Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Produse Ivatherm

Recommended Posts

Fetelor,

dupa ce m-am chinuit luni de zile cu imperfectiunile tenului am hotarat sa merg la dermatolor.Pe langa o punga de pastile,mi-a recomandat si produsele Ivatherm.Le folosesc deabea de 1 zi,dar sa stiti ca sunt multumita.De exemplu crema pt ten gras cu tendinta acneica e foarte buna.Nu "luceste" tenul deloc vreo 7-8ore.In plus,sunt si baze de machiaj.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by clyo

Soroid="navy">, chiar in wkend am citit in Beau Monde (parca) despre Ivatherm si despre tipa care a creat gama; chiar ma gandeam sa incerc si eu.sa inteleg ca-s mai bune decat Avene?tot la SensiBlue le-ai gasit?

id="quote">id="quote">Soro,le folosesc abia de o zi(azi va fi a 2-a) si nu pot sa spun inca daca sunt mai bune ca Avene,dar sunt f multumita pana acum.Eu am Crema pt ten gras cu tendinte acneice-si care mi-a pastrat teul mat toata ziua si crema pt ten sensibil cu tendinta cuperozice si are niste particule foarte fine,sclipicoase,care dau luminozitate tenului.Mie mi-au placut f mult.Doctorul mi-a recomandat si demachiantul,dar doar ce mi-am luat 2 Estee si astept sa le termin.Da,de la SensiBlu le-am luat.

• 9 months later...

Si eu folosesc crema de la Ivatherm la recomandarea dermatologului...mai exact Ivamat-crema matifianta pentru piele mixta si grasa-piele sensibila...este excelenta,nu imi luceste tenul delok...mentionez ca inainte de Ivamat am folosit Vichy(Normaderm,Thermal Fix Mat),Avene(Emulsion Fluide Equilibrante si inca una hidratanta),Loreal(Hydrafresh,o crema ptr ten normal) si nici una nu m-a multumit. Folositi Ivamat cu incredere....eu o recomand...

Adriana

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...