts

Am primit azi tel de la angajator ca sa ma duc sa semnez cererea mea de revenire din CIC nedatata ( eu inca sunt in CIC) si contract de terminare a angajarii mele cu acordul partilor( nedatat) , acestea fiind conditiile ca sa imi primesc salariul de baza pt nastere si bonusul pe anul financiar trecut!

Motivatia lor este: iti dam banii dar nu vrem sa ne mai trezim cu tine pe cap!!!!

Eu as semna, mi-as lua banii insa imi este teama ca dateaza actele si exista posibilitatea sa imi pierd indemnizatia.

RUGAMINTEA mea este sa imi spuneti daca exista vreo solutie legala in care pot sa spun ca nu ma mai intorc la ei si sa aiba valoare pentru angajator acest lucru ( sa poata angaja pe altcineva in locul meu pe perioada nedeterminata!!!)dar fara sa dau cererea de revenire din CIC semnata si nedatata!

Va rog sa imi raspundeti daca stiti ceva legat de asta!!!

Tzumpiloi si

Mariuca (06.05.2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Daca cei apelati de tine nu ti-au raspuns, o voi face eu.

Nu exista nici o posibilitate legala sa spoti spune ca nu te vei mai intoarce.

Cat timp esti in CIC, nu pot angaja pe postul tau decat pe baza unui contract pe perioada determinata.

Daca semnezi respectivele acte, te vei trezi ca de maine trebuie sa te intorci la slujba (deci renunti la CIC), iar de poimaine ti se incheie contractul cu voia ta.

Dac esti pregatita pentu asta, fa-o. Daca nu, nu ceda acestui santaj, stai linistita in CIC, gaseste-ti altceva si hotaraste in functie de oportunitati, nu presata.

Mai bine un dusman intelept dacat un prieten neghiob! (proverb indian)

Lona, iti multumesc de raspuns.

Da , stiu ca este ilegal ce mi-au cerut.Oricum eu nu vreau sa ma mai intorc la ei asa ca as fi vrut sa imi iau banii. Insa nu mi-i dau decat daca sa semnez. Asta e! Mi-as face o cerere de revenire CIC, imi dau demisia , imi iau banii si apoi intru iar in CIC. Stiu ca se poate!

Multumesc mult de tot pt raspunsul tau!

Tzumpiloi si

Mariuca (06.05.2005)

quote:Originally posted by anemona

Tzumpiloi, de unde stii ca se poate reveni in CIC dupa demisie? Ma intereseaza aceasta chestie foarte mult, spune-mi te rog de unde ai informatia. Eu intelesesem ca odata ce revii la munca, nu mai ai poti reveni in CIC.

id="quote">id="quote">In CIC poti intra si iesi ori de cate ori vrei. Numai CIC nu se poate combina cu venituri profesionale impozabile, asta-i tot.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...