aime Publicat Februarie 13, 2006 Raport Distribuie Publicat Februarie 13, 2006 Fetelor, cred ca mai toate faceti baie cu ceva.... Ce e acel ceva? In afara de gelul de dus cumparat sau spumant de baie. Plante, uleiuri ... Astept opinii! aime Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ange Postat Februarie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2006 pai eu pun sare de mare si cateodata lamai. ange,mamica de 2 ori foto povestea Maiei povestea lui Robert Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniela_b Postat Februarie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2006 am mai scris si la jurnal de rasfat ( ce subiect frumos!!..): 12 litri de lapte si un borcan de miere[:)]. mai adug si ierburi sau ulei de lavanda, ocazional.. Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ingerash Postat Februarie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2006 sare de baie parca se cheama, cu miros de lavanda Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru cã nu se stie [8**]cine se poate îndragosti de zâmbetul tãu!id="size2">id="Comic Sans MS">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anelize Postat Februarie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2006 quote:Originally posted by daniela_bam mai scris si la jurnal de rasfat ( ce subiect frumos!!..): 12 litri de lapte si un borcan de miere[:)]. mai adug si ierburi sau ulei de lavanda, ocazional..Pastreaza-ti inima calma in timpul actiuniiid="quote">id="quote">serios....??????????//faci baie in 12 litri de lapte??? M-a tentat si pe mine de multe ori,dar,desi imi permit,ma simt "prost" ...simt ca imi bat joc de alimente si alti copii mor de foame....Spune-mi ,cum iti ramane pielea dupa? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fulguletz Postat Februarie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2006 eu ma masez cu ulei de masline inainte de a face dus, apoi ma clatesc doar cu apica (fara sapun sau altceva) si ramane pielea asa de catifelata si nu foarte unsuroasa...[8D] [*] congelat si ditamai vlajganu' David (1 dec. 04)id="blue">id="size1"> GALA PURADEILOR NOSTRIid="red">id="size2">"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"id="right">id="brown"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ange Postat Februarie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2006 fulguletz,ulei de masline dela pt. prajit cartofii?! ange,mamica de 2 ori foto povestea Maiei povestea lui Robert Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anelize Postat Februarie 13, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 13, 2006 Cu ulei de masline ma dau si eu,dar pe par Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
craluca Postat Februarie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 14, 2006 inainte de baie / dus: ulei de masline frecat cu sare, pana devine ca o pasta; piele de bebelus timp de o saptamana GARANTAT Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lizy Postat Februarie 14, 2006 Raport Distribuie Postat Februarie 14, 2006 am retinut craluca ! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.